TestGuro.dk Anmeldelser 6

2,3

1. Prissammenligningsside

Om TestGuro.dk

Testguro.dk er et annoncefinansieret online forbrugermagasin, der har til formål at hjælpe vores læsere med at finde det bedste produkt til den bedste pris via inspiration og vejledning i værdiskabende, sponsorerede testguides. Vi laver typisk en top 5 over de bedste produkter i vores test, hvorefter vi giver en række gode tips. Derudover henviser vi altid til mindst én forhandler, hvor man kan købe produktet til en fornuftig pris. Senest har vi skrevet om bl.a. romaskiner, røremaskiner og espressomaskiner.

2,3

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Ren og skær reklame

Ren og skær reklame. Er sikker på, at de aldrig har har haft produktet i deres hænder. De omskriver blot specifikationerne. -som man alligevel kan finde på sælgernes hjemmesider.

21. april 2018

Testguro.dk har absolut INTET med …

Testguro.dk har absolut INTET med ærlige, saglige tests at gøre. Jeg mistænker dem for blot at ændre årstallet i deres test af autostole hvor de skriver om en 6-7 år gammel autostol model at den er "nyudvilket". Samtidig kan man finde kommentarer der omhandler selv samme autostol fra 2014 på deres test fra 2017 - Snyd og bedrag!

De skriver da også: "Vi gør opmærksom på, at Testguro.dk er en reklamefinanseret hjemmeside, som henviser til affilierede samarbejdspartnere. Vi tager forbehold for fejlagtige priser og informationer."

Stol ikke på deres tests!

15. juni 2017

Har intet med tests at gøre. Ren skjult reklame.

Har intet med tests at gøre. Det er bare en side med reklamer for produkter, hvor ejeren har sat links ind til steder man kan købe de ting, der nævnes. Han får så penge hver gang nogen køber noget efter at have trykket på de links. Det er forsøgt skjult bag en redirect-side, men det er helt tydeligt.

Produkterne er aldrig blevet testet og 'testeren' har aldrig været i fysisk besiddelse af dem. De er blevet valgt ud baseret på, at de kan reklameres for og der er så skrevet en tekst ud fra specifikationerne.

28. maj 2017

Uærligt

Der er ikke blevet testet et eneste produkt på siden.

Hver produkt er blot beskrevet ud fra specifikationerne, og med en meget generisk beskrivelse.

Man får blot nøjagtig samme information, som man kunne læse sig til, på de sider hvor produkterne sælges.

Det har intet med test at gøre.

30. januar 2016

Fejl i test og utroværdig anmeldelse af EJER

Læste en test af cykellygter på siden - løbende mange småfejl, men en stor fejl at bruge sælgers oplysninger om synlig afstand i en "uvildig" test. Derudover er der ikke angivet kandidater i testen, men kun vinderne.

Eneste anmeldelser af siden på Trustpilot (før denne anmeldelse) har sjovt nok samme navn, som grundlægger af "Testguro", Martin Stendahl Dyrhøj. Anmelder giver tilfældigvis 5 stjerner....

Citat Testguro: "...Når vi har udvalgt en række produkter sætter vi os ned og bliver enige om en række af testparametre". I min optik er testparametre ikke afhængige af de valgte produkter, men nærmere omvendt.

Måske er jeg uvidende på området, men jeg kender ikke ordet "guro", men kun "guru".
Bonusinfo: domænet "testguru.dk" ser ud til at være ledigt...

14. december 2015