Opleiding Systemic Soulwork van Brenda van Donge net afgerond. Deze opleiding is echt een aanrader, voor je eigen proces of omdat je je kennis wilt uitbreiden voor het systemisch werken. Brenda geeft... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Ik vindt de opleiding systematisch werk van Brenda echt een aanrader omdat het een boost gaf aan mijn persoonlijke ontwikkeling en een heel goede basis gaf om aan de slag te gaan met systematisch werk... Se mere
Waardevolle content en visueel mooi weergeven. Prachtig hoe wijlen Lars Faber dit kosteloos ter beschikking heeft gesteld.
Systemisch Soulworkopleiding Brenda is een hele fijne trainer. Ze kent de inhoud goed en weet mensen echt in verbinding te brengen met zichzelf en met de ander. Dit doet ze door middel van f... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Lars Faber, oftewel The Breathwork Coach is 20 jaar coach / trainer op het gebied van zelfontwikkeling. Lars traint coaches en anderen die de kunst van adem coaching willen leren, zodat zij dat voor zowel eigen ontwikkeling kunnen inzetten, als het geven van coaching aan anderen.
Kontaktoplysninger
Mezenlaan 59, 2566ZD, 's-Gravenhage, Holland
- feedback@thebreathworkcoach.com
- thebreathworkcoach.com
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Een hele fijne stem en manier van…
Een hele fijne stem en manier van praten die ik zo makkelijk toe kon laten om in mijn diepste pijnen rond te gaan.
De schatkaart is echt geweldig
De schatkaart is echt geweldig en compleet, het geeft een duidelijk beeld van ons complex functioneren en het biedt hele concrete en directe handvatten om zelf aan de slag te gaan. Heel dankbaar!
Innerlijke stem…is van inneerlijk kind
ik heb ontdekt dat mijn innerlijke stem van mn innerlijk kind is. Had dat verband nooit gelegd, ik heb inderdaad een cursus act gedaan en gaf mijn innerlijke criticus een naam en stuurde hem weg.Het monument dat Lars het vertelde legde ik automatisch mn hand op mn hart en voelde kleine Mandy. mijn dank is groot!!!
Terug naar mezelf
De manier waarop Lars het uitlegt en voordoet voelt heel echt en waar aan. Heel gelijkwaardig ook omdat hij eerlijk is over zichzelf. Dat heeft mij uitgenodigd ook nog eerlijker naar mezelf te kijken. Ik en mijn vriend hebben gelijktijdig ook de adem challenge digitaal aangeschaft. Dit was een super combinatie omdat de emoties ontstaan uit de ontdekkingen van de schatkaart hierdoor direct gereguleerd konden/kunnen worden.
Als ik iets vertrouw ga ik er helemaal voor en ik maak ook dankbaar gebruik van de testen en de rest.
Ook nog compliment voor hoe Lars en Tobias samen de meditatie innerlijk kind met affirmaties gemaakt hebben. Ik heb de oprechtheid en de onvoorwaardelijke liefde die tussen jullie 2 heel sterk voelbaar is goed gevoeld.
Echt tof met die mooie klanken erbij.
Het is precies hetgeen wat ik in dit moment nodig heb in mijn leven. En zo samen met mijn vriend echt super verbindend en gezellig. De concentratie is er ook goed bij te houden (wij allebei soort van ADHD)
De plaatjes werken daar ook goed bij.
Bijzonder ook weer om te ervaren dat ik wel de kennis had om in compassie te zijn met mezelf en andere maar dat eigenlijk echt nog heel vaak niet deed.
Ik had mezelf heel lang aangeleerd niet te oordelen naar anderen maar dat lukte eigenlijk helemaal niet in het echt. Vanbinnen irriteerde ik me aan van alles en iedereen.
Hoe gemakkelijk nu die zachte manier van kijken naar mezelf ook naar andere toe gebeurd had ik nooit verwacht. Ik wist niet dat ik nog steeds zo hard en kritisch voor mezelf was. Kan veel meer genieten nu. Zelfs als ik boos geweest ben geniet ik ervan dat ik het durfde. Dan zie ik mezelf zo voor mezelf opkomen. Een betere ouder dan hoe ik voor mij zelf ben had ik me niet kunnen wensen.
Ik vind het wel confronterend om te kijken naar mijn eigen gedrag. Vooral hoe ik tegen mijn kinderen heb gedaan of wat ik juist niet heb gedaan wat wel nodig was voor hen. Het ademen helpt bij deze pijn (schuldgevoel) om mijn zenuwstelsel weer tot rust te brengen.
En ik vind mijn moeder trouwens ook veel liever en minder irritant de laatste tijd omdat ik niets meer verwacht van haar. ik geef het zelf aan mij❤️
Wat vrienden betreft heb ik in korte tijd bijna niemand meer over omdat ik veel meer grenzen aan geef en niet meer help wat ik eerst erg deed. Ik heb via het werk met de schatkaart mezelf op nummer 1 gezet.
Dit vinden mensen dan toch minder leuk, wat ook oké is.
Laatst vroeg iemand aan mij hoe het komt dat ik hem tegenwoordig veel langer aankijk. Het was mij nog niet opgevallen maar ik besefte door deze vraag dat ik mij helemaal durf te tonen. Niks meer te verbergen.
Echt gaaf dat dit dus kennelijk aan mij te zien is van buitenaf.
Wij gaan nog kijken wat nog meer van Lars zijn kennis en ervaring te genieten.
liefs Tessa
Een prettige en duidelijke uitleg
Een prettige en duidelijke uitleg, met veel positieve energie en liefde gebracht.
Hierdoor raak je zeer geïnteresseerd en gemotiveerd om te blijven kijken en luisteren.
Unieke opleiding tot ademcoach
De ademcoach opleiding “The Wounded Healer” is een bijzonder mooie, intense en transformerende opleiding. Lars heeft o.b.v. zijn jarenlange ervaring een uniek concept neergezet. Ik heb veel geleerd over mijzelf, over de begeleiding van anderen bij hun processen en ik ben dankbaar voor alle fijne nieuwe contacten!
Ik heb heel veel gehad aan de opleiding door de theorie en ademsessies
Ik heb heel veel gehad aan de opleiding met betrekking tot theorie waarbij ik toch nog veel heb geleerd wat ik niet had verwacht en met de ademsessies heb ik toch nog meer kunnen releasen dan ik van te voren had gedacht. De verschillende ademsessie met de verschillende methodes hebben veel inzichten gegeven in hoe je trauma kan release en hoe een interventie werkt. Ik heb ook veel over mezelf geleerd, blijk veel meer in mijn mars te hebben met het begeleiden van mensen.
Trauma Releas Breath Work.
Ja. Waar ga ik beginnen in deze reis. Want dat is het toch echt geworden een hele dieppe reis van zoeken. Wie ik ben en wie ik mag zijn. Ben echt elke weekend. Weer heel diep geraakt door de stukken. Door de jaren heen heb ik het voelen in geruild door me op men werk. Te focussen en niet meer te luisteren naar men gevoel en er all helemaal. Niet meer op te vertrouwen.
En dan stroomt het gewoonweg niet meer.
En daar door liep ik echt kompleet vast in het leven. Met als gevolg. De donkere kant van de medaille meerder keren heb gezien. Want ja wie zit er nog op mij als persoon te wachten.
En dat was voor mij het punt om deze opleiding te gaan doen. Om oude trauma’s nu dan ook echt deze aan te kijken. En de beweging die niet is afgemaakt is dan nu toch af te gaan maken. Ook door mede studenten ge triggert worden. Om daar weer wat van te mogen leren. Of het inzichten te krijgen dat het niet iets van mij is maar van een ander. En spelend door de sessie van hard dancing en. Lichaams gericht werk. En ander oefeningen. Weer het innerlijke kindje mogen. Zien en proberen te omarmen.
Ik heb in de afgelopen. 8maanden. Niet zoveel geleerd over mij zelf en. Wat ik los mag laten dat niet van mij is. En ook weer stukje van mijzelf heb mogen terug vinden. En weer leren ter vertrouwen op mijn eigen gevoel en zo dankbaar voor de ze reis. Met mede studenten de mooie connecties. Op gebouwd. Met lieve begeleiders en de trainers Lars en Brenda er echt een veilige Bedding te creëeren elk weekend weer. Waauw🙏🏼💫❤️
Fantastische opleiding!
Fantastische opleiding vooral vanwege de authenticiteit van de leiding. Dit is niet altijd prettig en wordt lang niet door alle deelnemers gewaardeerd en voor mij een enorm goed voorbeeld, want dit is wat ik wilde leren en heb geleerd. Je krijgt ruimte om "nee" te zeggen, voor jezelf te kiezen, verschil van mening te hanteren. Kortom jezelf zijn en daar verantwoording voor dragen onder alle omstandigheden. Ik ben dankbaar!
Een Life Changing ervaring
Een Life Changing ervaring!
Ik ben al meer dan 20 jaar bezig met persoonlijke ontwikkeling en The Breathwork Coach opleidingen van Lars Faber heeft de meeste veranderingen doorgevoerd n mij gebracht!
Fantastisch opleiding voor jezelf of als je wil inzetten als coach of wil je coach worden. Bedankt Lars en co-trainer Brenda!
Jezelf ont-moeten … Mooie cursus waarbij je je zelf op een…
Mooie cursus waarbij je je zelf op een dieper niveau kunt tegenkomen en je denk-, reactie en gedragspatronen onder de loep kunt nemen, niet alleen vanuit analytisch opzicht, maar juist ook op gevoelsmatig niveau. Via heartdancing in verbinding gaan met je zelf en in de middag via een ademsessie de diepte ingaan. En dit allemaal in een veilig gecreëerde setting met toegankelijke trainers maakt deze cursus bijzonder. Alles wordt concreet en helder uitgelegd door Lars, ondersteund door onder andere de heartdancing van Brenda.
Magische opleiding
Geweldig magische, ontwapenende, verdiepende en verbindende opleiding.
De opleiding Breathwork Coach
De opleiding Breathwork Coach, the Wounded Healer is de meest transformerende opleiding die ik heb gedaan, wat een verademing. De grote groep was even schrikken, echter wat heeft dat voor magie gezorgd. Daarnaast heb ik er een grote familie & friends for life aan overgehouden. Lars Faber heeft een onbetaalbaar concept neergezet, met Brenda van Dongen en een fijn team aan begeleiders aan zijn zijde, allen met hart & ziel gepassioneerd over dit transformerende Trauma Release Breathwork en duidelijk is dat we hard nodig zijn. Dankjewel 🙏✨️💖, liefs, 🦋aartje
De Schatkaart van de Ziel heb ik nu op…
De Schatkaart van de Ziel heb ik nu op canvas, ik ben nog bezig met de cursus omdat ik de onderdelen wel een paar keer kijk, laat inwerken. De Schatkaart is een prachtige wegwijzer, heeft echt meerwaarde om die erbij te zetten als ik met de cursus bezig ben. Ik ontdek steeds weer nieuwe dingen, op de kaart maar ook bij mijzelf.
Heel leerzaam en soms ook zo herkenbaar.
✨ Heling & Groei
Deze opleiding is voor mij een grote stap geweest in mijn eigen healing journey.
Ik ben blij dat ik het ben aangegaan.
Niet alleen omdat ik diepere lagen van mezelf heb mogen ontmoeten, maar ook omdat ik nu handvatten heb om anderen straks te kunnen begeleiden.
Het was intens, soms overweldigend met zoveel mensen, maar gaandeweg voelde het steeds veiliger.
We leerden elkaar beter kennen en ik voelde mezelf zachter worden, letterlijk zichtbaar in mijn gezicht zoals mede-deelnemers ook opmerkten.
Ik ben dankbaar voor alles wat ik heb mogen voelen, loslaten en leren.
En ik kijk ernaar uit om dit werk met liefde en vertrouwen door te geven aan anderen.
Liefs Kim Baptiste
De uitleg van de schatkaart.
Lars legt in Jip en Janneke taal precies uit hoe het werkt. Daarbij spreekt hij als ervaringsdeskundige en voelt hij zich niet meer door zijn wijsheid.
Ik heb een hekel aan mensen die langs hun schoenen lopen, dat heeft Lars absoluut niet.
Hij heeft mij enorm veel inzicht gegeven.
Echt een aanrader voor kindtrauma.
Echt een aanrader voor kindtrauma.
Ben al jaren fan van the Breathwork…
Ben al jaren fan van the Breathwork coach; Jip en Janneke taal voor complexe materie
Enorm veel van geleerd
Enorm veel van geleerd. De compassie waarmee Lars Faber praat is zo prettig, dit maakt dat het integreren, ontdekken accepteren en omarmen zoveel liefdevoller kan. Dankjewel 🙏
Als je door je donkerste stukken durft…
Als je door je donkerste stukken durft te gaan dan ligt daar het goud. Ik heb vanaf oktober turbulente maar geweldige maanden gehad. En vond de opleiding een die eigenlijk iedereen met een kernverwonding of kindtrauma
Zou mogen doen. Het is zo verhelderend, een warm bad en fijne begeleiders die je bijstaan wanneer nodig (en dat is soms nodig). De heartdancing die ook veelvuldig aanwezig was heeft letterlijk mijn hart geopend en mijn toxische schaamte doen smelten. Ik heb me weer kind doen voelen, zoals ik hier heb gedanst heb ik als kind nooit gedurfd.
Ik heb zoveel geleerd over hoe iemand te begeleiden in welke emotie dan ook. En daarnaast veel wijs geworden over mijn jeugd (hechting), mezelf en dat ik in charge ben en mag stoppen met vechten. Dikke aanrader!
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.