Hvorfor lukker Tivoli ikke det her sted…
Hvorfor lukker Tivoli ikke det her sted ???? Aldrig oplevet så dårligt mad 😂😂
Sød betjening dog!
Hvorfor lukker Tivoli ikke det her sted ???? Aldrig oplevet så dårligt mad 😂😂
Sød betjening dog!
Jeg har aldrig nogensinde spist et så ringe sted. Føj for en oplevelse. Hele buffeten var gammel. ALT kød var lunkent, tørt og havde lagt utrolig længe, majskolber og kartofler der kun var halv færdige, iskold sovs, gammel salat og agurk stykker på 3 cm, kolde pomfritter, sodavand der var HELT flad og så en flok mennesker der hverken snakkede eller forstod dansk. Kan simpelthen ikke forstå at Tivoli tillader denne restaurant. Kommer ALDRIG igen.
Fik heller ikke set anmeldelserne inden vi gik ind.. Dårlig/tør/kold mad - men ok sød betjening..
Desværre fik vi ikke læst anmeldelserne før vi havde sat os. Er helt enig med de øvrige anmeldelser, maden er er tør og kedelig, buffeten var nærmest tom og der var kommer gæster efter os. Da vi spurgte om der blev fyldt op, var vi nærmest til besvær. Salatbaren var bare klasket ned i nogle skåle og agurker og champignon var i så store stykker som skulle de på et stykke mad eller i en gryderet. Her er pisse koldt og personalet snakker ikke dansk, så de forstod ikke, selv efter flere henvendelser fra gæsterne at det trak ind. Det er ikke de 199 kr værd, som de forlanger for det. Det er sidste gang vi kommer her, der findes heldigvis andre gode steder i Tivoli.
Tivoli burde kigge denne såkaldte restaurant efter i sømmene, de kan ikke være tjent med at have dem i deres ellers flotte forretning.
Virkelig dårlig oplevelse!
Vi kom kl. 17:45 og ville prøve buffeten der ellers lød lækker på kortet udenfor, men til vores store ærgelse kiggede vi ikke på udvalget i buffeten inden vi bestilte!
Maden var kold eller lungten, og virkelig skuffende. I salatbaren havde man ikke engang kunne finde ud af at skære agurken ud i passende størrelse til at den kunne blandes til en salat. Det var 2cm tykke runde skiver?!?
Vi spiste én tallerken hver og måtte gå.
Da vi betalte fortalte tjeneren at hvis vi var kede af kødet blev der lavet noget nyt nu, da det andet havde været ligget siden frokostpausen? WHAT tænkte vi?!?
Og vi betalte fuld pris... Simpelthen for ringe en oplevelse.
Stedet burde lukkes. Gå IKKE derind!
Kold og tør mad, ikke meget at vælge imellem, langsom personale og dyre priser.
Ærgeligt
Vi havde ved flere lejligheder set på stedet , udefra ser det hyggeligt og pænt ud men....
Stedet er meget slidt , de bruger ikke mange penge på at blomster / inventar Står pænt .
Maden er virkelig kedelig , minder en om lejrtur med skolen. Det er utroligt at Tivoli tillader at deres restaurant trækker med på den samlede vurdering af stedet og Tivoli , vi kommer der aldrig igen 🤮
God tjener hendes 1 vagt.
Dette var eneste gode ved vores besøg.
Lyder godt på plakaten men, en kedelig oplevelse. Kold og kedeligt mad.
Dårlig betjening.
1. Skulle gå ud igen, og stille os på trappen i regnvejr, og vente på at tjeneren havde tid, til at tag imod.
2. Så kom han ud og spurgte hvor mange vi var, og gik igen, vi skulle stadig blive ude i regnen.
3. Så kom vi endelig ind, men hold kæft nogle sure tjenere, og mærkelige bemærkninger så som: Nu må vi se om i har råd ellers må i ud og vaske op.
4. Den ringeste buffet jeg nogensinde har set. Købt færdigt kun opvarmes. Ingen friske vare.
5. Total dårlig stil. Sætter aldrig mine ben der igen.
Tænkte vi ville spise i Tivoli da vi var derinde til halloween.
Og der var terrassen med grill buffet til 199kr. Vi havde vires dreng på 4 med og tænkte det var fint med buffet.
Men det var godt nok ringe. Salat bare var kedelig og agurker var nærmest en uge gamle. Og selve “grill” buffet var endnu mere skuffene. Tørt kedelig kød. Hvor noget af det var nærmest forkullet af og ligge så længe.
52kr for et glas flad sodavand og 36 for en lille æblejuice.
En af stolene var bunden ved at falde ud af og tjeneren vidste dårlig hvad der var i buffet. Suppe salat og kød fik vi af vide.
199 for voksne. Haha det var ikk engang 20kr værd.
Hold nu op det ringe. Luk den såkaldte resturant. det spild af tid og penge.
Disse steder gør desværre bare at man dårlig tør spise i Tivoli mere af frygt for der er flere af disse ringe steder.
Virkelig skuffende
Grillbuffet 199,- = Færdiglavet mad der ligger og bliver kold, kedeligt udvalg både af kød og salatbuffet
Helt utroligt skuffende...
En ellers perfekt dag blev ødelagt en smule af deres bløde pomfritter, triste salat bar, plettede duge, skilte sovs og bøffer der var mere fedt end kød og så seje at jeg ikke kunne skærer dem ud... Rigtig ærgerligt når man betaler 199 pr person. Bare øv.
Ringe udvalg i forhold til prisen.
Vi ankom til restauranten kl 20.30 og der blev tydeligvis ikke lavet frisk mad, kødet var tørt af at have stået i lang tid og sovsen var så tyk den ikke kunne komme af skeen.
Salatbaren var nogenlunde men ikke det store udvalg.
Ydermere var servicen også beskidt.
Det bedste af det hele var at efter vi havde nævnt vores utilfredshed, skulle vi ikke betale for den smule vi havde fået at spise.
Utrolig dårlig oplevelse... Til dato den klammeste buffet, jeg nogensinde har smagt. Kødet var decideret ulækkert og smagsløst, salaten var gammel - noget tørt, andet slatten og derudover generelt et VIRKELIG ringe udvalg. Pommes friterne var det eneste spiselige på buffeten.
Alt i alt en virkelig stor skuffelse - Ville hellere have smidt 200 kr. i toilettet for så ville jeg da i det mindste ikke føle mig så snydt.
Hvis man kan lide skamstegt kød og uinspirerede salatbar fra 80’erne, er det et dejligt sted!!!
Simpelthen så ulækkert!!!
Aldrig, om jeg spiser der igen!
Agurkerne var helt indtørrede, tallerknerne var ikke vasket ordenligt af, og der lå sovs imellem dem.
Tjeneren var hurtig til at føre en forbi buffeten så man ikke når at se, hvor ringe det er. Samtidig skynder de sig at få dig til at bestille drikkevarer! Spiser der aldrig igen!!!
Servicen var ok. Men maden er for ringe. Det er bøffer, hotwings, kylling, ben, og pomfritter direkte fra fryseren og i oven/friture.
Der er ikke noget ud over salaten som er hjemmelavet. Det er bare for dårligt og smager også derefter.
Vi spiser aldrig her igen!...