Terzake Energie Anmeldelser

3,0

Waarschijnlijk zoek je terzake energie op nadat je een machtiging hebt getekend -> contract hebt gekregen. Een energiemaatschappij waar nog niemand ooit van heeft gehoord. LET OP Dit bed... Se mere

onbetrouwbaar bedrijf in mijn opinie, prijzen zijn erg hoog en denken niet mee met jou als ondernemer. Doen zaken met dubieuze personen.

1. Energiforsyningsselskab

Terzake Energie is een erkende energieleverancier voor zakelijke klanten in Nederland. Terzake Energie is onafhankelijk en koopt stroom en gas rechtstreeks in bij de bron. Bij ons staat klantgerichtheid en klant contact hoog in het vaandel. Voor energievraagstukken komen wij graag bij u op locatie, bij ons op locatie of via een zoom gesprek toelichten. Uiteraard is telefonisch of per e-mail ook mogelijk.

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

10 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Goede afhandeling bij klacht.

Goede afhandeling bij klacht.

25. januar 2024
Terzake Energie-logo

Besvarelse fra Terzake Energie

Goedemiddag Sylvia,

Wat fijn om te horen dat uw klacht goed is afgehandeld! We vinden het belangrijk om onze klanten tevreden te stellen en problemen snel en effectief op te lossen.

Met vriendelijke groet,

Team Terzake Energie

Super geholpen en besparen nu veel

Een Accountmanager van Ondernemend Nederland heeft bij ons een Notacheck gedaan. Ik kon mijn aansluiting verlagen, wat ik na een piekmeting die de Accountmanager wel adviseerde te doen alvorens te verlagen, ook heb gedaan. Dit scheelt ons ca 2000 euro per jaar waar we anders niet op waren gekomen.

Ook heb ik een aanbod mogen ontvangen via deze Accountmanager voor een energiecontract bij Ter Zake. Ik betaal nu stukken minder dan bij mijn vorige leveranciers (Essent en Eneco). Daarnaast hebben wij een goed overzicht in het portaal van ons energieverbruik. Wij zijn super geholpen en besparen zo een hoop in onze kosten.

16. november 2023

Zeer slecht bedrijf

Zeer slechte manier van handelen. Komen naar je toe zeggen dat je teveel betaald bij je huidige leverancier. Daarna overgestapt met een heel mooi verhaal. Maar komen hun woorden niet na.
Maar wel termijn bedragen extreem verhogen zonder dat je dat kan aanpassen

10. november 2022
Terzake Energie-logo

Besvarelse fra Terzake Energie

Beste Sander,

Wij vinden het vervelend dat u zich benadeeld voelt door ons of een van onze resellers. Wij komen graag in contact met u om naar een passende oplossing te kijken.

Graag vernemen wij waarop wij u kunnen bereiken of u kunt ons bereiken via klantenservice@terzake-energie.nl of via onze vaste lijn 0570-731029.

Met vriendelijke groet,

Team Terzake-Energie

Onlangs benaderd voor een nieuw energie…

Onlangs benaderd voor een nieuw energie contract, in eerste instantie best huiverig maar na een goed gesprek te hebben gehad vandaag met hun accountmanager bij ons op locatie toch een beter aanbod weten te ontvangen dan het geen wat we al hadden.

Denkt echt daadwerkelijk mee in oplossingen!

Bedankt

11. november 2022