Termo Service Anmeldelser

1. Boligservices

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Termo-Service har eksisteret siden Januar 2010 og er blandt Danmarks førende bygningsanalyse-virksomheder. I opstartsfasen, beskæftigede virksomheden sig udelukkende med boligtermografi, og har løbende udvidet kompetenceområdet. Med årene er Termo-Service vokset til også at udføre adskillige former for undersøgelser af bygninger – opgaver som vi udfører både for virksomheder, forsikringsselskaber og private kunder.

4,6

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Stærk byggeteknisk viden

Har haft besøg af Kasper i mit hus. Kasper var dygtige og som kunde fik man lov til at følge med på opgaven. Vi startede udenfor og dernæst blev hele huset fotograferet indvendigt. Dernæst kom der blowdoor op og fotografering blev gentaget. Kasper vente 10 minutter så der blev suget godt med koldt luft ind, således at kulde og træk kunne ses på termograferingne. Kasper kom med god råd og spørgsmål, således at man allerede under termograferingen følte man fik værdi. Jeg kan uden tvivl anbefale Kasper / termo-service.dk . Ingen tvivl om det er kvalitets arbejde.

19. januar 2016

Flot resultat og fantastisk service :)

Vi fik i mandags udført "den store pakke" med termografi og undertryk, efter en renovering der ikke endte lykkeligt. Kasper, som var ude og teste, var utrolig hjælpsom, forklarede og rådgav os konstant undervejs. Da vi skulle bruge rapporten i en retssag, var både Kasper og ejeren Christian utroligt hjælpsomme med at få skrevet rapporten med lynets hast, og tilrettet alle de smårettelser vi måtte have. Resultatet var en utrolig flot og professionel rapport, der trods det for os nedslående resultat, forhåbentlig kan hjælpe os videre med at få udbedret de påviste fejl og mangler i klimaskærmen.

25. november 2015

Godt praktiksted.

Jeg er uddannet Energiteknolog og var 4 uger i praktik ved Termo-service. De laver Termografi, Trykprøvning, Energimærkning osv., og det et godt sted at få prøvet sine teorier af i praksis. Firmaet vægter servicen lige så højt som fagligheden, og fordi kunden ofte følger med rundt på opgaven, skal man derfor være god til kundekontakt samt at kunne formidle viden til kunden. Hvis det er den vej man vil, kan jeg klart anbefale at man prøver at søge praktik ved dem.

8. oktober 2015

ROS ROS :)

Jeg vil lige sige 1000 Tak. Super flot arbejde, meget professionel termografi rapport. ROS ROS.

Christian Dyrholm

20. februar 2015

Grundige og flinke

Fik foretaget termografering af vores hus - med og uden undertryk. Konsulenten var omhyggelig og gav sig god tid. Den efterfølgende rapport var omfattende og anvendelig, og Termo-Service var meget flinke til at besvare mine uddybende spørgsmål. Eneste anke er, at jeg kunne have ønsket mig et overslag af rentabiliteten af de foreslåede energiforbedringer (omend jeg er klar over, at en sådan beregning vil komme an på mange antagelser).

11. maj 2014

Seriøs virksomhed

Termo-service (Anders) har været forbi matriklen i starten af 2014, og lavede en grundig Termografisk undersøgelse, inkl. undertryks-termografering.

Der var tale om en professionel udført undersøgelse, og den eftersendte rapport er nøjagtig og præcis.

Termo-service.dk anbefales som en seriøs og grundig virksomhed til Termografisk undersøgelse - og undersøgelse via undertryk er i særdeleshed pengene værd.

31. marts 2014

Høj standard - perfekt udført arbejde!

Jeg kan på det varmeste anbefale Termo-Service, hvis du står og overvejer et termografisk eftersyn af din bolig.
Lige fra start, hvor huset blev gennemfotograferet meget grundigt, til den fremsendte flotte rapport og efterfølgende korrespondance med firmaet, har jeg kun oplevet en meget høj standard af faglig kompetance og ikke mindst kundeservice ud over det sædvanlige. En stor tak til Anders og Christian.

Du vil med garanti ikke fortryde dit valg af Termo-Service.

Ole, Allerød.

20. januar 2013

God service, der er til at forstå

Vandt gavekort til termografien igennem Stark konkurrence, og er super glad for at jeg fik bestilt og udført undersøgelsen.

Fik meget omhyggelig gennemgang af mit hus, med forklaringer på alt, og så undervejs alt hvad jeg ønskede, og noget jeg ikke viste :S Så stort tak :) og varm anbefaling til alle. Bliver så utroligt tydeligt, om det der er udført er ok, og hvor der skal sættes ind..

Det er virkelig godt det her.

20. november 2012

Professionelt, omhyggeligt og detaljeret udført

Vi havde i Marts 2012 besøg af Christian borup som lavede en termografi af vores hus, ude som inde. Christian giver sig god tid og forklarer undervejs og hele vejen igennem virkede det top professionelt. Jeg kan varmt anbefale termografi, hvis man vil have det fulde overblik over ens boligs isolerings tilstand, så man kan planlægge evt. istandsættelser bedst muligt.

26. marts 2012

God rådgivning og omhyggelig tilgang

Havde besøg af Termo Service i marts og gik huset gennem over 2 timer sammen med Christian Borup. Virkelig godt input - fik bekræftet et par problemer som jeg var klar over men også et par stykker jeg ikke var klar over. Gå med rundt når målingerne laves - det giver lidt mere perspektiv på rapporten og man kan stille spørgsmål, hvilket giver endnu mere værdi for pengene. Kan klart anbefales, ærger mig blot over at jeg ikke har fået det gjort tidligere.

21. marts 2012

Kompetent, omhyggelig og med godt dokumenteret resultat.

Vi fik d. 28/2-12 besøg af Chr. Borup i vor 100 år gamle patriciavilla, og havde en detaljeret gennemgang af hele huset sammen med ham. Interessant og lærerigt at gå med rundt og se potentialet for forbedringer. Huset var blevet hulmursisoleret 1 måned forinden, og vi fik derfor også kontrolleret om dette arbejde var udført korrekt, hvilket vi kunne konstatere ikke helt var tilfældet. Vi fik ved hjælp af billederne utvetydig dokumentation, og kunne derfor reklamere overfor isolatøren, som nu må efterfylde isoleringen.
Chr. er meget omhyggelig, og samtidig meget kvalificeret. Vi satte stor pris på hans arbejde, og kan nu gøre en målrettet indsats for yderligere forbedringer. Kan trygt anbefales, og flere bør bruge denne teknologi !!

15. marts 2012

Halldor Sørensen, Vester Åby, 5600 Fåborg

Vandt på vores lokale skole auktion over gavekort til fordel for børn på Afrikas Horn doneret af Termo Service. Blev, da det blev koldere i vejret, kontaktet af firmaet, og sammen med konsulenten gennemfotograferede vi huset, både ude, inde i beoelsen og på loftet. Jeg så under forløbet billederne på kameraet og fik en god og kvalificeret snak undervejs om evt. forbedringer. Allerede samme aften havde jeg billederne på min computer. Der er meget at hente i div. isoleringsmæssige tiltag og jeg kan bestemt anbefale Termo Service til opgaven

28. november 2011

Venlige og dygtige konsulenter

Fik gennemfotograferet mit hus og en masse gode råd undervejs. Når der var noget som sprang i øjnene kunne konsulenterne hurtigt forklare hvad der kunne være problemet og en mulig løsning.
Fik billederne tilsendt få dage efter besøget.
Jeg kan kun anbefale at benytte Termo Service

22. november 2011