2,1

Under middel

De snyder dig for dine penge

De udbetalte ikke pension i deres lønseddel for samtlige medarbejdere og mig selv. Jeg har forsøgt at komme i dialog med dem om problemet, men de svare ikke. Kender nogle kollegaer som har vundet en sag mod dem og fået deres penge tilbage, men det er ufatteligt at man skal gå så langt for at få hvad der er retmæssigt dit ud af Temply.

16. juli 2025

Hvis du vil have et job, er det ikke her

Hvis du gerne vil arbejde, så spild ikke tiden ved temply. Jeg har søgt 7 vagter, alle vagter blev godkendt for blot at blive aflyst i sidste øjeblik. Nogle jobs kræver de endda at man selv køber sikkerhedssko, som du så ikke kommer til at bruge.

10. juli 2025

Uprofessionelt

Torsdag den 07 november blev jeg ringet op og blev tilbud arbejde, mødte op med få timers varsel, mødte op kl .13.15 til 22.00 hos Easyfood Kolding, fik ikke opringning efterfølgende ej heller kontaktet igen. Nu i dag ringer jeg til Temply hvor jeg bliver stillet om og forklaring var - du ville jo ikke møde op,,,,,,
Hvad er det for en behandling man får. Det er slet ikke i orden at man bare kan bruge folk som man vil.

26. november 2024

Uprofessionel håndtering

Har arbejdet meget hårdt og godt for Temply. Bliver ringet op efter en mindre episode hvor jeg har sagt undskyld og blevet venner igen med en jeg har en uoverensstemmelse med. Bliver fortalt at jeg ikke må arbejde et sted jeg har gjort det godt hos. Ingen grund til dette. Uprofessionelt håndteret af Temply.

20. december 2023

Aldrig få job på denne platform

Hvis I går op i hvordan et personale på en arbejdsplads behandler deres medarbejdere, så vil jeg kraftigt fraråde denne platform.

Personalet ved Temply lytter ikke til deres medarbejdere, og de ser virksomhedernes side af en historie som sandheden. De gider ikke lytte på deres medarbejdere, og jeg fik ingen hjælp. Jeg er blevet opsagt med begrundelsen, at en manglende forståelse af deres platform fører til udfordringer for Temply og arbejdstageren. En begrundelse jeg ikke forstår, og en de ikke vil uddybe.

Jeg blev ansat som vikar ved Docken igennem Temply, og jeg nåede kun at få to vagter. Jeg havde min første vagt fredag den 25.11.2022 fra klokken 13.00 til 22.00, og jeg oplevede ikke andet end en dårlig behandling.

Da jeg ankommer til min vagt, bliver jeg bedt af en kollega, Özlem om at vente på en anden kollega, Evangelo som var forsinket. Dette gjorde jeg og fik derefter skæld ud af chefen, Carsten, som siger at jeg ikke er blevet ansat for at få gratis løn, og at jeg ikke laver en skid. Allerede her begynder jeg at få det dårligt.

Jeg blev bedt om at løfte to store borde, og mange stole også selvom de kunne se jeg ikke var i stand til dette. Jeg gjorde alligevel mit bedste, men det skulle også gøres utroligt hurtigt, så jeg var ved at besvime.

Da gæsterne dukkede op til arrangementet, så skulle jeg sørge for ikke at blive set. Evangelo fortæller mig, at det er fordi jeg har en mild form for autisme og er derfor invalid. Han fortæller det er pinligt, hvis gæsterne ser mig, så derfor måtte jeg kun være gemt i garderoben.

Under min anden vagt den 26.11.2022 skulle jeg også gemmes væk i et lokale, og personalet ved Docken råbte meget af mig, og de var ved at slå mig også.

Herefter kontaktede jeg Temply for at fortælle dem hvad der er sket, og de ville ikke forholde sig til det, men at der er blevet taget en beslutning om, at jeg ikke længere kan være tjener grundet de to vagter ved Docken.

Jeg forlanger blot at de også hører min side af oplevelsen, og jeg mener Temply burde støtte deres medarbejdere.

Jeg skriver min erfaring, som en advarsel, til de af jer, som overvejer at finde job på denne platform. Jeg ønsker, at alle kan få en mulighed for at blive behandlet på lige fod med andre.

25. november 2022

Lad være med at brug den virksomhed

Lad være med at brug den virksomhed, udgangspunktet er fint, men de taler ned til folk, samt de laver om i ens profil, mens man ikke ved det, jeg måtte ind og lave det om, efter at skulle tjekke min profil igennem.

1. november 2022

Det bedste udgangspunkt..

Temply er et vikarburau som ingen andre jeg har stiftet bekendtskab med:
Hos Temply er man ikke en daglejer eller et nummer - Man er en person der tales med.
Deres system er meget let at bruge og der er tænkt detaljer ind i udviklingen. Det meste fungerer digitalt og den del fungerer rigtig godt. Fremtidens vikarbureau er ikke et upersonligt rigidt system, men digitalt og personligt - I den forbindelse anbefaler jeg på det varmeste Temply. Når jeg selv i min fremtid skal bruge en vikar, er det nok Temply jeg selv ringer til.

5. oktober 2020

Er dette din virksomhed?