Alle Kitchen joy er halal og smager…
Alle Kitchen joy er halal og smager fantastisk især de pink
Alle Kitchen joy er halal og smager fantastisk især de pink
Smager fantastisk og billigt! Men portionen er ikke stor dsv..
Når du køber på tilbud🥲så meget mindre i boks🥲snyd
Jeg fandt en knogle i min Thai cube tom yum chicken with noodles.
Ved desværre ikke om det holder ernæringsmæssigt... Men smagen og velværet efterfølgende er helt i top. Og til næsten ingen penge!
Jeg har prøvet flere af dem - alle top lækre i smag og mæthed.
Ved nogen noget om, om det ernæringsmæssigt også fortjener 5 stjerner?
Inspireret af min søn, prøvede jeg lige i dag den røde carry.
Man får meget mad og smag for pengene! Sundheden tør jeg ikke spå om. Men 5 stjerner herfra for smag og pris.
Prøvede Red Curry Chicken og den smagte som.... Red Curry Chicken bare genopvarmet i mikroovnen, så det er ganske udmærket
Spiser ofte Thai Cube, som slår anden fastfood (7 minutter i mikroovn) med mange meter. Portionen er perfekt til mig og jeg har det rart efter at have spist. (Modsat når jeg har spist fx pizza, burger osv).
Jeg vælger altid jasminris og enten rød curry eller den gule panang curry.
Købte her til aften en Thai-Cube fra kitchen joy.. umiddelbart en fin portion, men der er godt nok ikke meget i, når først man kommer ind i boxen. Det smagte ikke af så meget (sur sød sovs med kylling og ris), og kvaliteten var ikke prangende..
Da jeg når ned i bunden af pakken er jeg ved at kvæles i et langt sort hår, som jeg havde fået med uden at betale ekstra for det - tak for den oplevelse da!!!
Nemt og hurtigt. Vælger de ofte at skippe risene og skifte ud med grøntsager.
Jeg smagte den med sesam og nudler, jeg elsker krydret og stærkt mad men jeg kunne slet ikke spise den færdig, den smagte virkelig surt og alt for stærk, min mund døde den dag. :(