Förutom att snabbt leverera min beställning är värmeljusen de absolut bästa. När man som gör tänder värmeljus när jag mediterar så känns det skönt att det inte är några delar av djur i ljusen. Sedan r... Se mere

Fint förpackat och inslaget. Ljusen känns fräscha och fina. Så tacksamt med veganska och miljövänliga alternativ, har letat och letat tills jag fann dessa som har ljus i varierande former. Kommer defi... Se mere

1. Kosmetik- og parfumeleverandør
  2. Stearinlysbutik
  3. Marked for byggematerialer

The Friendly Home är ett svenskt familjeföretag som erbjuder hållbara och miljövänliga doftprodukter till hemmet, så som doftljus, doftpinnar, doftoljor, refills och handtvål. Alla produkter tillverkas för hand av noga utvalda vegetabiliska råvaror. Läs mer om oss på: https://thefriendlyhome.se/ovrigt/om-oss/

4,0

God

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Snabb service

Snabb service, snabb leverans.
Mycket nöjd med produkterna

25. august 2023

Besvarelse fra The Friendly Home

Tack snälla Home By Klara för att du tar dig tid och ger oss ett så fint omdöme! Vi är så glada att du uppskattar våra produkter <3

Bäst!! Bäst!!

Bäst!! Bäst!!
Support, kundbemötande, generositet!
Hittar alltid underbara presenter här!
Tack för att ni finns!

Mvh Christina - Nynäshamn

9. august 2023

Besvarelse fra The Friendly Home

Tack snälla söta du för dina fina feedback! Vi är så glada att våra produkter och vårt arbete är uppskattat. <3 Ha det fint!!

Väldigt snabb leverans och verkar var…

Väldigt snabb leverans och verkar vara ett vettigt företag, tyvärr luktade de doftpinnarna jag köpte inte alls gott. Köpte de som heter ”Fresh” och de luktar ungefär som någon söt och sliskig barntandkräm. Kunde bara ha den framme en kort stund sen fick vi ta bort den. Så den rekommenderar jag inte.

Uppdatering: Blev kontaktad av The Friendly Home och fick välja ut en ny doft utan kostnad. Valde då den som heter ”Effortless” och den luktar otroligt gott och passade perfekt hemma hos oss, fräscht och lite kryddigt. Riktigt bra kundservice och återigen snabb leverans. Rekommenderas starkt!

18. august 2023

Besvarelse fra The Friendly Home

Tack Johanna att du återkopplar till oss. Vad tråkigt att doften Fresh inte blev en favorit hos dig. Kanske föredrar du hellre dofter ur vårt sortiment med träkaraktär. Håll utkik i brevlådan så kommer en överraskning. <3

Bästa diftpinnarna!

Bästa doften, framförallt doftpinnarna!
Snabb leverans, bra emballerat.

4. august 2023

Besvarelse fra The Friendly Home

Tack snälla Maria för att du tar dig tid och ger oss ett så fint omdöme. Vi är så glada att du uppskattar våra produkter <3

Mer än nöjd!

Snabb leverans och produkterna luktar fantastiskt. Alldeles lagom utan att ta över

14. august 2023

Besvarelse fra The Friendly Home

Tack snälla Anette för att du är så snäll och ger oss ett så fint omdöme. Vi är så glada att du tycker om våra produkter <3

Fantastiska produkter om man gillar…

Fantastiska produkter om man gillar goda dofter i hemmet, har köpt doftpinnar och ljus.
Det senaste köpet var presenter till nära och kära.
Kan varmt rekommendera andra att testa produkter fr ert sortiment.

28. juli 2023

Besvarelse fra The Friendly Home

Tack snälla Mimmi för att du är så snäll och ger oss så fint omdöme! Vi är så glada att du uppskattar våra produkter <3

Excellent

Leverans extremt snabb. Allt perfekt förpackat utan plast. Kvalitetsprodukter. Excellent.

1. juli 2023

Besvarelse fra The Friendly Home

Tack snälla Dianella för att du tar dig tid och ger oss ett så fint omdöme! Önskar dig en fin sommar!!

Älskar doften Fresh

Fresh är den absolut godaste doften som finns på doftpinnar, ljus och tvål. Den är enkelt att beställa och det är alltid snabb leverans. Rekommenderas

1. juli 2023

Besvarelse fra The Friendly Home

Tack snälla Lena för att du tar dig tid och ger oss ett så fint omdöme. Önskar dig en fin sommar!

Utmärkt med veganska värmeljus

Utmärkt med veganska värmeljus, dessutom i trevlig förpackning.
Snabb leverans.

28. juni 2023

Besvarelse fra The Friendly Home

Tack Lena för att du tar dig tid och ger oss så fint omdöme. Vi är så glada att du uppskattar våra produkter!

Kan inte förvänta sig bättre service

Jag är jätteimponerad över deras service. Beställde två doftpinnar av samma doft, en liten och en stor. Öppnade den lilla och upptäckte att doften inte alls var som jag tänkte mig. Gillade den inte alls, tyckte inte doften stämde överens med beskrivningen på hemsidan. Jag hörde av mig till The Friendly Home och de hjälpte mig direkt. De ringde upp och hjälpte mig komma fram till vilka doftpinnar som hade passat bäst. De skickade en annan utan extra kostnad. Har nu en ny doft här hemma som passar mycket bättre i mitt hem. Ärligt talat så kan man inte vänta sig bättre service. Väldigt nöjd och tacksam kund!

12. juni 2023

Besvarelse fra The Friendly Home

Tack Linnea för att du tar dig tid och ger oss ett så fint omdöme. Men vi är mest glada för att problemet löste sig och att du hittade rätt doft till dig. <3

Snabb leverans och helt fantastiska…

Snabb leverans och helt fantastiska doftpinnar! Testat andra märken men återkommer alltid till The Friendly Home. Världsklass!

29. maj 2023

Besvarelse fra The Friendly Home

Tack Amanda för att du är snäll och tar dig tid och ger oss ett så fint omdöme! Vi är så glada att du uppskattar våra produkter <3

Found this on my vacation in Malmö

Found this on my vacation in Malmö. Loved that smell. At home I ordered for my flat. Very good customer service!!!!

15. maj 2023

Besvarelse fra The Friendly Home

Thanks a lot for your kindness giving us so nice feedback! We love that you enjoy our products!

Såååå nöjd

Cotton doftar så fräscht, underbart att komma hem till

16. maj 2023

Besvarelse fra The Friendly Home

Tack snälla Pam för att du tar dig tid och ger våra produkter så fint omdöme! Ha en fin dag!

Mycket nöjd med produkterna jag…

Mycket nöjd med produkterna jag beställde. Doftar gudomligt 👌🏼 Kommer definitivt att beställa igen! 😍

1. april 2023

Besvarelse fra The Friendly Home

Tack Malin för att du är snäll och tar dig tid att ger oss ett så fint omdöme. Vi är så glada att du uppskattar våra produkter!