Dårlig kundeservice
Købte 4 varer. Fik 3 dage efter besked om at hele ordren var annulleret grundet et 'pricing issue'. Det synes jeg ikke burde være mit problem. Handler ikke der igen.
Jeg har haft en yderst skuffende oplevelse med TENSON i forbindelse med min ordre. Hele forløbet har været præget af manglende professionalisme, dårlig kommunikation og mangelfuld kundeservice.
Jeg var nødt til selv proaktivt at kontakte dem for at få en opdatering på min ordrestatus, da jeg intet hørte fra dem, hvilket er uacceptabelt. Først efter min første henvendelse blev jeg dagen efter oplyst om, at varen ikke kunne leveres, da den angiveligt ikke var på lager. Dette til trods for, at varen blev bekræftet ved bestilling og fortsat var til salg på deres hjemmeside hele efterfølgende månede.
Derudover blev jeg præsenteret for modstridende forklaringer: Først blev det hævdet, at lagerbeholdningen var forkert som følge af udsalg, og senere blev det forklaret, at varen ikke længere var en del af sortimentet(!?) Imidlertid kunne jeg efterfølgende konstatere, at præcis samme vare stadig var tilgængelig på deres hjemmeside. Denne uoverensstemmelse rejser alvorlige spørgsmål om virksomhedens troværdighed og gennemsigtighed.
Der blev heller ikke gjort nogen reel indsats for at finde en tilfredsstillende løsning på problemet, hvilket vidner om mangelfuld kundeservice og en beklagelig mangel på respekt for deres kunder.
Jeg håber, at TENSON som virksomhed tager denne kritik alvorligt og iværksætter nødvendige forbedringer af deres interne processer, så fremtidige kunder ikke oplever lignende problemer.
Efter flere henvendelser er dette deres endelig svar på ovenstående :
“We apologize that you have experienced our service unprofessional. We always try to make our customers happy and that their experience with Tenson should be positive.”
Det skal dog bemærkes, at produktet ikke fejler noget.
Svært at forstå den dårlige kritik man læser her på Trustpilot når jeg lige har modtaget den lækreste vinterfrakke fra Tenson på kun 2 dage. Direkte leveret til hoveddøren af en venlig mand fra UPS.
En parka Coat Shanna dun. Hold op hvor er den fed. Nu glæder jeg mig til det bliver koldt ;-)
Tak Tenson og jeg kvitterer med max stjerner.
Baseret på køb af en regnjakke.
Købte en regnjakke, i samme størrelse som den modellen bærer, også selvom jeg er væsentlig lavere end ham, men den passede desværre ikke alle steder.
Blev returneret og ombyttet til en større størrelse helt gratis hvilket er possitivt. Men, proportionerne her er stadig lidt ved siden af. Underarmene er lidt for stramme, og jakken er underlig lang, med en enorm hætte. Jakken er testet i let regn hvor det ser som om nogle af dråberne bliver absorberet frem for at af glide af.
Deres kundeservice er eksisterer ikke på email. Ved første retur stod der 2 steder på hjemmesiden at man skulle udfylde en formular, men den er ikke nogle steder at hente. Jeg har kontaktet dem vedrørende formularen og aldrig fået svar (nu ca. 3 måneder efter). Heldigvis fandt jeg den i posen og kunne lave en retur. Men de har stadig aldrig vendt tilbage.
På hjemmesiden står der at jakken ikke må stryges med strygejern, men i papirerne i jakken stod der at man gerne må. Det er forvirrende, og jeg får nok aldrig svar på det, for de svarer tydeligvis ikke på henvendelser.
Lige nu er det 50/50 om jeg ville handle der igen
Nem bestilling, gode priser og hurtig levering (2 dage med UPS som fragtfirma)
Klart en anbefaling herfra.
Hurtig betjening og super lækkert produkt.
Jeg købte en ny skijakke, Aerismo Jackorak og modtog den i løbet af 4 dage.