Theeaze

1. Kvindeuniversitet

Hos EAZE™ er vi dedikeret til at give komfort og lindring til kvinder over hele verden, der lider af smertefulde perioder og menstruationssmerter. Vi ved, at menstruation kan være en udfordrende tid for mange kvinder, med ubehag, gener og nogle gange endda invaliderende smerter. Vores mission er at styrke kvinder til at tage kontrol over deres velbefindende og forvandle deres menstruationsoplevelse til en beroligende og smertefri oplevelse.

Eaze bæltet har været min redning

Eaze bæltet har været min redning! Som en kvinde i mine 30'ere, der har stået over for menstruationssmerter længe, er den øjeblikkelige Og utroligt behagelige lindring jeg får, simpelthen fantastisk. Det er nemt at bruge, diskret at gå med, og generer mig ikke på arbejde (siddende kontorstilling) men jeg kan samtidig også have det på, når jeg løber hjem. og en ægte game-changer i min dagligdag ihvertfald. Jeg gav en som gave, og min veninde er lykkelig for hendes også. Kan varmt anbefale eaze, det har virkelig gjort en positiv forskel for mine menstruationsdage og unødige pilleindtag 🙌🏽

8. februar 2024

Fed opfindelse!

YesS! Jeg bruger normalt min varmedunk når det er “den tid på måneden” men med Ease kan jeg tage den med rundt👌 Det var nemt og handle på siden og min pakke kom som forventet🙏💪
Tak!!😊

4. februar 2024

Hej Nahla.

Tusind tak for din fine anmeldelse af vores produkt. Den er vi rigtig stolte af! Vi håber du bliver glad for din nye bedste ven :D

Kæmpe krammer fra Mor

Jeg købte produktet til min datter, som døjer utroligt meget med smerter når hun har sin menstruation, hun har ofte brugt varmepuder, men som skal opvarmes igen og igen, og hun er ikke så glad for at tage piller…. Jeg har aldrig hørt hende sige at et produkt har afhjulpet hende mere, end eaze har! Tusind tak, kæmpe anbefaling herfra, og jeg ved hun taler vidt og bredt om jer i skole og klubber ❤️❤️

3. februar 2024

Kære Nanni

Jeg er ikke i tvivl om at du har fået nogle stjerner i bogen hos din datter! Hvor er det dejligt at høre. Det er netop varmepuderne vi har prøvet og gøre mere smarte, samt moderne og jeg er glad for at høre, at vi også hos jer har ramt plet!

Mange tak for din dejlige anmeldelse, krammer til din datter fra os.

Kundeservice - EAZE

Kæresten ønskede sig dette til når hun…

Kæresten ønskede sig dette til når hun har sin menstruation. Hun siger det hjælper virkelig meget og super hurtigt. Leveringen var inden for det lovede, kan klart anbefale at handle her.

4. februar 2024

Hej Andreas.

Tusind tak for din skønne anmeldelse af vores produkt. Det er netop dem og jer vi er her for ! Vi håber den har spredt glæde (og ikke mindst varme) hjemme hos jer.