Thauer Stresscenter ApS Anmeldelser 34

4,3

Jeg vil klart anbefale Rikke og Thauer Stresscenter. Det har hjulpet mig til at kunne håndtere stressede situation, samt bedre at kunne sige fra. Jeg har kunnet bruge de værktøjer som jeg har lært, b... Se mere

Jeg har med stor glæde og stort udbytte deltaget i såvel "Psykisk Førstehjælp" som "MasterClass i Stress". Begge kurser blev gennemført på en rigtig god måde med inspirerende og levende undervisnin... Se mere

Deltog i Rikke Thauers Foredrag. Meget givende omend blot 2 timer. Meget professionelt og seriøst. Gode redskaber, at tage med sig både til forståelse af egne mønstre og derfor mulighed for ændringer... Se mere

1. Specialiseret klinik
  2. Bogforlag
  3. Kursus

Thauer Stresscenter har ekspertise indenfor stress og psykisk førstehjælp. Vi samarbejder med Psykiatrifonden omkring deres program indenfor psykisk førstehjælp. Vores kendetegn er det store engagement vi lægger i arbejdet med både virksomheder og mennesker, som er ramt af stress.

4,3

Godt med flere små rollespil/cases.

Godt med flere små rollespil/cases.
Får alle aktivt med.
Godt tempo, ikke for slapt!

8. september 2023

Besvarelse fra Thauer Stresscenter ApS

Hej Klaus, Tusinde tak for din tilbagemelding vedr. kursus i Psykisk førstehjælp. VI er glade for du fik et godt udbytte :o)

Workshop for medarbejdere

Vi havde fornøjelsen af at få besøg af Rikke til en workshop for vores medarbejdere samt en workshop for lederne.
Det var enormt spændende, at få en større indsigt i hvad stress er, og hvad det har af betydning og omkostning, både menneskeligt og fagligt.
Tilbagemeldingerne fra deltagerne var, at de syntes det var rigtig godt, og de har bestemt kunne relatere og reflektere over mange af de informationer der blev givet.
De varmeste anbefalinger herfra.

11. oktober 2022

Besvarelse fra Thauer Stresscenter ApS

Tak Lotte for den meget fine tilbagemelding :o)

Høj faglig kvalitet

Jeg har på vores organisations vegne benyttet Thauer Stresscenter Aps til en del opgaver de seneste år.
Både konkrete individuelle stressforløb på lederniveau og senest til intern undervisning for vores bestyrelser.
Der bliver altid leveret på en meget grundig og faglig kvalificeret facon, og altid i tæt sammenhæng med de aktuelle problematikker vi oplever.
Jeg kan kun anbefale Thauer Stresscenter på det varmeste.
Ebbe Lorenzen,
generalsekretær

6. oktober 2022

Hej Ebbe,

Tusinde tak for den meget fine anmeldelse. Det er en stor fornøjelse at samarbejde med Jer.

Bedste hilsner Rikke

2 timers online stress kursus er uinspirerende

Vi har fået et 2 timers stress kursus fra Thauer Stresscenter, som er obligatorisk at se. Men det er lang tid at afsætte i en travl dag, og emnerne og pointerne drukner for mig desværre i en uinspirerende instruktør uden mimik og med en meget monotom stemme. Jeg bliver "stresset" over at skulle udholde 2 timer med det.

16. august 2022

Godt tiltag med online webinarer

Det er fedt at der laves ugentlige online webinarer, hvor man på forhånd orienteres om emnet.
Det giver en bred mulighed for at deltage i det man ønsker, og mulighed for at lære en masse på området omkring stress.
Har også været til foredrag med Rikke, og hun har en god formidlings evne

26. marts 2021

Kære Berith,

Tusinde tak for din meget positive tilbagemelding. Jeg er glad for du følger med :o)

Du gør det så godt 👍

Du gør det så godt 👍
Det er så befriende at få “ problemerne”i kasser. Det er så nem at få rodet hele sit liv sammen.
Det er også nem bare at gi sit arb skyld for ens stress, hvor det måske ligger et helt andet sted.
Tak til dig ❤️

25. marts 2021

Kære Anette,

Tusinde tak for din meget positive tilbagemelding. Dejligt du oplever formidlingen af stress bliver mere overskuelig :o)

Fantastisk tilbud til stressramte

Fantastisk tilbud til stressramte. Noget alle burde kende. Har fået så mange guldkorn med herfra

Kære Lene,

Tusinde tak for din meget positive tilbagemelding.

De bedste hilsner Rikke

Jeg har deltaget i flere af Thauer…

Jeg har deltaget i flere af Thauer Stesscenters webinarer og foredrag og kan kun varmt anbefale at deltage, det er informativt og rigtig gode værktøjer til person med stress eller tæt på. Men det er også meget at lære selv om man ikke er stressramt. Så super godt og varmt anbefales.

Besvarelse fra Thauer Stresscenter ApS

Tusinde tak for Jeres meget positive tilbagemelding. Dejligt I følger med på sidelinjen og bakker op :o)

Det rigtige valg

Føler du dig stresset eller arbejder du et sted med et presset arbejdsmiljø, så er der meget kvalificeret hjælp at hente hos Thauer Stresscenter. Rikke Thauer har mange gode værktøjer og et helt team af dygtige samarbejdspartnere som kan hjælpe til hvis der er brug for det.

Kære Merete,

Tusinde tak for din meget positive tilbagemelding :o)