Super fijne bijles docent
Quinten neemt rustig de tijd om alles uit te leggen gaat grondig te werk. Een hele fijne bijlesdocent die echt de tijd neemt om te zorgen dat je het snapt.
The Learning Family biedt bijles aan gespecialiseerd in rekenen en wiskunde. Deze bijlessen zijn gefocust op het individu. Er wordt nauw gekeken wat de leerling nodig heeft en er wordt ook vooral erop gelet, wat de leerling al kan. Dit is belangrijk voor The Learning Family, omdat de leerling steeds meer gemotiveerd raakt en zelfvertrouwen opbouwt in het leerproces. Wat in eerste instantie ook belangrijker is, dan het leren van de stof. Dit zijn de speerpunten waar we naar streven, dat leerlingen op een eigen manier leren en op hun eigen tempo, zodat leren leuk blijft. Met het opbouwen van zelfvertrouwen en het laten leren, dat fouten gemaakt mogen worden, zal een leerling al veel verder komen. Leerlingen kunnen alleen of met hun ouders zelf de bijlessen inplannen. Deze krijgen een link toegestuurd als afspraakbevestiging dat de bijles is ingepland. Daarmee kan er op dat tijdstip ook deelgenomen worden in de online omgeving, waar bijlessen afgenomen worden. Dit bevordert niet alleen de planningsvaardigheden bij de leerlingen, maar het bevordert ook het verantwoordelijkheid nemen over het nakomen van afspraken en zelfredzaamheid. Zo staat The Learning Family niet alleen voor bijles, maar dus ook voor persoonlijke ontwikkeling, wat net zo belangrijk is!
-, -, -, Holland
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
My son has had two full lesson with Quinten, and he is enjoying them! Quinten responded very quickly to my lesson request and has been very flexible with the planning. I am very happy I found him!
Quinten is heel betrokken en weet zijn leerlingen te motiveren. Uitleg is rustig en begrijpelijk. Neemt de tijd en weet de stof goed uit te leggen.
Quinten weet erg goed op welke manier de stof wel begrijpelijk overgebracht kan worden. Hij is op de hoogte van welke lesstof er in welk schooljaar behandeld wordt, bereidt zelf soms opdrachten voor om te oefenen. Kijkt goed naar het soort kind dat hij les geeft. Zijn communicatie is heel erg rustig. Creëert een ontspannen sfeer. Het plannen en maken van afspraken gaat flexibel, snel en is overzichtelijk. Quinten denkt mee. Ik gun ieder kind een Quinten !
Quinten, is een betrokken Leraar, die gemotiveerd en realistisch met je mee kijkt en denkt. Ik zou hem ter zeerste aanbevelen!
Ik sta al heeel lang enorm slecht voor wiskunde. Door Quinten heb ik mijn eerste voldoende gehaald voor wiskunde dit jaar. Quinten legt heel goed en geduldig uit.
We zijn super blij met Quinten. Hij legt heel rustig en geduldig uit. Flexibel en aangenaam om les van hem te krijgen en het helpt zeker mijn dochter heeft zelfverzekerd haar toets kunnen maken. Tevreden!! Ga zo door Quinten.
Mijn zoon krijgt nu hulp voor wiskunde.En hij is echt heel blij met Quinten die hem helpt .
Ook heel erg fijn dat je eigen tijd ln kan plannen wanneer je het zelf uit komt.
Ik raad het zeker iedereen aan om bijlessen te volgen bij The Learning Family.
Goede ervaring met Quinten van The Learning Family. Bijles kan online ingepland worden mbv handige planner, wat het flexibel maakt. Quinten heeft een goede voorbereiding en is geduldig en vriendelijk. Wij zijn erg tevreden!
Quinten is erg duidelijk in het uitleggen van de stappen die hij zet. Quinten is erg behulpzaam en luistert goed naar leerlingen! Excellent Performance!
Zeer goede ervaring met wiskundebijles. Hele rustige en geduldige uitleg. Ik raad the learning family zeker aan. Het fijne aan bijles bij the learning family is dat het heel flexibel is. Je kan je eigen dag en tijd inplannen en dat is eigenlijk altijd mogelijk. Ochtend, middag of avond doordeweeks of in het weekend je kan iedere gewenste dag zelf boeken in een handig agenda systeem. Dit kan ook op hele korte termijn wat ik erg fijn vind.
Wij zijn erg blij met Quinten! Onze dochter gaat vooruit op school met rekenen. Quinten is geduldig, flexibel, gaat serieus een uur aan de slag met onze dochter. Ze voelt zich op haar gemak en gaat nooit met tegenzin naar de bijles. Een aanrader dus!
Fijne leraar! Lief indruk, en fijne uitleg. Ook heel helder met spreken. Ik raad hem zeker aan! Ik raad hem zeker aan!
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.