2,4

Under middel

Ikke helt tilfreds

Jeg har købt bolig gennem Tetris for ca. to år siden - efterfølgende er det gået op for mig (og andre ejere), at Tetris ikke har fulgt de dispensationer man har ansøgt (og fået) hos Københavns Kommune.
Jeg har nu forsøgt at få Tetris i tale i knap én måned, men de svarer ikke retur på mails.
Jeg er lidt frustreret, og overvejer hvad næste skridt skal være. Overvejer et retsligt skridt, for det er ulovligt det selskabet har lavet, og giver dårligt indeklima og farlige partikler i boligen.

13. september 2022

Vild med Skovkvarteret

Vi har netop fået vores rækkehus i Skovkvarteret og er vildt glade for det!

Vi skrev under for et år siden og har lige siden glædet os meget til det nye hjem - til at blive nabo til Kalvebod Fælled og til et kvarter, der prioriterer nabo- og fællesskab højt. Der har været informationsmøder og arrangementer i løbet af året, så vi har haft mulighed for at hilse på naboerne inden vi flyttede ind.

Afleveringen skete på den aftalte dag. Eneste ting der blev fundet på gennemgangen var en ridset køkkenlåge (som de selv havde fundet) og et par malerpletter, der blev fikset med det samme.

Nu glæder vi os bare til at alle flyttekasserne er blevet pakket ud 😊

18. august 2019

Kære Mette
1000 tak for den pæne anmeldelse.
Vi håber at alle flyttekasserne er pakket ud nu og I er kommet godt på plads i jeres nye hjem :-)

På vegne af hele holdet bag Skovkvarteret

Martin, Tetris

Ny lejlighed i Skovkvarteret....problemfrit!!

Har netop overtaget min nye lejlighed i Skovkvarteret i Ørestad syd.

Alle mine bange anelser om, hvordan sådan et forløb kunne være er blevet gjort til skamme.

Både før, under og efter overtagelsen har Tetris været punktlige, professionelle og taget præcis der ansvar som de skulle.
Alle de småting, og vi er i den grad i småtingsafdelingen, som der har været, maling som var lidt skævt, pletter hist, ridser her etc. er blevet udbedret og mangellisten bliver med stor hast udbedret.

Jeg kan kun give mine absolut bedste anbefalinger videre.

Godt arbejde!!!
Tak for en skøn skøn lejlighed 👍👍

12. juli 2019

Kære Christian

På vegne af hele holdet vil jeg gerne sige 1000 tak for den rigtig fine anmeldelse.
Det luner - selv på en varm sommerdag.
Så velkommen hjem til Skovkvarteret :-)

Alt godt fra Martin, Tetris A/S

Formidabel service

Min kæreste og jeg har købt lejlighed gennem Tetris. Det har hele vejen igennem været fuldt ud tilfredsstillende for os. Vi købte lejligheden inden den blev bygget og blev løbende informeret om projektets status, inviteret til diverse åbent hus arrangementer/mød din nabo osv. Det har betydet enormt meget for os!

På selve indflytningsdagen fik vi igen en formidabel behandling, hvor Tetris, bygherre og to malere gik rundt sammen med os, og det var tydeligt at mærke, at alle var der for at sikre, at intet blev overset.

Derudover fik vi en velkomst gave med ekstra maling, pensler, goodiebag etc, hvilket vi absolut ikke havde regnet med.

Vi kan virkelig anbefale Tetris!!

30. juni 2019

Kære Trine.

1000 tak for din fine anmeldelse.
Det er noget, der varmer - selv på en sommerdag :-).

På vegne af hele holdet ønsker jeg jer alt godt i Skovkvarteret.

Martin, Tetris A/S

Undgå overraskelser - Køb ikke bolig af Tetris A/S

Skal man købe bolig af Tetris A/S skal man være klar over, at man selv skal stå for udbedringen af deres fejl og mangler.

Efter at have boet 3-4 måneder i vores nye bolig, opdager vi et sort udtræk langs vores gulve i soveværelse og walk-in, der deler samme væg.
Tetris selv giver besked om, at det vil være vigtigt for os at vi tager det med til vores 1 års gennemgang.

Ved 1 års gennemgang er det den første fejl vi fremviser, men får så direkte at vide af Michael fra Tetris, at “gulvene kan jo ikke tåle at man plasker dem ind i vand, når man vasker dem”.. Direkte får vi altså at vide, at gulvene har fået fugt fordi vi spuler vores trægulve med en haveslange (for hvordan kan man ellers påføre SÅ meget vand?!), og efterlader store mængder vand under vores kantlister. Vi troede egentlig det var en tør joke, men Michael fra Tetris var nu ganske alvorlig.

Et halvt år efter 1-års gennemgangen har vi fortsat sorte udtræk langs kanten på gulv, i soveværelse og walk-in. Et udtræk Tetris fortæller os skyldes “Direkte vandpåføring” som de kalder det, og er derfor ikke en fejl de vil udbedre.
Kantlisterne de selv har revet af for at komme ind og se gulvet i kanten ligger også fortsat og flyder. Disse har været afrevet i 7 måneder, uden de selv har været forbi og ordne det rod de har efterladt. Måske vi også snart får at vide, at det er selvforskyldt grundet “direkte afrivning”.

Det havde været let for Tetris at få en glad kunde. Men ved at fralægge sig alt ansvar, og pålægge køber at have lavet en fejl med et så uacceptabelt og direkte latterligt grundlag, og dernæst give en utrolig dårlig service, ved at være grov i kommunikation via e-mail når man søger efter en fælles løsning på fejlen, så er den chance i hvert faldet ikke længere tilstede.

Af erfaring kan jeg fortælle, at vi ikke er de eneste i Skovkvarteret i Ørestad der er dybt utilfredse med Tetris. Så køber man bolig gennem Tetris, skal man være klar over, at fejl der fremkommer i boligen efter gennemgang ved nøgle-aflevering, står for egen regning. Tetris fralægger sig alt ansvar!

5. juli 2018

Kære Mie

Først og fremmest vil jeg gerne beklage dybt, at I har følt jer dårligt behandlet. Det er på ingen måde normen i hverken vores måde at håndtere mangler eller kommunikere med vores købere. Og det vil jeg gerne sige undskyld for.

Vi er selvfølgelig kede af, at vi kun får 1 stjerne, når vi har afleveret en fin bolig 14 dage før tid og med kun 2 små mangler (to fuger, der skulle rettes til).

Og så til gulvet.

Når vi vælger at afmontere kantlisterne, er det for at se og måle, om der kommer fugt op nedefra, så vi kan udbedre problemet. Men vi har ikke kunnet konstatere, at der trænger fugt op nedefra, og derfor kommer begrebet "Direkte vandpåføring" ind. For hvis vand/fugt ikke kommer nedefra, må det komme oppefra. Og det lader til at være tilfældet her.

Vi kan jo ikke præcis sige, hvor vandet kommer fra, men vi har med sikkerhed kunnet konstatere, at det ikke skyldes restfugt fra byggeriet og dermed ikke er vores ansvar. Vi ved godt, at der er mange følelser i spil, når man foretager sit livs største investering, og derfor er det også vigtigt for os at kommunikere præcist, hvad vi har af ansvar, og hvad man som køber selv har ansvar for.

Vi kunne helt sikkert have kommunikeret bedre og mere præcist, og det ansvar er vi meget bevidste om, og jeg kan love dig, at det er et vigtigt fokusområde for os.

Derfor håber jeg virkelig, at du vil tage mod min uforbeholdne undskyldning for vores klodsede kommunikation og alt andet end elegante håndtering af sagen.

Martin, Tetris A/S

Vi har købt ejerlejlighed beliggende på…

Vi har købt ejerlejlighed beliggende på 7. Sal igennem Tetris, og konstaterer kort tid efter indflytning at børnesikringerne på vinduerne ikke virker. Tetris fralægger sig alt ansvar og påstår at vi selv har ødelagt dem. Dette har givet anledning til mange bekymringer og frustrationer og vi føler at det er endt i en “kamp” som vi har tabt. Vi ville ønske vi aldrig havde købt bolig via Tetris!

4. juli 2018

Kære Maria,

Det er rigtig ærgerligt at få en 1-stjernet anmeldelse, når så meget er godt, og det er en lille ting, der skiller os ad.

Vi ved godt, at du ikke er helt tilfreds, hvilket vi selvfølgelig også synes er rigtig træls. Og vi er også rigtig kede af, at dialogen ikke har været bedre. Vi synes dog, at vi også gerne vil give vores syn på hele processen, da vi mener, at vi har prøvet at finde en rimelig løsning.

Vi synes selv, vi har været ordentlige i vores løsningsforslag. Sikringsbeslaget er en integreret del af vinduet og kan derfor ikke bare skiftes til en anden model uden at skifte hele vinduet. Hvis man som køber ikke bryder sig om et beslag, som er en del af byggeriet, må man naturligvis gerne skifte det. Men så er det for egen regning.

Vi ved godt, at en lejlighed på 7. sal er ret højt oppe og måske ikke spiller så godt sammen med højdeskræk. Det var også derfor, at vi sammen ved afleveringen var særligt grundige med at tjekke alle sikkerhedsbeslag i vinduerne, fordi det naturligvis er vigtigt, at man ikke kan falde ud af vinduerne. Så derfor ved alle os, der var med til afleveringen, at alle beslag virkede helt som de skulle. Når vi ikke tilbyder at sætte et nyt vindue i, er det fordi det er et velfungerende vindue, som også var helt i orden ved aflevering. Vi tilbød – som en enkelt løsning – at montere et ekstra sikringsbeslag, for at øge sikkerheden.

Vi synes også, at det er værd at bemærke, at vi afleverede lejligheden et par dage før tidsfristen, og at der kun var en enkelt mangel. Efter to timers grundig gennemgang af lejligheden sammen med jeres byggetekniske rådgiver fandt vi en enkelt fuge på et badeværelse, der skulle laves bedre. Det fiksede vi. Og at der kun er en enkelt fejl i så stort et byggeprojekt er faktisk noget, vi er ret stolte af. For vi synes selv, at vi lægger mange kræfter i at være ordentlige. Og aflevere ordentlige boliger.

Vi ved godt, at når man køber en nybygget lejlighed på 7. sal, har man tårnhøje forventninger, men vi mener alligevel, at der er rigtig ærgerligt, at uenighed om et sikringsbeslag til 100 kr. ender med en så negativ anmeldelse. Når resten er ok, mener vi, at 1 stjerne er en meget hård dom.

Tetris