Tempelkrogens Familiecamping Anmeldelser 3

3,1

3,1

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Jeg bookede en uge i en hytte

Jeg bookede en uge i en hytte. Da sommeren kom og jeg var ved at skulle afsted, skiftede pladsen pludselig ejer til noget der kaldte sig First Camp.
Jeg skal love for at service ikke lignede året før, da Tina havde den.
Her året efter ser jeg så at disse First Camp bliver Last Camp, for nu har de endda sat prisen op med 50%.

8. juli 2023

God plads.

Fik en rigtig god modtagelse med god information om pladsen. Alt personale er flinke og smilende. Der er fine bad og toilet forhold, rent og pænt. Der er en fantastisk udsigt over fjorden.

9. august 2023

Uhumsk og ubehagelig oplevelse

Kunne jeg have givet 0 stjerne havde jeg gjort det!

I forbindelse med genhusning havde vi lejet én af Tempelkrogens ferielejligheder.

Lejligheden var så uhumsk, utæt og nedslidt, og rengøringen ved overtagelse var slet ikke i nærheden af i orden. Intet under, at vi ikke måtte komme inden opholdet og se lejligheden - for så havde vi valgt noget andet fra start!

Der var nullermænd overalt, ovnen var fyldt med gammelt fedt og madrester.
Gulvene var ødelagte, hullede og halvfarlige. I det ene soveværelse var der sprøjtet noget rødt op af væggene. Sofaen lugtede af tis.
Spisebordet var fuldstændig plettet med gamle rester. Bordet var så nedslidt at det buede nedad - og fletten på stolene var så ødelagt at man fik splinter i rumpen ved at bruge dem. De puder der var til stolene, var så ulækre og plettede, at vi måtte forsøge at vaske dem.
Køleskabet var ekstremt ulækkert og fyldt med gamle rester!
Terrassen udenfor var i så dårlig stand og virkelig farlig, med flere brædder der var rådne og glatte. Og rækværket omkring var nærmest også råddent.

Det vrimlede med mus i lejligheden - både i skabe og i soveværelserne. Og ejerne havde ikke nogen form for trang til at gøre noget som helst ved det, når vi sagde noget blev vi mødt med "Det har vi godt nok aldrig oplevet før"... det til trods for at der lå flere forskellige musefælder i skabene?
Vi endte med at få ødelagt madvarer, dyner, tøjer og legetøj for flere tusinde kroner pga. mus - men det kunne ejerne da ikke være mere ligeglade med. Vi bad om en kompensation, men det kunne bestemt ikke komme på tale, det måtte vi bare tage med vores egen forsikring.

Den mandlige ejer gik flere gange amok på os, på grund af parkeringspladser - til trods for at der forelå aftaler med den kvindelige ejer! Faktisk overfaldt han min svigermor så voldsomt, at hun var bange for at få tæsk, og vi overvejede kraftigt en politianmeldelse af episoden. Det skulle vi set i bagklogskabens tegn have gjort.
Senere kom han dog til fornuft og undskyldte med at "det også havde været en lang sæson". Så kom tidligt på sæsonen hvis det er!!

Efter flere trusler, trusler om at blive smidt ud "på 2 minutter" og verbale overfald valgte vi at finde en anden mere tryg og behagelig løsning, da vi er en familie med 2 små børn - sådan et sted skal børn IKKE opleve! Jeg har aldrig oplevet lignende nogen steder. Det er i hvert fald ikke et sted for børn!

Vi har aldrig været et sted hvor vi har følt os SÅ uvelkomne. Det eneste der var velkomment var vores penge. Deres fremsendte regning var mange hundrede kroner højere end det vi havde aftalt - og til trods for at vi gjorde rettidige indsigelser, påstod de bare de ikke havde fået noget fra os, at der var fratrukket rabat osv.. - og så truede de bare med endnu højere satser og advokater!
Vi valgte til sidst at betale for at slippe for flere trusler, selvom regningen forsat er urimelig.
Men det ændre ikke på at vi sidder tilbage med en fornemmelse af at være blevet truet til at betale - og generelt være blevet mega dårligt og uretfærdigt behandlet.

Så.. hold jer væk hvis i har jeres børn og helbred kært!

18. januar 2021

Er dette din virksomhed?