Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
- nr. 6 af de 6 bedste virksomheder i Uddannelsesinstitution
- nr. 2 af de 2 bedste virksomheder i Kørekortsudsteder
- nr. 9 af de 10 bedste virksomheder i Køreskole
- nr. 2 af de 2 bedste virksomheder i Lastbilkøreskole
Teoriklar.dk er en af Danmarks absolut mest populære platforme til online teoriprøver – både til Motorcykel (A), Personbil (B), Lastbil (C) og Påhængskøretøj (C/E). Prøverne er opbygget efter samme principper som de officielle teoriprøver fra Færdselsstyrelsen, hvilket gør dem særdeles velegnede til dig, der ønsker at bestå i første forsøg. Vores digitale teoriprøver er udviklet af erfarne og godkendte kørelærere med dybt kendskab til regler, pædagogik og myndighedernes krav. Inden lancering blev materialet testet af over 140 elever – alle bestod første gang. Du får adgang til mere end 1.500 svarmuligheder fordelt på realistiske situationsbilleder, emneprøver og digitale fuldprøver. Spørgsmålene opdateres løbende og er baseret på de fejltyper, som elever ofte dumper på – så du undgår dem. Brugere af Teoriklar.dk består typisk uden problemer, når de har gennemført vores prøver seriøst. Platformen benyttes af både privatpersoner og køreskoler i hele Danmark og på Færøerne. Du kan øve dig hvor og hvornår det passer dig – via mobil, tablet eller computer. Uanset om du tager kørekort for første gang eller skal generhverve det, er Teoriklar.dk det oplagte valg.
Vi hjælper dig med at bestå din teoriprøve – første gang.

- Du får adgang til de samme typer spørgsmål og trafiksituationer som hos Færdselsstyrelsen – træn dem igen og igen, og få styr på prøven, før du går op.
- Teoriklar.dk er udviklet af erfarne kørelærere og bruges dagligt af køreskoler og elever over hele landet. Vi hjælper dig med at bestå din teoriprøve – første gang – med opgaver og billeder, der ligner dem, du møder hos Færdselsstyrelsen. Færdselsstyrelsen benytter det samme billedprogram som Teoriklar.dk, så du træner med præcis de samme typer trafiksituationer. Hos os får du adgang til: Online teoriprøver til bil, motorcykel, lastbil og lastbil med anhænger (kategori B, A, C og CE) En komplet online teoribog, skrevet i et letforståeligt sprog En overskuelig oversigt over alle danske vejskilte Emneopdelte træningsprøver med mulighed for at gentage svære spørgsmål og følge dine fremskridt Efter hver prøve får du pædagogiske og letforståelige forklaringer til alle billeder og spørgsmål – så du lærer af dine fejl og forstår, hvad du er i tvivl om Opdateret indhold, der følger gældende regler og undervisningsplaner Brugervenlig adgang fra mobil, tablet og computer – øv dig, når og hvor det passer dig Hurtig og venlig kundeservice, hvis du har brug for hjælp
Danmark
- teoriklar.dk

Prøv Danmarks mest brugte teoriprøver
Svarer typisk inden for 1 uge
Syndes ikke om at der var spørgsmål som…
Syndes ikke om at der var spørgsmål som jeg ikke bare blevet lært om

Besvarelse fra Teoriklar.dk
At man både har mulighed for at få…
At man både har mulighed for at få digitale og analoge prøver
Overskuelig platform med klare forklaringer
Jeg har haft stor glæde af at bruge Teoriklar.dk i min forberedelse til teoriprøven, som jeg bestod i første forsøg. Både den digitale og den analoge version har været virkelig nyttige for mig. Hjemmesiden er let at finde rundt på, og alle forklaringerne er tydelige og pædagogiske. Jeg kan varmt anbefale Teoriklar.dk til andre, der ønsker at være ordentligt klædt på til deres teoriprøve.
Jeg er så glad
Jeg er så glad! Jeg bestod den danske teoriprøve i første forsøg! 🎉
Tusind tak
for at hjælpe mig så godt med at forberede mig
Det er meget let at anvende
Det er meget let at anvende - og mange forskellige opgaver.
Det er en fin side til
Det er en fin side til , lige at friske nogen ting op.
Men en del af teoriprøverne, er ikke virkelighedstro, eks. I en af prøverne bliver man spurgt om, at hvis man møder en færdselstavle på motorvejen, med sidevejsrrafik.
Om de så har højre vigepligt, eller ubetinget vigepligt, dette vil aldrig forekomme på en motorvej.
Så måske man lige skulle granske de prøver en smule.

Besvarelse fra Teoriklar.dk
Teoriklar.dk er en virkelig god…
Teoriklar.dk er en virkelig god hjemmeside til at øve sig til teoriprøven. Opgaverne ligner den rigtige prøve næsten fuldstændigt, og forklaringerne gør det nemt at forstå sine fejl. Siden er nem at bruge, både på computer og mobil, og jeg følte mig helt klar til teoriprøven efter at have brugt den. Kan klart anbefales.
Anbefaler teoriklar men..
Jeg kan anbefale teoriklar da billederne er meget lig selve teoriprøven.
Jeg synes det er ærgerligt at tingene ikke er opdateret og især når man køber sig adgang. Så dette skal man være obs på!

Besvarelse fra Teoriklar.dk
Prøverne var fulde af fejl
Har før været tilfreds med teoriklar, må dog sige at det ikke er samme historie med deres MC teori, da prøverne var fulde af fejl, og mange opgaver var ikke beskrevet ordenligt.

Besvarelse fra Teoriklar.dk
Jeg bestod første gang takket være…
Jeg bestod første gang takket være Teoriklar.dk!
Jeg kan varmt anbefale Teoriklar.dk til alle, der skal tage teoriprøven. Materialet er super godt opbygget, nemt at forstå og minder meget om den rigtige prøve. Der er masser af øvelser, forklaringer og tests, så man føler sig virkelig godt forberedt.
Jeg brugte siden, og da jeg skulle til teoriprøve, følte jeg mig helt tryg – og jeg bestod første gang! 🎉
Kundeservicen er også hurtig og hjælpsom, hvis man har spørgsmål.
Alt i alt en rigtig god oplevelse – kan kun anbefales!
Øvet, forberedt, bestået
Teoriklar.dks prøver er næsten identiske med de rigtige - efter at have øvet mig bestod jeg teorieksamenen med kun to fejl.
Jeg kan varmt anbefale Teoriklar.dk
Jeg kan varmt anbefale Teoriklar.dk! Jeg bestod teoriprøven på første forsøg, takket være deres super gode platform. Prøverne på siden ligner de rigtige teoriprøver hos myndighederne, så jeg følte mig helt tryg og godt forberedt, da jeg skulle op. Brugerfladen er nem at gå til, og forklaringerne er klare og hjælpsomme. Helt klart pengene værd! 🚗💨
Meget anvendelig og lærerig