Knald hurtig levering, samt rigtig god kundeservice! Bestilte tirsdag aften og pakken var hos mig torsdag morgen. Havde bestilt et foderstativ fra Trixie, som desværre var meget skævt, men dog bru... Se mere
Den bedste service og lyn hurtig levering er det jeg har oplevet hver gang jeg handler online på TheDogHouse.dk Super lækkert sortiment og pakken leveres dagen efter, jeg har hver gang fået hurtigt... Se mere
Velkommen hos TheDogHouse Århus Hos TheDogHouse finder du et bredt sortiment af kvalitets hundeudstyr og fodder, ja du hørte rigtigt – en butik spækket fyldt med alt hvad din hunds hjerte begærer! Ud over vores net butik er TheDogHouse også stolte over at kunne præsentere vores nye fysiske butik i Viby J, Århus. Vores mission er simpel: Vi elsker hunde og derfor har vi hos TheDogHouse håndplukkede de bedste kvalitetsprodukter på markedet til dig og din vovse.
TheDogHouse, Stenkildevej 4, 8260, Viby J, Danmark
Fin oplevelse. Lidt langsom levering, men fine priser.

Besvarelse fra TheDogHouse
Køber altid tørkost hundefoder til min kræsne labrador hos TheDogHouse. Vores absolut yndlingsbutik med de bedste råd og vejledning - og altid en god hyggesnak.

Besvarelse fra TheDogHouse
Super hurtig levering og meget kompetent rådgivning ved valg af jakke til en lille Shih Tzu 😊

Besvarelse fra TheDogHouse
Fantastisk udvalg, hurtigt levering og fantastisk kundeservice:)
Kan ikke gøres bedre.

super hurtig forsendelse
modtog bestilt vare dagen efter den var bestilt

Virkelig god service.
Man får svar på sin henvendelse på en søndag, og de prøver virkelig at hjælpe kunderne. Megasøde personale .
Tak til jer

Besvarelse fra TheDogHouse
Fantastisk butik og ikke mindst fantastik kundeservice! Både min hund jeg elsker at handle her. Er der spørgsmål til ordre eller andet så er det hurtigt men brugbart svar. Vi foretrækker at handle her når vi skal have fat i noget til vores bedste ven. Billige priser men det er kvalitet man får. Alt i alt kan jeg kun anbefale The Dog House

Besvarelse fra TheDogHouse
Maria er simpelthen så super god til at hjælpe! Hun har hjulpet os rigtig meget med vores dalmatinerhvalp, med at finde de ting han kan tåle🙏🏽 Jeg kan varmt anbefale at handle hos Maria og jeg sender alle jeg kender med hund derned👍🏼😍 Super service man får og de bedste råvarer, legetøj tilbehør osv.

Besvarelse fra TheDogHouse
Jeg har det sidst år handlet rigtig meget hos thedoghouse. Både i den fysiske butik og online. Det er virkelig et helt ekstra ordinært sted. Fantastisk service og fantastiske produkter.

Besvarelse fra TheDogHouse
Knald hurtig levering, samt rigtig god kundeservice!
Bestilte tirsdag aften og pakken var hos mig torsdag morgen.
Havde bestilt et foderstativ fra Trixie, som desværre var meget skævt, men dog brugbart. Skrev mail til dem ang. det defekte produkt med billede og fik hurtig svar. Fik tilsendt returlabel således jeg kunne sende produktet tilbage og få 100% kompensation, men valgte at beholde det og fik 50% rabat på produktet. Meget kompetent kundeservice fra Maria.
Det er bestemt IKKE sidste gang jeg handler hos TheDogHouse!

Besvarelse fra TheDogHouse
Super service. Ringede og snakkede med dem ang. produkt sød og hjælpsom . Da pakken kom var der en godbid med, gjorde lykke Kan klart anbefale

Besvarelse fra TheDogHouse
Endelig en shop der har et STORT udvalg af naturlige snacks! Jeg bestilte en masse forskelligt mandag eftermiddag og kunne allerede afhente pakken tidlig onsdag eftermiddag, så jeg er meget tilfreds med leveringen. Jeg fik også et meget venligt svar på min henvendelse, så jeg har kun ros og gode ting at sige. Det var mit første køb på hjemmesiden, men jeg vender helt sikkert tilbage igen og jeg kan varmt anbefale andre at handle hos TheDogHouse!
Tak for en god oplevelse!

Besvarelse fra TheDogHouse
Helt perfekt, nem bestilling og hurtig levering.
Vi bestilte 2 hunde halsbånd og 2 liner. God kvalitet og så var der 2 godbidder til vores hunde i pakken😊 meget fin service.

Besvarelse fra TheDogHouse
Super lækkert sortiment og pakken leveres dagen efter, jeg har hver gang fået hurtigt svar på mail og opfølgning på evt. spørgsmål der skulle undersøges, selv i weekenden, hvor man ikke kan forvente svar kommer der svar på mail. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. Odin og jeg er VILDE med denne butik.

Besvarelse fra TheDogHouse
Rigtig fin handelsoplevelse. Super service - også da jeg skulle bytte en vare , da jeg havde bestilt den forkerte størrelse.

Besvarelse fra TheDogHouse
Altid en fornøjelse at handle i The Doghouse. Personalet er søde og hjælpsomme og pp trods af en lille butik er udvalget stort og til gode priser.
Jeg har egentlig kun bestilt et halsbånd til vores hvalp gennem deres hjemmeside, da jeg bor langt fra butikken. Men jeg er så begejstret! Dels var leveringen ekseptionelt hurtig, og der fulgte en lille godbid med til hunden, som faldt i meget god jord. Da jeg ledte efter halsbånd var jeg frustrerede over mangelfulde størrelsesguider på andre sider, men den her var lige i skabet. Jeg har nu kigget på både kurv og ny sele, og igen er der enormt brugbare størrelsesguider i begge tilfælde. At prisen så i øvrigt er meget rimelig, gør kun, at der nok snart falder en bestilling mere :-)

Besvarelse fra TheDogHouse
en super butik hvor de har alt godt til hunde og hvis de ikke har det vil Maria altid prøve og skaffe det hjem. Jeg har aldrig set en hunde butik med så mange naturlige ting til din hund det er den bedste butik for hunde jeg har været i og kommer altid igen

Besvarelse fra TheDogHouse
Har egentlig været glad for at handle hos The Dog House tidligere, men har for nyligt haft en træls oplevelse.
Jeg købte en drikkeflaske, som så lækker ud, og som ekspedienten talte meget positivt om - bl.a. at den var bedre end dem, man kan købe i plastik. Jeg opdagede hurtigt ved brugen af drikkedunken, at den var meget utæt og umuligt kunne medbringes i en taske, for alting blev vådt. Jeg skrev en besked over facebook, og spurgte om det kunne være en fejl. Jeg fik en rigtig venlig besked tilbage om, at sådan skulle det selvfølgelig ikke være, og jeg kunne bare komme ind og få en ny. Da jeg så står i butikken er ekspedienten meget skeptisk overfor om flasken egentlig er utæt, og tester den ved at fylde vand i og så bare ryste den. Da hun ikke mener, at flasken er utæt, får jeg kommentaren: “jeg kan jo ikke sælge den her videre”, efterfulgt af at jeg skal give den en chance til, og så må jeg køre derud igen, hvis det stadig er et problem. Jeg må jo så køre hjem igen, efter jeg har brugt tid på en forgæves køretur ud til butikken. I min optik burde hun blot have skrevet på facebook, at flasken skulle have en chance til, så jeg som kunde ikke står og bruger tid på at køre derud, når hun alligevel ikke vil tage den retur.
Jeg har nu testet flasken og “givet den en chance til”, og den er helt klart utæt - men hvorfor køre ud i butikken, hvis man bare bliver sendt hjem med den melding? Og så har brugt tid på det.
Jeg synes, at det er meget dårlig service - og når der er andre muligheder i byen med mindst lige så lækkert sortiment og langt bedre service, vælger jeg The Dog House fra i fremtiden.