Jeg besøgte restauranten (Reykjavik/Island) til frokost søndag den 26. april 2026, og oplevelsen var desværre langt fra acceptabel. Vi bestilte tre mexicanske burgere – to med oksekød... Se mere
Jeg var på The Laundromat Cafe på Frederiksberg, som ligger i et lille hyggeligt hjørne. Selvom solen ikke skinnende, skinnede den over service jeg fik af en yderst høflig og veltalende mandlig... Se mere
200.- for en brunch bestående af lækkert rugbrød ost kakaosmør nogle salarblade. En bagt tomat..smagløst røræg lidt kartofler og et par smagsløse pandekager, græsk yoghurt og en kop kaffe... Ikke pe... Se mere
Andre kiggede også på
Virkelig godt og behageligt sted på Frederiksberg!
Jeg var på The Laundromat Cafe på Frederiksberg, som ligger i et lille hyggeligt hjørne. Selvom solen ikke skinnende, skinnede den over service jeg fik af en yderst høflig og veltalende mandlig tjener.
Igennem hele mit besøg følte jeg mig yderst velkommen, taget i betragtning af der næsten var fyldt hus.
Jeg har besøgt kaffe steder i nær og fjern nu, og dette er klart en top 10er. Kaffen var super god, det tog kort tid fra bestilling til servering og samtidig smagte det helt fantastisk.
Man kunne virkelig mærke overskuddet da man både blev mødt af et kæmpe smil og et glædeligt "vi ses forhåbentlig igen"
Besøger klart stedet igen og vil anbefale stedet videre og anbefale chefen at give denne tjener en lønforhøjelse eller en større stilling, da jeg nok sjælendt har mødt et større service gen.
Elendigt
Elendigt
Laundromat ved hjørnet af Århusgade og Randersgade.
Man må være godt på numsen når man sætter to skilte ud midt i krydset så stokkebrugere, ældre med rolatorer og barnevogne ikke kan komme forbi.
Men det kommer vej og park vel til at tage sig af.
Min kone og jeg var der en lørdag eftermiddag, Ingen rush og min kone bestilte en vegeburger, man havde ikke mere pullpork, og jeg bestilte en club sandwich. Så langt så godt. Da maden kommer er surdejsbrødet
til min club ikke til at skære igennem trods grillkniven og min kones rødbedebøf var ikke gennemstegt. Pommes var af almindelig cafe-standard. Utroligt at "kokken" ikke engang er klar over at brødet er umuligt til club'en. Måske skulle man testspise sin mad inden man smækker det op på menukortet. -og, hvor svært kan det lige være at stege en rødbede? Stedet får to stjerne fordi betjeningen var i absolut top. Havde det ikke været for den, gav jeg kun en.
Min kæreste og jeg har siddet og bamset …
Min kæreste og jeg har siddet og bamset rundt i en halv time, før vores kedelige, utilstrækkelige og over-priced mad kommer. Servicen var virkelig også awful. Awful place, just awful. Friendship over! Hilsen dronningen ALD og kongen OJ (ikke simpson, bare OJ).
Cafe på Island
Min kæreste og jeg var på ferie i Island og var lige ankommer til Reykjavík. Vi var meget sulten og valgte at gå ind på The Laundromat café da det så hyggeligt ud. Det fortrød vi senere.
Aldrig i vores liv har vi fået så dårlig en bruger og så oven i købet en af de dyreste.
Maden kan på ingen måder anbefales!!!
Noget andet er at der hang et opslag fra Trustpilot om at de havde vundet fire stjerne i 2014 og 2015.
Det undrede vi os over, for det kan på ingen måde passe.
Dårlig service og dyr, middelmådig mad – storvask anbefales
The Laundromat Café ligger i et lille, solbeskinnet hjørne af Frederiksberg, hvor man kan nyde en kold forfriskning ved et af de mange borde udenfor, hvor der næsten altid er en plads ledig.
Dette er dog stort set det eneste opløftende, der er at sige om caféen. Maden er mildest talt middelmådig, priserne taget i betragtning, men det der virkelig fik mig til tastaturet er den ringe service – et desværre gennemgående træk ved mange københavnske caféer.
De unge piger i baren tisker og hvisker og lader ikke til at bemærke, at der er tørstende og sultende kunder i butikken, som ville sætte pris på et menukort eller et venligt ansigt til at tage imod bestilling. Tværtimod, de ser ud til at være meget utilfredse med tilværelsen.
Det lykkedes mig en gang at sidde 4 timer i caféen uden at blive bemærket af de ansatte, hvilket jeg tror er personlig rekord. Til sidst blev det et princip for mig ikke at spise der, og jeg gik et andet sted hen. På det tidspunkt var jeg sultedøden nær, men til gengæld var jeg helt med på, hvad servitricernes kærester hed, hvad de havde lavet i weekenden, og hvor de skulle i byen sammen næste gang.
Alt i alt bliver det til to stjerner for lokationen og soltimerne på The Laundromat Café. Det anbefales, at både ansatte og menukort ryger til storvask.
Rigtig god brunch - middelmådig aftensmad
The laundromat cafe på Østerbro kan varmt anbefales til brunch. Lækker mad, fornuftige priser, hyggelige omgivelser og service minded personale. Dog kunne der godt være lidt flere rabat tilbud til børn. Aftensmåltidetne er dog ikke værd at skrive hjem om. Gennemstegt bøf og lille udvalg på 2 desserter, hvoraf den ene ikke kunne serveres.
Slatne burgere og kedelige salater til vanvittige overpris
Jeg har besøgt The Laundromat på elmegade(Nørrebro), tonsvis af gange og synes det er en hyggelig cafe med god kaffe og snacks.
Jeg begik så desværre den fejl, i lørdags, at tro navnet var et kvalitetsstempel. Jeg var på Østerbro, ude og lede efter et sted at spise med min kæreste og hendes familie. Vi finder en Laundromat på Århusgade. Den ser hyggelig ud. Men ud over at den er plastet til med larmende unger får vi lov til at vente i næsten 40 minutter på maden, 2 pulledpork-burgere, med pulled pork coleslaw og INTET andet oven på en næsten opløst tebolle á 128 kr, og en frugttallerken til 65 kr som bestod af en halv banan med brune pletter, 3 stykker slatten ananas og en appelsin der var båddelt.
Jeg kommer aldrig tilbage.