Theburgerbob Anmeldelser 10

2,5

2,5

Under middel

Kom ind i pizzariaet

Kom ind i pizzariaet, da jeg var sulten og gad ikke selv at lave noget. Jeg bestilte en 41 med ekstra kød. Da han skulle til at lave den, spurgte han om det var nr. 41 og jeg sagde ja. Da han var færdig og jeg havde betalt, mærkede jeg at der var et eller andet galt. Om det var tiden eller andet. Ved det ikke. Men jeg tjekkede den. Det viste sig, at det ikke lignede den, jeg plejede at bestille og derfor sagde jeg at der var noget galt. Det var så en 40 han havde laver. Jeg bad om at få mine penge tilbage, da han påstod at jeg havde bestilt en 40. Jeg kan ikke tåle pepperoni. Jeg var sku sur, da det ikke er første gang. En anden gang havde han lavet en 43 (Meat lover) med ekstra kød. Jeg røg jeg også i diskussion med ham. Han havde ikke tid til at lave en anden, og derfor ved jeg, at jeg ikke kan tåle Pepperoni. Andre gange siger han at det tager 15 min og vi kommer efter 15 min, men må så yderligt vente 15 min og også den anden vej, den er klar om en ½ time og så er den lidt kold, når vi henter. Nå, men det blev så til at han ville lave en ny 41 med ekstra kød. Den fik jeg så, UDEN kød. Eller der lå højst 4 små kødboller på størrelse med en halv kødbolle man får i suppen. Så ville da nødigt have en alm. uden ekstra kød. Så det var sidste gang jeg handler der.

25. november 2025

Fortjener ingen stjerner

Fortjener ingen stjerner. Maden var alt alt forsinket. Ved opringning sagde de at buddet var kørt. I så fald kørte han godt nok langsomt. Der gik 40 min fra den besked til maden nåede frem. Og da var den allerede forsinket. Kold og ikke særlig god mad. Dem skal vi ikke bestille fra nogensinde igen.

29. oktober 2025

0 stjerner 100 % Aldrig nogensinde…

0 stjerner 100 % Aldrig nogensinde bestille herfra. Har ventet 2:30 timen På mit mad og når jeg ringer til Just Eat for at høre hvor min mad bliver af så siger de at det kommer om 10 minutter. Så ringer jeg igen efter 20 minutter for at høre hvor det bliver af lige pludselig blev det annulleret super dårlig service!!!!

4. april 2025

Lavede mig den forkerte pizza 2 gange i træk!

Jeg kommer ind og beder om nummer 38.

Han udleverer mig den, og kan se, at den er med salat og dressing. Forkert pizza.

Jeg siger spørgende, at det ikke ligner, hvad jeg har bestilt, og fortæller, jeg bestilte nummer 38.

Han beklager, nævner han har travlt i dag og laver mig en ny. Det er fair nok.

Så får jeg en ny, forkert pizza.
Han påstår nu, at jeg har bestilt nummer 37.

Jeg giver simpelthen op... Gider ikke tage diskussionen. Tager hjem med en pizza, jeg ikke kan lide, som jeg har spildt tid og penge på.
I stedet for at spise den, sidder jeg nu her på trustpilot.

4. august 2024

maden var meget god, men lang ventetid

maden var meget god, vi bestilte en salat pizza og en mix boks, og det var meget godt, det eneste der var værd at kommentere på var at deres hjemme side sagde at ventetid 45 min, men vi måtte vente halvanden time på maden, og måtte ringe der ned og spørge om det var på vej. de var så til gengæld meget flinke da vi ringede, så forvent en lang vente tid.

23. september 2023

Dårligt mad og LANG leveringstid

Super dårlig kvalitet på mad, levering og kundeservice!
2 TIMER efter bestilling modtog vi maden som i hvert fald ikke var ventetiden værd. Vi skulle helt sikkert have annulleret bestillingen, som han spurgte til, da vi efter en time og 20 min ringede til "restauranten". Efter at have spurgt os hvad adressen var og hvor vi havde bestilt det, sagde han, at de lige skulle til at lave det.
Kebabmix, rullekebab med pomfritter var ikke pengene værd - slatne og halvkolde pomfritter er et no go!

28. april 2023

Er dette din virksomhed?