Jeg opdagede dagen efter at tjeneren…
Jeg opdagede dagen efter at tjeneren har taget dobbelt for en øl.
Det er jo simpelt tyveri.
Jeg opdagede dagen efter at tjeneren har taget dobbelt for en øl.
Det er jo simpelt tyveri.
Super hyggelig bar
Men lad være med at spise deres mad, værste burger ever
Dyre jägerbombs til 55 kr som først bliver oplyst ved betaling! Ik køb her, mange steder sælger billigere
Klaus Jensen fra "big fat snake" (meeeen tror lige der var et par pils over der) men meget flink var han da ihvertfald 😅
Hyggeligt sted set ude fra. Men deres fish and Chips var meget dyr og total smagsløs. Øllet var ligeledes en skuffelse. En flad fornemmelse.
Dametoiletterne var uhumske og splittet ad.
Jeg kan ikke anbefale stedet
Kedeligt sted med en meget kedelig manager.
Jeg så Danmark - Mexico derinde, og det var en flad oplevelse. Der var ikke særlig mange mennesker, og det hjalp ikke på stemningen, at de havde reserveret de to langborde til et selskab, som aldrig kom.
Deres fish'n'chips var ret dyr og meget ordinær, men det værste var deres manager. At kalde ham voldelig er en overdrivelse, men han var meget hurtig til at gå til fysisk kontakt, som ikke var i orden.
"Problemet" opstod, da jeg kom op fra toilettet i kælderen. Når man kommer op, så kan man se ind til en trappeopgang. Foran den trappe stod der et skilt, hvor der stod "roof top terrace is open"
Det lød ret lækkert, da det var en lummer aften, så jeg hentede min kammerat. Vi havde på dette tidpunkt fået to øl hver, og kl. var 21.45, så det var ikke fordi, at stedet var propfyldt og vi var stive. Der var meget stille.
Da vi går mod trappen, så sætter manageren fra The Dubliner meget voldsomt sin hånd i brystet på mig og stopper mig. Det virker i og for sig lidt voldsomt, men hurtigt går det op for mig, at den sure manager ikke synes, at vi skal gå oven på. Det er sådan set fint nok, men det kunne han bare have sagt stille og roligt. Og så måske ikke have et skilt, hvor der stod "roof top terrace is open" foran en trappeopgang, som er synlig for gæster.
I stedet opstod der en form for skænderi, hvor han ikke ville erkende, at han havde overreageret. Jeg spurgte ham om han var ansat eller manager, og han bekræftede, at han var stedets manager. Slutteligt erklærede han, at han ikke behøvede at skulle bruge sin tid på dette, skubbede os ud og lukkede døren ind til trappen.
Jeg har været der vel ca. 5 gange over en del år. Det er ikke et specielt hyggeligt sted, men det er måske, fordi det er så stort. At sidde udenfor i godt vejr og kigge på de mange mennesker ved storkespringvandet kan dog være OK.
Jeg havde en dårlig oplevelse der engang med en bartender, en vel ung knægt, som ikke ville skænke mig en fadøl, da han mente, jeg var for fuld.
Dels var det midt på dagen, og dels havde jeg kun fået den ene fadøl, som jeg netop havde fået på stedet, så det var meget utilfredsstillende, at en stor knægt på vel max. 25år skulle fortælle mig, at jeg var fuld, når jeg var pinligt ædru. Det var ikke ok. I må lade sådan en knægt fyre, helst slet ikke ansætte en så dum, ung mand. Det er nu et par år siden, og jeg har ikke været der siden. Det er ærgerligt for mig og for jer, da I mister omsætning. Men så kan I jo lære det.