Kære Maria,
Det er rigtig ærgerligt at få en 1-stjernet anmeldelse, når så meget er godt, og det er en lille ting, der skiller os ad.
Vi ved godt, at du ikke er helt tilfreds, hvilket vi selvfølgelig også synes er rigtig træls. Og vi er også rigtig kede af, at dialogen ikke har været bedre. Vi synes dog, at vi også gerne vil give vores syn på hele processen, da vi mener, at vi har prøvet at finde en rimelig løsning.
Vi synes selv, vi har været ordentlige i vores løsningsforslag. Sikringsbeslaget er en integreret del af vinduet og kan derfor ikke bare skiftes til en anden model uden at skifte hele vinduet. Hvis man som køber ikke bryder sig om et beslag, som er en del af byggeriet, må man naturligvis gerne skifte det. Men så er det for egen regning.
Vi ved godt, at en lejlighed på 7. sal er ret højt oppe og måske ikke spiller så godt sammen med højdeskræk. Det var også derfor, at vi sammen ved afleveringen var særligt grundige med at tjekke alle sikkerhedsbeslag i vinduerne, fordi det naturligvis er vigtigt, at man ikke kan falde ud af vinduerne. Så derfor ved alle os, der var med til afleveringen, at alle beslag virkede helt som de skulle. Når vi ikke tilbyder at sætte et nyt vindue i, er det fordi det er et velfungerende vindue, som også var helt i orden ved aflevering. Vi tilbød – som en enkelt løsning – at montere et ekstra sikringsbeslag, for at øge sikkerheden.
Vi synes også, at det er værd at bemærke, at vi afleverede lejligheden et par dage før tidsfristen, og at der kun var en enkelt mangel. Efter to timers grundig gennemgang af lejligheden sammen med jeres byggetekniske rådgiver fandt vi en enkelt fuge på et badeværelse, der skulle laves bedre. Det fiksede vi. Og at der kun er en enkelt fejl i så stort et byggeprojekt er faktisk noget, vi er ret stolte af. For vi synes selv, at vi lægger mange kræfter i at være ordentlige. Og aflevere ordentlige boliger.
Vi ved godt, at når man køber en nybygget lejlighed på 7. sal, har man tårnhøje forventninger, men vi mener alligevel, at der er rigtig ærgerligt, at uenighed om et sikringsbeslag til 100 kr. ender med en så negativ anmeldelse. Når resten er ok, mener vi, at 1 stjerne er en meget hård dom.
Tetris