The North Face Anmeldelser

2.171

1,4

Kuffert hjul smuldrede. Har en Longhault kuffert som et super solid, og intet fejler noget UNDTAGEN en af hjulene, som er ved at gå i opløsning. Kontaktede North Face som kunne fortælle at liv... Se mere

Jeg fik i november en lækker fleecevest i gave, bestilt på deres online butik, med Pick-up i deres butik på Købmagergade. Desværre gik der under 14 dage før syningerne var gået flere steder. I b... Se mere

Jeg har tidligere bestilt fra The North Face uden problemer, men denne gang har jeg haft en virkelig skuffende oplevelse. Jeg bestilte en taske, og da pakken ankom, var papkassen fuldstændi... Se mere

1. Tøjbutik
  2. Butik med udendørstøj og -udstyr
  3. Sportstøjbutik
  4. Tøjleverandør

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

From technical climbing gear to casual clothing, The North Face delivers high performance, quality and style. We are the the ultimate outdoor brand. Never Stop Exploring

Dårlig

2 t anmeldelser

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

(2.171)

Havde købt et par vandresko som kun…

Havde købt et par vandresko som kun holdt 8 mdr. The north face har håndteret reklamationen og sendt mig et par nye. Skoen var købt i en sports butik som havde skoen inde i en uge og sagde at de ikke ville sende dem ind. Så er det godt at The North Face tager ansvar for deres produkter. Eneste udfordring var at jeg brugte deres formular på hjemmesiden de sendte mig så en mail fra en noreplay så jeg kunne ikke sende de billeder de spurgte efter så måtte have fat i deres chat support og til sidst lykkedes det.

26. juni 2026

Dårlig kvalitet og ingen ansvar.

Købte et par vintersko der gik i stykker i syningen og lukkede vand ind. De er kun brugt i snevejr i Danmark, så det er maks 50 gange jeg har haft dem på.
Butikken kalder det slidtage og vil ikke tage imod dem.
Jeg finder et andet mærke, som kan holde til at mam bruger det...

9. marts 2026

Har forsøgt at placere en ordre

Har nu forsøgt at placere en ordre på deres hjemmeside to dage i træk, den bliver ved med at fejle, deres kundeservice er ikke eksisterende til at fikse problemet, de skriver jeg skulle prøve alt muligt, men intet virker. de kan ikke vende tilbage om hvorfor problemet er opstået. har brugt en masse forgæves tid på deres elendige hjemmeside.

13. februar 2026

Modtog en tom pakke – The North Face tager ikke ansvar

Jeg bestilte en taske, og da pakken ankom, var papkassen fuldstændig tom. Den var forseglet ved modtagelse, og jeg har tydelig billeddokumentation, der viser, at varen ikke lå i kassen. Jeg kontaktede kundeservice, og den første medarbejder oplyste mig, at jeg enten ville få en refundering eller en ny taske.

Senere blev min sag sendt videre til deres interne team, som nu påstår, at varen er leveret korrekt – på trods af mine beviser på, at pakken var tom. Jeg står nu tilbage uden vare og uden hjælp. Jeg har været en trofast kunde og er meget træt af, at det skal ende sådan, især fordi jeg faktisk bare ønsker at modtage den taske, jeg har betalt for.

I stedet får jeg at vide, at jeg må lave chargeback gennem min bank. Det er virkelig skuffende, at et så stort brand ikke tager ansvar i en så tydelig sag.

Jeg håber, The North Face genovervejer deres beslutning og løser problemet, så jeg – og andre kunder – kan have tillid til at handle hos dem fremover

25. november 2025

Kuffert hjul smuldrede.

Kuffert hjul smuldrede.

Kontaktede North Face som kunne fortælle at livstid garanti kun gælder i usa og Canada. Det var ingen mulighed for at sende et nyt hul!
Så den grønne profil de gerne vil have holder kun lige til kasse apparatet har blinket - fantastisk dårlig stil - nærmest som nogen skriver greenwashing.

En af vennerne var hurtig og mente et par hjul fra inline skøjter kunne bruges, de passer og virker perfekt, faktisk bedre end de originale. Fik et par gratis på dba👍

25. august 2025

Greenwashing!

Jeg fik for en del år siden en Rolling Thunder kuffert og har knus-elsket den! Men så går et af hjulene i stykker og det viser sig, at det simpelthen er stort set umuligt at tilkøbe et nyt?! Vi lever i en tid, hvor vi skal holde op med brug og smid-væk, og firmaer bryster sig af at være grønne og bæredygtige! Men reservedele - nej, det gør vi det ikke. Smid din fine kuffert ud og køb en ny, er åbenbart mottoet.
Hvad med at tænke i sustainability for real - og i at kunen tilbyde kunderne reservedel, god kvalitet og holdbarhed?!

Jeg synes det er trist, når The North Face skriver: "Sustainability isn't a side project" ...

Kære The North Face - take your own medicin and get into the sustainability for real!

24. februar 2025

Elsker jer

Mega fed oplevelse her i dag på strøget!!!! De to drenge var meget søde og hjælpsomme. De var flinke og var med på vittighederne. Endelig igen😉😉😉

30. oktober 2023

To måneders kontakt - stadig ingen hjælp at hente på defekt vare….

Desværre gik der under 14 dage før syningerne var gået flere steder.
I butikken fik jeg at vide, at jeg skulle henvende mig til deres online kundeservice, hvilket jeg gjorde.
Jeg sidder nu, mere end to måneder senere og mit problem er stadig ikke blevet løst og deres “kundeservice” er til alt andet end hjælp……..
Min konklusion her af må være, HANDEL ALDRIG VIA DERES ONLINE STORE!!!

2. februar 2023

Ringe leveringsservice

Bestilte en julegave fra deres officielle web-shop den 13. december 2022. Der stod standard levering 3-6 dage. Ordren blev først leveret med UPS til pakkeshoppen den 23. december 2022. Om fejlen ligger hos The North Face eller UPS, aner jeg ikke. Men det resulterede i, at pakken ikke nåede frem til mig i tide, så at gaven kunne gives juleaften. Er faktisk dybt rystet over, at en butik ikke kan levere en ordre bestilt 11 dage før juleaften i tide. Særlig op til jul er der travlt for web-shops og kurer firmaer, det ved jeg. Og netop derfor burde de være gearet til den slags, når vi skriver anno 2022. Har bestilt stort set alle gaver i år på forskellige web-shops. Det er langt hen af vejen gået rigtig godt. Men næste år køber jeg ikke fra The North Face's web-shop eller fra nogen, der anvender UPS som kurer.
Blev i år så nød til at gå i den fysiske butik og købe den gave, jeg havde bestilt på web-shoppen, så den kunne gives juleaften. Den oprindelig ordre lod jeg ligge i pakkeshoppen julen over, og har nu sendt den retur. Det er simpelthen for ringe.

22. december 2022

Skijakke GRAVITY PURPLE

Hej. Har bestilt en skijakke den 22. jan som blev lovet leveret 7-12 dage.
Post Nord app oplyser den 5. feb at pakke har forladt afsenderlandet, for senere at ændre det til, at den stadig kun er klargjort til forsendelse.

9. februar 2022

Jeg har for 3 uger siden bestilt en…

Jeg har for 3 uger siden bestilt en jakke, som skulle have været leveret for 2 uger siden. North face har trukket pengene, påtrods af at jeg aldrig har modtaget pakken. Jeg har været i dialog med kundeservice, som bedte mig udfylde en declaration på at jeg ikke havde modtaget pakken! Det gjorde jeg i mandags, har sendt flere mails for at få bekræftet at de havde modtaget dokumentet, men har ingenting hørt! Det er uhørt dårlig service!

Håber at se mine penge igen!

17. december 2021

Skaljakke, der suger vand

Jeg har købt en smart og dyr skaljakke hos og fra The North Face, der suger vand?!?
Det er tydeligt for Manageren i butikken, jakken er defekt og stort set ubrugt, alligevel kaster han den fra sig og siger, det er en sag mellem mig og Gore-tex...
Kan kun kraftigt fraråde at handle The North Face i det hele taget. VOLDSOM DÅRLIG KVALITET OG SERVICE!

16. oktober 2021

Er dette din virksomhed?