De opleiding tot leefstijlcoach is echt van hoog niveau! Goed onderbouwd, met opdrachten waarmee je echt aan het denken, en aan het werk gezet wordt. Hierdoor wordt de implementatie makkelijk... Se mere
Virksomheden har svaret
Onlangs heb ik de e-learning 'Inleiding leefstijl in de praktijk' gevolgd, welke gegeven werd door huisarts Jacqui van Kemenade. De cursus vond ik heel leerzaam en heel goed uitgelegd door Jacqui va... Se mere
Virksomheden har svaret
Interessante cursus! Ik vind de gekregen informatie nuttig en ik heb veel opgestoken van de cursus. Als logopedist werk ik dagelijks met mensen met ademhalingsproblemen. Ik heb het gevoel dat ik... Se mere
Dit was voor mij de eerste keer dat ik een online scholing heb gevolgd bij The Health Fundament. Ik heb dit als zeer positief ervaren. Inhoudelijk weer nieuwe kennis opgedaan op het gebied van Leefs... Se mere
Virksomheden har svaret
The Health Fundament is een educatieplatform voor zorgprofessionals dat geaccrediteerde cursussen en nascholing aanbiedt om de bekwaamheid in fundamentele gezondheidsaspecten te vergroten, zodat je óók gezondheid onderdeel van je behandeling kan maken.
Utrecht, Holland
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Ik heb de online scholing Burn-out: preventie, diagnostiek en behandeling gedaan. Zeer leerzame en boeiende scholing. Het heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven over dit onderwerp. Je krijgt veel zeer waardevolle informatie en lessen voor een zeer schappelijke prijs.
Naast dat ik met veel genoegen de cursus de coachende zorgprofessional eerder heb gedaan, was ook deze cursus weer zeer inspirerend!

Besvarelse fra The Health Fundament
er werd heel snel gereageerd op mijn vraag, zeer bereid tot meedenken. met als resultaat dat de cursus Burn-out nu ook voor de beroepsgroep Leefstijlcoaches geaccrediteerd is.
daarnaast was de cursus inhoudelijk van goed niveau en werd prettig gebracht.
als tip wil ik meegeven: laat de cursus langer openstaan dan 2 maanden, bv een half jaar. Soms wil je nog even terugkijken, of iets specifieks opzoeken ( een mens kan niet alles onthouden)..

Besvarelse fra The Health Fundament
Ik heb in een korte periode veel geleerd over slaap en de behandeling van slaapstoornissen bij patiënten. Door de korte filmpjes is het goed vol te houden en er worden interessante onderwerpen besproken. Door de eindtoets weet je zeker dat je genoeg kennis hebt om er in de praktijk iets mee te doen. Heel erg bedankt heren van The Health Fundament!

Besvarelse fra The Health Fundament
het was praktijkgericht,herkende problematiek van behandelde patiënten, direct toepasbaar

Besvarelse fra The Health Fundament
Zeer prettige en kundige professionals met een goede toekomstvisie om de gezondheid van onze cliënten te bevorderen
Ik heb twee (online) cursussen bij The Health Fundament gevolgd en er gaan vast en zeker nog een hoop volgen. Evidence-based en vernieuwende informatie wat je direct in de praktijk kunt brengen. Prettig en laagdrempelig contact met de mannen achter het educatieplatform. Ik kan de cursussen aan elke gezondheidsprofessional aanraden die een brede blik op gezondheid heeft of wilt ontwikkelen!!

Besvarelse fra The Health Fundament
Boeiende cursussen en met vragen word je snel geholpen!

Besvarelse fra The Health Fundament
Prettige online scholing. Mooie start op vlak van gedrag en gedragsverandering.

Besvarelse fra The Health Fundament
Heel interessante online cursus gevolgd. Daarnaast zijn ze snel en uitvoerig in het beantwoorden van mijn vragen.

Interessante cursus!
Ik vind de gekregen informatie nuttig en ik heb veel opgestoken van de cursus. Als logopedist werk ik dagelijks met mensen met ademhalingsproblemen. Ik heb het gevoel dat ik nu meer begrijp over het tot stand komen van de ademhaling.
Tip: In een volgende video zou ik het aanpassen van het spreektempo fijn vinden. Of wellicht dat de spreker een iets rustiger spreektempo hanteert.
Prachtig startende opleiding instituut.
Fijne communicatie. Je voelt je meteen thuis

Besvarelse fra The Health Fundament
Ik heb de e-learning 'Inleiding Ademhaling in de praktijk' gevolgd om meer te weten te komen over ademhaling en deze kennis toe te passen in mijn werk. De e-learning bevatte voor mij veel nieuwe, waardevolle informatie, die duidelijk en uitgebreid uitgelegd werd in de video's. Fijn dat de dia's te downloaden zijn om alles nog eens rustig door te lezen. De eindtoets was niet eenvoudig, maar goed te doen. Prijs-kwaliteit is goed.
Met vragen kon ik goed terecht bij The Health Fundament (mail): ik kreeg altijd snel een antwoord terug en ben altijd goed geholpen. Zeker een aanrader!

Besvarelse fra The Health Fundament
Heldere video's. En fijn om zelf te kunnn nbepalen wanneer je kijkt. Met wel een tijdslimiet om de cursus af te ronden ivm uitstellen. Voor mij was dat prettig.

Besvarelse fra The Health Fundament
Persoonlijke benadering en praktisch toepasbare kennis
Een interessante, leuke cursus met praktische tips. Een toevoeging over slaapproblematiek bij ouderen zoals verschuiven dag-nachtritme zou mooi zijn.
Het was mijn tweede online cursus maar zeker niet de laatste.
Erg leerzaam en op uitdagend niveau. Geen onnodige langdurige dubbelzinnige informatie zoals je ze elders wel eens tegen kan komen!
Vanaf de start tot aan het einde is alles goed geregeld! 'Inleiding leefstijl in de praktijk' geeft een heldere blik op verschillende aspecten binnen het domein gezondheid. Leuk om te volgen, voelt niet belastend en je steekt er altijd iets nieuws van op. In no-time stonden de accreditatiepunten er bijgeschreven.

Besvarelse fra The Health Fundament
Erg enthousiast over de recent gevolgde cursussen 'inleiding in leefstijl' en 'leefstijlinterventies bij spier en peesblessures'. Eindelijk cursussen die aandacht besteden aan de oorzaak van lichamelijk klachten in plaats van het symptoom. De eerste twee cursussen bij jullie zijn goed bevallen en er zullen er zeker nog meer volgen!
De cursus vond ik heel leerzaam en heel goed uitgelegd door Jacqui van Kemenade. Haar grote deskundigheid en inzichten m.b.t. Leefstijlinterventie in de praktijk, heeft zij heel goed en zeer volledig kunnen uitleggen in zes goed verzorgde video's.
Deze cursus wil ik daarom zeker aanraden bij collega's!

Besvarelse fra The Health Fundament
Video's zijn goed gemaakt, informatie duidelijk en gemakkelijk te downloaden / verkrijgen. Tevreden over de inhoud. De cursus is echter niet erg nuttig voor de fysiotherapeuten. Misschien is de volledige cursus beter.
Een hele fijne cursus, met duidelijke uitleg en voorbeelden