TenSen Juweliers Anmeldelser 389

3,5

Très mauvaise expérience, je leur demande si ils ont tel modèle, ils répondent par l'affirmative. Conversation assez courtoise, mon interlocuteur parle avec un collègue et là plus rien ne va. La montr... Se mere

Vendeur très réactif et très professionnel. J'ai commandé un bracelet sailing de chez Oméga. Réception du colis très rapide et soignée. Malheureusement le bracelet était trop grand. Retour effectué e... Se mere

We werden door een vriendelijke winkelbediende ontvangen, die zelfs oog had voor ons jonge hondje. Liet zonder moeite horloges bekijken en passen. Mijn vrouw wou me een gepast geschenk geven voor mij... Se mere

Beste, De service was zeker naar behoren tijdens mijn bezoek voor het onderhoud van mijn tag heuer horloge. Echter vond ik de ontvangsttoog niet echt praktisch, gezien ik ook op dat moment mogelijk... Se mere

1. Urforretning

» Hét begrip voor uw horloge anno 1962 » Officiële 𝐑𝐨𝐥𝐞𝐱 Verdeler sinds 1975 » Luxe collecties bestaande uit 19 merken » Service- en onderhoud punt

3,5

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Goed ontvangen en geholpen

Goed ontvangen en geholpen.
Vriendelijke medewerkers.
Redelijke prijs voor horloge reparatie/onderhoud.
Als ik een horloge wil kopen zal ik zeker hier passeren.

Beste Mats,
Hartelijk dank voor uw review! Altijd welkom bij ons in de winkel. Vriendelijke groeten, Het TenSen-Team

veel te duur

veel te duur, nooit meer in DE en NL veel goedkoper

Beste,
Hartelijk dank voor uw review, ook mits u ons 1* geeft... Uw horloge werd opgestuurd naar Nederland voor een bestek, dat u uiteindelijk heeft geweigerd. Wij hebben u verder geholpen als officieel Seiko Saloon, niet als hersteller van uw dierbaar horloge. We wensen u hoe dan ook heel veel succes! Vriendelijke groeten, Het TenSen-Team

Veel te duur voor een herstelling.

Veel te duur voor een herstelling.
Totaal klantonvriendelijk gedurende de wachttijd om een uurwerk te komen afhalen.

Beste Danielle,
Hartelijk dank voor uw review! We streven naar een optimale service naar onze klanten... jammer om te vernemen dat wij naar uw ervaringen klantonvriendelijk zijn geweest. Zou u ons wat meer willen vertellen? In onze systemen kan ik terugvinden dat u binnen de 14 dagen geholpen bent geweest tussen ontvangst van het horloge en het weigeren van uw herstelling. U mag ons een e-mail zenden met uw ervaring naar: marketing@tensen.be
Vriendelijke groeten, Charlotte

Batterij laten vervangen in een tag…

Batterij laten vervangen in een tag heuer horloge. Met als gevolg krassen op het achterdeksel gemaakt bij het openen van de horloge. Is de 2de keer al. 1ste maal vond ik minder erg omdat het een goedkoop horloge was. Zou niet mogen bij een horloge van 2000 €

6. januar 2023

Beste Tom,
Hartelijk dank voor uw review. We vinden het zeer spijtig dat u krassen op uw horloge heeft ontdekt na de batterijwissel... Onze horlogemakers weten absoluut welke tools ze moeten gebruiken om dit te vermijden! Ik kan in onze systemen niets terug vinden over een TAG Heuer horloge, wel historiek batterijwissel van een Tissot horloge. Bent u zeker dat wij u verder geholpen hebben bij uw TAG Heuer model? Vriendelijke groeten, Charlotte

Super goed geholpen

Eerlijk advies
Zeker een aanrader

Beste Roy,
Hartelijk dank voor uw review! Vriendelijke groeten, Het TenSen-Team

Zelfs als het horloge niet in het…

Zelfs als het horloge niet in het winkel was, werd ik altijd vriendelijk behandeld. Hopelijk in het toekomst wel.

Beste Steven,

Een aanrader voor iedereen

Al meerdere keren ontzettend goed en vriendelijke geholpen.
Een aanrader voor iedereen.

Beste Jay,

professioneel en vriendelijk

bijzonder vriendelijk, ontspannen en professioneel

bij Tensen sta je als klant centraal, naast het uitgebreide assortiment wordt je uitstekend geholpen en voorzien van alle informatie en dat alles in een ontspannen, persoonlijke sfeer.

Bovendien komen ze de afspraken goed na en zelfs meer dan dat.

Dankjewel Ann: ben blij met mijn aankoop!

30. maj 2022

Besvarelse fra TenSen Juweliers

Beste Hans, bedankt voor je review!

Top!

De professionaliteit en eerlijkheid zijn uitermate top. De tijd die werd genomen om ons de gewenste informatie te bezorgen was uniek.
Enorm tevreden bezoeker en ik hoop mijn horloge zo spoedig mogelijk in ontvangst te mogen nemen.

Een extra compliment aan Alain Tensen om dit winkelbezoek zo mooi te maken.

20. april 2022

Besvarelse fra TenSen Juweliers

Beste Maxim, bedankt voor je review!

Perfecte service

Heel snelle levering en super service, Tensen is zeker een aanrader!

27. marts 2022

Beste Pieter,

Bedankt om een review na te laten! Nog veel plezier aan uw vriendin met haar nieuw horloge! Vriendelijke groeten, Het TenSen-Team

Perfect courteous and respectful staff…

Perfect courteous and respectful staff that at all times remain professional and helpful

13. marts 2022

Besvarelse fra TenSen Juweliers

Dear Joseph, Thank you for your review. Hope to welcome you again another time! Greetings, Team-TenSen

Klasse

Correcte levering en uitstekende communicatie met de klantendienst.

4. marts 2022

Besvarelse fra TenSen Juweliers

Beste Dhr. Sulmont, hartelijk dank voor uw geschreven review en getuigenis! Vriendelijke groeten, Het TenSen-Team