The Best BuyAnmeldelser

3,9

Bestilte en trøje for en uge siden. Ikke afsendt endnu. Skrevet til kundeservice, ingen svar. Forsøgt at kontakte dem på telefon, men går direkte på telefonsvarer som er fyldt pga for mange beskeder

Magen til service, har jeg sjældent set, vi stod med et lille problem, da vi skulle have 4 ens skjorter, en til en 11 årig en 15 årig og en 17 årig og så lige mig, en voksen mand… skulle være sort sag... Se mere

Jeg har besøg den fysiske butik 2 gange. Første gang omkring nytår, fik mine døtre en fin lille plastik ring af ekspedienten. Sød lille ting, der gjorde børnene glade. Overskuelig butik, med en ma... Se mere

Jeg skrev en mail til Lene, da jeg blev bekymret efter at have læst anmeldelser herinde. Fik svar ganske kort efter, og aflagde derfor en ordre med en masse lækre Name It rib på tilbud til ungerne.... Se mere

1. Tøjbutik
  2. Børnetøjsbutik
  3. Herretøjsbutik
  4. Tøjbutik med store størrelser
  5. Dametøjsbutik

Her finder du et meget stort, lækkert og varieret udvalg af prisvenligt modetøj og mange mærkevarer til hele familien. Vi er en dansk virksomhed som i rigtig mange år har drevet en kæmpe stor fysisk butik på 1.500 m2 på Industrivej 78 i Børkop. Butikken er igennem årene konstant blevet udvidet og mængden og variationen af varer og skønne mærkevarer er også bare vokset. Det er også i butikken vi har en ret stor afdeling med legetøj. Derfor kan vi med stolthed sige, at hos THE BEST BUY kan du rent faktisk købe tøj til hele familien. Lige fra den mindste størrelse 50 til babyer fra NAME IT til herre plus-size størrelse 8XL fra f.eks. Jack & Jones Plus. Vi har lige taget interiør til baby i form af NAME IT HOME ind i sortimentet, hvilket du også kan finde på shoppen.

God

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Har ikke besvaret negative anmeldelser

KANON HURTIG OG GOD SERVICE

Jeg bestilte sidste uge 3 x 3 pack trusser, som jeg betalte for. 3 dage efter modtog jeg 3 x 1 pack. Jeg skrev straks til kundeservice, som beklagede fejlen og dagen efter modtog jeg de resterende 6 par. Det er virkelig en hurtig og god service. Og jeg er glad for, at man ikke bestred min ærlighed. Firmaet kan stærk anbefales og produktet, jeg bestilte, levede op til min forventninger :-)

7. august 2025

ULOVLIG måde at håndtere reklamation

Dybt elendig og ULOVLIG måde at håndtere en reklamation.
Købte en body til min datter i butikken, mens vi var på ferie i området. Efter hun har haft den på 2 gange, går trykknappen i halsen i stykker (ryger af). Jeg får af vide, at jeg "bare" kan komme ind i butikken, men vi har 120 km. Men det er dét, eller at jeg selv betaler porto for at sende den. Og så vil de give mig et tilgodebevis. Nej tak, nej tak og nej tak, og det er desuden i fuldstændig modstrid med købeloven!! I skal betale udgifterne til at sende den retur, og så hedder den pengene tilbage!
Ja, og der står 2 numre på deres hjemmeside, det ene eksisterer ikke længere og de tager ikke telefonen på det andet..

7. april 2025

Hurtig ekspedition

14. april 2025

Hej Susanne.
Tusind tak for den fine anmeldelse.
Det betyder alverden for os.

Rigtig god dag.
Mvh Team The Best Buy

Ubehagelig oplevelse i butik i Børkop

Dybt skuffende og ubehagelig oplevelse i butikken i Børkop

Min veninde og jeg har nu flere gange oplevet, at medarbejderne blander sig i, i hvilken afd “vi må” handle – og vi er ærligt talt både frustrerede og kede af det.

I går fik jeg direkte besked på, at jeg ikke “måtte” købe noget i plus-size afdelingen. Undskyld, men hvem bestemmer det? Det meste af tøjet i den alm afd var xs eller s, som jeg slet ikke kan passe. Sidst vi var der, blev min veninde, der er plus-size, gjort klart, at hun ikke måtte handle i den almindelige afdeling. Det er dybt nedværdigende! Og medarbejderen var slet ikke behagelig da hun henvendte sig til os.

Det skal tilføjes at jeg købte en jakke i plus afd og min veninde købte en bluse i den alm afdelingen.

Vi har nu oplevet denne grænseoverskridende adfærd flere gange. I går var dråben – vi kommer aldrig igen. Medarbejderen siger underforstået at min veninde er tyk. Det er ikke ok. Det var faktisk rigtigt ubehageligt.

15. marts 2025

Hej.
Vi er utrolig kede af at høre du har haft en dårlig oplevelse.
Vi blander os på ingen måde i, hvilken afdeling vores kunder handler i, vi prøver derimod bare at vejlede.
Vores tøj i den "alm" afdeling er i str. xs-xxl, så det at vi kun har små størrelser er ikke helt sandt. Du har måske været uheldig at det du har kigget på, har været udsolgt i de større størrelser.
Ud over det, havde medarbejderen slet ikke set din veninde, så at hun skulle have hentydet til din venindes størrelse, virker ikke helt sandsynlig.
Vi er en butik der omfavner alle, i alle størrelser.
Mvh
Team The Best Buy

En meget tilfreds kunde

Jeg har nu handlet ved dem online 2 gange og er fuldt ud tilfreds. Jeg har købt 2 "Jack & Jones - plus" jakker som jeg ikke kunne finde nogle andre steder, og er super glade for dem. Og samtidig har jeg fået en rigtig god service, så jeg kommer helt sikkert tilbage og køber ved dem igen.

5. februar 2025

Hej Flemming.
Hvor er vi glade for din anmeldelse, det betyder meget for os, og vi ser frem til at kunne hjælpe dig en anden gang.
Rigtig god weekend.
Mvh Lena
The Best Buy.

Meget hurtig levering

Meget hurtig levering. Bestilte kl 19.30 og fik jakken leveret ved døren dagen efter kl 10.30. Jakken er perfekt i størrelsen og kvaliteten fin, helt som forventet 😊

28. januar 2025

Hej Mai-Britt.
Tusind tak for din fine anmeldelse. Det sætter vi stor pris på.
Dejligt at du blev glad for produktet.
Rigtig godt weekend.
Mvh Lena
The Best Buy

Bestilte en pakke Black friday

Bestilte en pakke Black friday, er stadig ikke lykkedes med at få kontakt med dem, og har endnu ikke fået andet end en ordrebekræftelse.
- pakken blev sendt dog først et stykke tid efter, fik ingen mail eller besked, først da den lagde klar til afhentning. Da pakken kom var alt fint

5. december 2024

Hej Sofie.
Vi er kede af at se du ikke har haft en god oplevelse. Vi har derfor undersøgt sagen, og kan se at vi ikke umiddelbart har nogen pakker liggende som ikke er afsendt.
Vi håber derfor at der er kommet styr på det hele og din pakke er modtaget.
De bedste hilsner
Lena
The Best buy

Umulige at få fat på

Jeg bestilte en gave til min søn for lidt over en uge siden, der var angivet 1-2 dages levering. Der er intet sket siden, pengene er trukket men pakken er ikke afsendt endnu og jeg kan ikke få fat på butikken på mail eller på telefon, så jeg kan hverken få besked om hvad jeg kan forvente eller annullere min ordrer.

12. november 2024

Var skeptisk

Var skeptisk, men købte et pr bukser til min datter på hjemmesiden. Da jeg ikke modtager dem prøver jeg at komme i kontakt med butikken, men det er stort set umuligt. Jeg havde tastet min e-mail forkert på ordren, så derfor aldrig fået besked om at pakken var kommet. Ender med at jeg får mine penge retur, men ville hellere have betalt fragten på ny og fået bukserne, men det svarer kundeservice aldrig på og telefonen var der ikke muligt at komme igennem på. De har muligheden for at man kan lægge en besked på deres telefonsvarer, men man bliver ikke kontaktet. Så 1 stjerne for den super ringe kundeservice.

13. oktober 2024

Hej Pernille.
Vi er super kede af at læse din oplevelse. Det skal selvfølgelig ikke ske at man ikke kan komme i kontakt.
Vi vil dog gerne komme med en forklaring på forløbet.
Søndag d.13 okt. laver du en ordre.
Mandag d.14 okt. pakker og afsender vi her fra.
Tirsdag d. 15 okt. ligger pakken klar til afhentning. mail er sendt, dog til den forkerte mail du havde oplyst. Mailen bliver sendt fra post nord og ikke os.
Fredag d. 25 okt. modtager vi pakken retur, og samme dag har du kontaktes os på mail. Vi får desværre først svaret Søndag d. 27 okt. Vi hører ikke noget tilbage, så den 29 okt. refundere vi dine penge.
Den 30 okt. svarer du så tilbage at din mail er forkert, men på daværende tidspunkt har vi allerede refunderet din ordre og afsluttet sagen.
Når sagen er afsluttet kan vi ikke gøre nogen, og du er derfor nødt til at lave en ny ordre.
Vi håber dette giver en ide om forløbet.
De bedste hilsner
Team thebestbuy.dk

Butik i Børkop

Vedr. Butik i Børkop
Vi kørte hele vejen til Børkop, fordi der var et sæt til vores dreng, vi gerne ville have. Og der stod højt og tydeligt på hjemmesiden, at man kunne se det i butikken. Jeg spørger en ekspedient, som siger, at "de har jo ikke plads til alt i butikken". Derudover står vi og venter længe ved kassen, mens ekspedienten står lige ved siden af, for at hun så efter 10 min. fortæller os, at det ikke er hendes arbejde at ekspedere os, vi skal gå op til en anden kasse.
OPDATERING
Ugen efter var vi afsted igen, og fik heldigvis hjælp af ejeren (tror jeg).. Og selvfølgelig havde de det sæt på lager i butikken, som vi gerne ville have! Så vi kørte fuldstændig forgæves første gang, fordi en ekspedient ikke havde styr på det!!

7. september 2024

Hej.
Vi er kede af at høre du har haft en dårlig oplevelse. Vi vil dog gøre opmærksom på at vi har mange nye ansatte som ikke er helt inde i vores lager endnu. Vi har et stort lager og desværre får vi ikke altid opdateret vores hjemmeside når tingene bliver flyttet fra butikken. Dette skulle vores ansatte selvfølgelig have oplyst dig om, og spurgt en anden medarbejder.
Men godt at høre at du fandt det du søgte.
Mvh The Best Buy