Opleiding Systemic Soulwork van Brenda van Donge net afgerond. Deze opleiding is echt een aanrader, voor je eigen proces of omdat je je kennis wilt uitbreiden voor het systemisch werken. Brenda geeft... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Ik vindt de opleiding systematisch werk van Brenda echt een aanrader omdat het een boost gaf aan mijn persoonlijke ontwikkeling en een heel goede basis gaf om aan de slag te gaan met systematisch werk... Se mere
Waardevolle content en visueel mooi weergeven. Prachtig hoe wijlen Lars Faber dit kosteloos ter beschikking heeft gesteld.
Systemisch Soulworkopleiding Brenda is een hele fijne trainer. Ze kent de inhoud goed en weet mensen echt in verbinding te brengen met zichzelf en met de ander. Dit doet ze door middel van f... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Lars Faber, oftewel The Breathwork Coach is 20 jaar coach / trainer op het gebied van zelfontwikkeling. Lars traint coaches en anderen die de kunst van adem coaching willen leren, zodat zij dat voor zowel eigen ontwikkeling kunnen inzetten, als het geven van coaching aan anderen.
Kontaktoplysninger
Mezenlaan 59, 2566ZD, 's-Gravenhage, Holland
- feedback@thebreathworkcoach.com
- thebreathworkcoach.com
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Voor iedereen erg leerzaam
Dank je wel Lars voor de heldere informatie. Je stem is erg prettig om naar te luisteren . Ik heb wat moeite met de test waarmee je procentueel in een hokje wordt geplaatst. Waarschijnlijk heeft dit ook te maken omdat mijn scoren daar mega hoog in is , waardoor mijn motivatie iets afneemt . Maar dat is waarschijnlijk persoonlijk.
Dankjewel voor deze challenge!
Lars maakt op een hele rustige en duidelijk manier duidelijk dat je vanuit je jeugd een aantal (verschillende) bepalende dingen kunt meenemen. In de video's leer je bepaalde patronen herkennen en krijg je zicht op een uitweg. Heel fijn.
Lars wat een gave heb jij om dit op een…
Lars wat een gave heb jij om dit op een duidelijke en begrijpelijke manier uit te leggen.Wat heeft dit enorm veel inzichten gegeven waar ik mee verder kan(archetype victim)Bij de uitleg die je geeft over de victim in je mail liepen de tranen over mijn wangen...
Zo dankbaar dat je dit maakt om mensen te helpen en je zonder verplichtingen toegang hebt(geen addertjes onder het gras)Jou manier van vertellen is ook fijn je aandacht blijft er makkelijk bij en een potcast van een uur is ook zo voorbij.Je geeft veel handvaten en ook praktische voorbeelden top.Ook op youtube al heel wat filmpjes gekeken en ga zeker ook de adem challenge doen.
Bedankt Lars heel dankbaar heb heel veel diep van binnen om mee aan de slag te gaan en je hebt me een heel stuk verder geholpen!
Wat een helderverhaal en super fijn dat…
Wat een helderverhaal en super fijn dat je de info over meerdere dagen verdeeld krijgt, zo is het niet te veel ineens! De basis voor de zoektocht naar mijn authentieke ik is verstevigd. De oefeningen hebben direct effect. Dankjewel voor het delen Lars
Werken aan mijn schaduwzijde
Sinds enkele weken werk ik aan mijn gebroken innerlijk kindje. De adem oefeningen gebruik ik heel regelmatig. Ik voel de codependency, de control freak duidelijk aanwezig in mijn energieveld. Ik verlang ernaar om authentiek mezelf te hervinden. Tijdens mijn dagelijkse wandelingen in de natuur focus ik mij op mijn ademhaling. Dankzij jouw tip Lars heb ik het gevoel eindelijk aan mijn schaduw te werken. In dankbaarheid! Ik raad dit iedereen aan die zich hierin herkend.
Lars heeft een fijne vertelstem
Lars heeft een fijne vertelstem, die mijn aandacht blijft houden. Het tempo ligt ook prima, niet te langdradig. Veel duidelijke informatie gekregen waar ik verder op kan borduren.
Voor mij een heel duidelijke…
Voor mij een heel duidelijke omschrijving/verduidelijking wat mijn codepency-type(s) zijn. Dit inzicht helpt me mij verder los te maken van een narcistische (ex-)partner. Heerlijk om mijn eigen leven weer netjes in handen te kunnen nemen... Tenkjoe !!
inzicht en tools
Ik wist niet wat de term "codependency" inhield, in een aantal stappen gaf de cursus ( uitleg, tekeni gen) mij inzicht in mijn eigen gedragspatronen. Ik kreeg handvatten om te werken aan mijn valkuilen. Ik ben van plan de ademhalingsoefeningen dagelijks te gaan doen om mijn zenuwstelsel te kalmeren.
Een moment bij mijzelf stilstaan
Een moment om bij mijzelf en mijn ademhaling stil te staan. Wat speelt er bij mij binnen af (thuiskomen in mijn eigen wereld). Ik mag ontspannen, toelaten, loslaten en liefdevoller naar mijzelf gaan kijken.
Bedankt Lars dat je je kennis en ervaringen zo open hebt gedeeld.
Hartelijke DankTen eerste wil ik mij vanuit de grond…
Ten eerste wil ik mij vanuit de grond van mijn hart jullie bedanken. Na een zoektocht van bijna 60 jaar, het inzicht gekregen dat ik geheel ( normaal) kan worden BEDANKT wat mij de gedachte terug heeft gegeven dat ik toch ook weer gelukkig kan worden. Het is een duidelijke, begrijpelijke Challenge geweest voor mij! Mijn openbaring is de ademhaling oefening geweest,dat heeft mij mijn rust terug geven. Dag warrige, chaotische hectische onduidelijke ik, Hallo Regina die hartelijke harten en groeten naar jullie stuurt ❤️❤️❤️🫶🫶🫶👍
Waardevol
Korte krachtige filmpjes die je ogen openen. Heel mooi.
Super interessant
Super interessant, al die inzichten en zo simpel uitgelegd!
Super bedankt voor deze filmjes over…
Super bedankt voor deze filmjes over codependency. Ze zijn goed en simpel verword zo dat je het goed kan begrijpen. Het geeft heel veel duidelijkheid en hoop 💜
Dankjewel
Zoveel inzichten rijker
Wat een bijzondere ervaring, zoveel aha-momenten gehad en zoveel inzichten rijker. De ontbrekende puzzelstukjes die ik nodig had om verder te evolueren vallen letterlijk op hun plaats.
Lars brengt dit op zijn eigen manier met zoveel liefde voor de mens. Het opent al vanzelf je hart. Dank je wel :) Van hart tot hart
Mooie challenge om te ontdekken waar komt mijn pijn vandaan?
Het is fijn om te ontdekken dat de pijn die je voelt en (tot nu toe) niet kon verklaren door deze challenge beter te begrijpen is. Het aller fijnste is dat je tools krijgt om mee aan de gang te gaan zodat je de pijn kan doorvoelen en uit je lijf kan laten gaan. De challenge heeft mij inzichten gegeven over mijn oude gewoontes om te “overleven”. Het helpt mij verder op mijn zoektocht naar mijn ware ik.
Wat een eye-opener
Wat een eye-opener! Ik voel me zo begrepen in dit verhaal! Had ik dit maar 20 jaar eerder ontdekt. Maar beter laat dan nooit. Dank je wel Lars, je bent een topper!
Herkenning!
Ik had eerlijk gezegd geen idee wat codependency inhield en er zijn me veel dingen duidelijk geworden. Heel herkenbaar allemaal. Dit ga ik fijn meenemen in de therapie die ik (hopelijk snel) ga beginnen! Dankjewel Lars!
Wat Lars verteld is voor mij zo herkenbaar…
Wat Lars verteld is voor mij zo geweest. Ik score hoog op alle 4 en heb een traumatische jeugd gehad. Ben nu 65 en al therapieen vanaf 34 jaar toen ik angsten kreeg en depressie. Nog steeds lich klachten en al heel veel lichaamswerk gedaan, ga verder met wat Lars verteld.
Wow!
Wow, wat een ervaring.
Deze ademchallenge heeft mij echt rust gebracht en ook inzichten in mijzelf en de punten waar ik nog aandacht aan mag geven.
Heel hartelijk dank Lars voor alle inspirerende lessen!