Thebuilder Anmeldelser

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Andre kiggede også på

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Hvis i vil betale over pris så…

Hvis i vil betale over pris så velkommen eller bestil deres vare hos Amazon det gør dette firma også.

Kan f.eks købe 3 par sikkerheds sko hos Amazon til samme pris som his dette firma og varen kommer direkte fra Amazon i Tyskland

7. september 2022

De fortjener ikke engang 1

De fortjener ikke engang 1. Stjerne!
De har i princippet stjålet 850 kr. fra mig! De har trukket pengene, men har aldrig modtaget varen. Nu hvor jeg har rykket dem flere gange, er de stoppet med at svare. Ussel måde at føre forretning på.

1. september 2022

Ekstrem dårlig kvalitet

Skoene er direkte fra Kina, og er ekstrem ringe kvalitet. Jeg har brugt mine i under 1 måned, og sålerne er allerede så slidte, at stålet der beskytter tæerne er på vej ud gennem sålen. Som flere skriver er de mellemmænd, og bestiller varen fra Amazon. Hold jer fra det.

21. august 2022

Fup og snyd.

Fup og snyd.
Trods en flot hjemmeside, så er de blot mellemmænd som sender bestillingen direkte videre til Amazon, hvor du får en billig og ringe vare.

Ved indsigelse om brug af de 14 dages fortrydelsesret, nægter de at tilbagebetale beløbet og vil kun ombytte, da deres “egne regler” siger at man ikke må afprøve varen. Dette er dog ikke korrekt jf. købeloven, og deres egne regler kan ikke tilsidesætte dette.

Læs selv på forbrugerombudsmandens hjemmeside forbrug.dk

Er du blevet snydt, så gå på minindsigelse.dk, og din bank går ind i sagen og søger pengene returneret.

19. august 2022

Lad vær med og handle her

Lad vær med og handle her!
Har købt et par sko hos dem og får en ordrebekræftelse men venter stadig på en bekræftelse på de er sendt, nu en uge efter. Har skrevet til dem på deres hjemmeside, men intet svar! Føj, i burde skamme jer! Spar jeres penge og køb ikke herfra!!

15. august 2022

0 stjerner!!

0 stjerner!!!
Vil ikke returnere mine penge fordi “forseglingen er brudt”.

Lad være med at handle her.

19. juli 2022

Ikke handle her. Dårlig stil og beholder vores penge

Ville helst ikke ha givet dem nogen stjerner. Først fik vi først vores varer efter mere end 14 dage, hvorfor vi aftalte med dem at Vi ikke ønskede skoene alligevel. Aftalen blev at vi skulle modtage og sende retur. Nu er det 14 dage siden vi sendte retur og vi kan se at skoene er modtaget. Vi rykker derfor for pengene i dag og få den besked at nu kan vi ikke få pengene retur, men få nogle andre sko, hvilket vi ikke ønsker. Tænker at vi må en tur i Forbrugerklagenævnet.

LAD FOR GUD SKYLD VÆRE MED AT HANDLE HER

18. juli 2022

Svindel..

Jeg bestilte de flotteste sikkerhedssko på billedet meeeen…. En sko der “normal” koster 1600 kommer hjem fra Amzone pakket ind i plastik..
Jeg skriver på deres opslag på fb hvor de sletter mit opslag og hermed blokere mig fra deres side..
Hvis i synes deres flotte sko er pæne så kan de købes til det halve af deres “tilbud” på amazone hjemmeside..

2. juni 2022

Bare nej….

Bestilte en fed sko (ifølge billedet), sat ned fra 1600,- til 800,- så tænkte den måtte være ok. Fik det billigste plastik hø hjem, som jeg selv kunne finde på Amazon til knap 400,-
De mente nogle kopieret dem, trods deres vare også var Sendt fra Amazon.
Den ene stjerne får de for deres gode kundeservice og man får trods alt sine penge retur.

28. maj 2022

Er dette din virksomhed?