T&F HomeStyle Anmeldelser

3,4

Begin juni een vazenset besteld en betaald maar tot op heden niets ontvangen. Ook geen enkele reacties op mails die ik heb gestuurd. Dus niet kopen hier wordt niets geleverd.

Zoals beloofd, zou ik mijn review herzien als ik mijn bestelling toch zou krijgen. Zojuist is het bezorgd en ik ben er heel blij mee! Dus in tegenstelling tot het vorige bericht, ben ik nu heel tevred... Se mere

Het bestelde product voldeed aan alle verwachtingen ,ik ben er heel blij mee.Per ongeluk 2 keer besteld dus ook 2 keer betaald .Maar kreeg nadat ik het pakket retour gestuurd had het betaalde bedrag... Se mere

Keurig afgeleverd. Netjes verpakt. Het voldeed aan de verwachtingen. Moest er even op wachten maar dat stond bij de bestelling. Heb wel een vraag daarovergesteld. Geen antwoord gekregen De best... Se mere

1. Dekorerings- og boligindretningsbutik

Welkom bij T&F HomeStyle - jouw bestemming voor huisstijlproducten. Wij streven ernaar om je huis te transformeren tot een oase van comfort en elegantie. Ontdek onze zorgvuldig samengestelde collectie van hoogwaardige interieurartikelen en decoratieve accenten die je helpen om je eigen unieke stijl tot leven te brengen. Of je nu op zoek bent naar tijdloze meubels, trendy decoraties of praktische woonaccessoires, bij ons vind je alles wat je nodig hebt om van je huis een ware weerspiegeling van jouw persoonlijkheid te maken. Verander je huis in een warme en uitnodigende ruimte met de huisstijlproducten van T&F HomeStyle.

Middel

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

Erg mooi

Levertijd was iets wat langer, daarover goed contact gehad per mail en bij levering een excuus kaartje. Goed ingepakt. De vazen zijn van goede kwaliteit, bij mee! 1 tip: zet er de hoogte bij, die was wat kleiner dan ik had verwacht, maar ze staan ondanks dat erg mooi.👍 TOP

Prachtige vazen set

Het is werkelijk een mooi item dat ik besteld heb, en ook zoals het beschreven stond. Dus geweldig, en super veilig verpakt, goede service een kaartje erbij super

Niet goed!!

Nee. Ik ben zo niet te spreken.
18 januari besteld , 1 maart gekregen. Ongeveer 6 weken gewacht! Gaat nergens over......

T&F HomeStyle-logo

Besvarelse fra T&F HomeStyle

Beste Hilco,
Wat jammer dat u een ontevreden ervaring hebt gehad met ons bedrijf.
Ik zie dat u een 'Pre-order' product heeft besteld, waar bij staat dat de levertijd langer als een maand kan zijn, misschien heeft u dit over het hoofd gelezen.
Excuses voor het ongemak, en wij vinden het jammer dat u ongemak heeft ervaren.
T&F

Wanneer krijg ik mijn zwarte vazen.?

23. februar 2024
T&F HomeStyle-logo

Besvarelse fra T&F HomeStyle

Beste Ans,
Zoals aangegeven op onze webshop en bij uw bestelling is de levertijd op de Verweven Vazen Set in het zwart langer als normaal.

Ik verwacht uw bestelling over 2 dagen af te geven bij de koerier, ook geef ik u een gratis artikel extra mee voor het lange wachten.

Onze excuses voor het lange wachten.

T&F

Super fijn behandeld

Super fijn behandeld, snelle reactie op vragen en ik was vergeten m’n huisnr. erbij te zetten en er kwam direct een sms met de vraag over het huisnr. De bestelling kwam erg snel en zat zeer goed ingepakt

13. januar 2024