4,4

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

4,4

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Warm en koud aanbevolen :)

Ruim assortiment, verrassende blends. De Griekse bergthee is heerlijk, de cold brew thees rijk aan smaak en verfrissend. Prima marketing, intuïtieve website en vlotte levering. Aanbevolen!

19. august 2026

Wat een topservice

Wat een topservice. Steeds heel duidelijke uitleg en vriendelijke mails. Al 2 soorten thee geproefd van het proefpakket, ze smaken heerlijk. Niet twijfelen, gewoon doen. Prijs kwaliteit is top! Wij plaatsen zeker nog een nieuwe bestelling!

4. juli 2026

Parfait

Parfait, je viens de passer ma 2eme commande ce soir. J ai reçu ma première pour tester y a 2 jours. Et super ravie, produit de qualité, trop bon. J ai adoré l emballage et surtout le petit mot personnalisé ❤️ je recommande à 💯 Laly

4. maj 2026

Passie voor thee in 1 woord geweldig.

Passie voor thee in 1 woord geweldig.
Vandaag mijn eerste bestelling ontvangen ik leek wel jarig zo mooi ingepakt.
De thee zakjes zagen er mooi en verzorgd uit. fijn dat de tijden en hoeveelheid ook op de zakjes staan.
De site is ook erg fijn, de beschrijving en de smaak beschrijving was zo goed dat je hem al bijna proefde.
Ik heb mijn thee winkel gevonden.
Ga zo door passie voor thee.

27. februar 2026

Leverancier met passie voor thee

Ik heb al een aantal keren thee online bij ze besteld. Was blij verrast met de zorgvuldige verpakking en snelle levering. Er staat goede en uitgebreide informatie over de verschillende soorten thee die ze verkopen op hun website en je kunt er terecht met al je vragen. Het is duidelijk dat het gepassioneerde theeliefhebbers zijn, en er zitten altijd wat proevertjes in hun pakketten.

30. januar 2026

Qualité et rapidité

J’ai commandé deux sortes de thé noir pour faire un mélange. Les produits sont de qualité et la livraison est rapide et soignée. J’ai passé commande deux fois et le colis a été remis au transporteur le jour-même à chaque fois. Première livraison reçue 2 jours ouvrés après avoir passé la commande, et ce sera certainement pareil pour la seconde commande que je viens de valider et qui a déjà été remise au transporteur. Il y a un petit mot manuscrit sur le bon de livraison pour nous remercier de notre achat, c’est très sympa et ça laisse penser qu’il y a un service client qui est à l’écoute, même si je n’ai été confrontée à aucun problème. Bref, je me régale et je recommande sans hésiter.

8. februar 2025

Er dette din virksomhed?