1. Hobbyer og håndværk

The Dybdahl Co. is run by heritage adventurer and visual artist Henrik Dybdahl. Prints, books and greeting cards. Redrawn, remixes and mash-ups.

3,8

God

Svarer typisk inden for 1 uge

Dårligste service nogensinde

Var inde for at vil prøve noget arb. Tøj, men det kunne ikke lade sig gøre, så længe firmaet man arbejder for, ikke handler ved dem.
Men hvordan skal man kunne handle ved dem, hvis ikke en gang man kan prøve det de har??
Det er og sige nej tak til nye kunder..

25. februar 2026

Besvarelse fra The Dybdahl Co.

Hej Toni, jeg tror du forveksler os med et andet firma. Vi er det Dybdahl-firma der sælger plakater. Vi sælger ikke tøj. Ked af at du har oplevet dårlig service i det andet firma. Mvh Henrik Dybdahl

Fuldstændig fantastisk service og…

Fuldstændig fantastisk service og plakaterne er i sindssygt god kvalitet. Desuden var jeg også meget positivt overrasket over den meget flotte og sikre indpakning som plakaterne kom i.
Jeg handler helt sikkert her igen og kan kun anbefale andre at gøre det!

14. november 2025

God service - hurtig respons og ombytning da en af rammerne var gået i stykker under transporten (de var pakket meget forsvarligt)

18. august 2021

Fantastisk god og hurtig service

Fantastisk god og hurtig service! Jeg bestilte to plakater med tilhørende rammer - ved modtagelse 2 dage senere var begge plakater allerede indrammet, og pakket fint ind! Dette er mit første køb hos the Dybdahl Co og jeg er positivt overrasket over kvaliteten af både de trykte plakater samt rammerne (eg). Jeg vil med glæde handle hos the Dybdahl Co igen. Også kæmpe kudos til designet 🌟

19. marts 2021

Rigtig fin service og meget flotte billeder

Ved køb af billede, fik vi et ekstra lille fint billede med. Rigtig fin service og meget flotte billeder!

Vi har købt et billede, men desværre var rammen en smule skæv, så nederste del af rammen, ikke hængte ind til væggen. Vi tog kontakt til forretningen, hvor ejeren herefter personligt mødte op, for at ombytte billedet, inden for få dage. Nu hænger det nye billede helt perfekt!

11. februar 2021

Fantastisk god service

Jeg har kun oplevet en meget professionel service fra The Dybdahl Co.
Jeg snakkede over mail med Bettina som var utrolig sød og hjælpsom, da skulle have byttet et billede som ved en fejl var købt i en forkert størrelse.
Jeg tog ud til deres showroom og fik utrolig god betjening og hjælp til at finde frem til nogle nye billeder - også selvom jeg var lettere ubeslutsom (de har alt for mange flotte motiver).

Så det skal I have mange tak for. :-)

12. januar 2021

Besvarelse fra The Dybdahl Co.

Mange tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at du fandt noget der passede. Alt godt Henrik Dybdahl

Smukke motiver, men pris matcher ikke kvalitet

Motiverne er sindsygt flotte og fandt endelig en side, som jeg fandt i min stil.

Jeg købte "Tattoed guy middle" som er et sort hvid plakat og modtog også kort efter. MEN farvede smittede meget af, så meget at jeg måtte gøre rent på stikkontakter, vægge og andet jeg havde rørt ved efterfølgende.

Jeg skrev en mail for at gøre dem opmærksom på dette, hvor jeg imellemtiden snakkede med en veninde der er uddannet trykker. Hun aldrig havde hørt om at dette skulle være en aceptabel resultat og sagde det tydede på meget ringe kvalitet.

The Dybdahl Co.'s svar var dog, at det ikke kunne undgås med overskydende farve når "massive dybe sorte farve" - men det blev givet videre til designteamet.

Jeg har ikke fået svar fra min anden mail (ikke den ligefrem ligger op til et svar), men jeg tør ikke købe flere prints, da det kunne tyde på dårlig kvalitets tryk, og de er ikke ligefrem billige. Det er jeg egentligt ret ked af, da jeg virkelig har været forelsket i mange af deres design, og allerede havde indrettet med det i dagdrømmen. Haha

10. januar 2020

Super fint produkt og hurtig levering

Super fint produkt og hurtig levering. De skrev, at man skulle regne med en uges levering, men to dage efter havde jeg varen (indrammet plakat). Er fuldt ud tilfreds og vil klart handle der igen.

24. april 2018

Tak for det Zara! Glad for at du kan lide plakaten. Alt godt, Henrik

Vis anmeldelser på alle sprog. (17 anmeldelser)