Fup og svindel Jeg har ikke modtaget den betalte kop, som ville ankomme den 14.12.23 og efter kontakt til kundeservice blev jeg lovet at den ville ankomme i dag - men stadig ingen kop!
Ikke andet en varm luft fra deres griske pengeindsugningsslange - min Nilfisk kunne ej gøre det bedre!!!! Spark dem langt udi Marianergraven - på dybeste vand!!!!
Bestilte en kop tilbage i januar, betalte d. 28/1 men har stadig ikke modtaget den.. de bad mig vente til d 21/2 men nu svare de mig ikke længere.. så ser nok hverken kop eller penge igen 😅 Vil ik... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Vi har et bredt udvalg af pynteartikler til boligen, delikatesser og krydderier.
Klokkevangen 61, 4983, Dannemare, Danmark
- 29702094
- post@thegiftshop.dk
- thegiftshop.dk
Fup og svindel
Fup og svindel
Ikke andet en varm luft fra deres…
Spark dem langt udi Marianergraven - på dybeste vand!!!!
Det her er en fup virksomhed
Det her er en fup virksomhed. Jeg modtog aldrig min kop, selvom kundeservice blev ved ned at love det. Pengene trak de selvfølgelig.
Modtog aldrig den varer eller penge tilbage
Vil ikke anbefale denne side
Nu har jeg ventet 14 dage og de svare…
Nu har jeg ventet 14 dage og de svare mig ikke når jeg skriver til dem.
Ingen besked om varen er sendt, kun bekræftelse på den er bestilt.
Det simpelthen den dårlige service, at de ignorere en 😠
Super
Hurtig ekspedition - allerede få timer efter min bestilling, fik jeg besked om at pakken var på vej. Handler helt bestemt her igen!

Besvarelse fra The Gift Shop
Bestilte ved middagstid og allerede …
Bestilte ved middagstid og allerede samme aften fik jeg besked om mine varer var sendt afsted. Tingene var pakket forsvarligt ind og der var en personlig håndskrevet hilsen med ønsket om en glædelig jul. Så fint:-)

Gode varer
Gode varer - gode priser - og virkelig hurtig levering

Super betjening.
Super betjening. Gode priser og hurtig levering. De får min anbefaling.

Kan klart anbefales..
Nem og overskuelig webshop, hurtig ekspedition og levering. Kan klart anbefales..

Besvarelse fra The Gift Shop
God service, hurtig ekspedition af ordre og rigtig mange spændende ting - det er jo helt svært at begrænse sig

God og hurtig handel
God og hurtig handel - gode varer..
Kan kun anbefales

Besvarelse fra The Gift Shop
Fik varende meget hurtigt og bragt til …
Fik varende meget hurtigt og bragt til døren

Super godt :)
Super godt udvalg, nem hjemmeside og god reklame på Facebook med tilbud osv. Jeg fik hurtigt svar, fik hurtigt et tracking nummer og kunne hente min pakke inden for få dage. Jeg er en meget glad og tilfreds kunde :)

Besvarelse fra The Gift Shop
Er bestemt ik sidste gang jeg handler …
Er bestemt ik sidste gang jeg handler hos
The Gift Shop..
Deres side er dejlig nem at finde rundt i.
Der er fri fragt ved bestilling for over 300kr
(Hvilket går hurtigt med alle de lækre ting de har)
Og da jeg modtog min pakke (til tiden)
Så var der en lille personlig hilsen fra
The Gift Shop, hvilket jeg syntes er super go stil!
Så kan bestemt anbefale at handle hos
The Gift Shop😁👍🏼