Temashop Anmeldelser

39.960

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 2.036 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Forbrugerne er utrolig glade for den lynhurtige levering og god service, hvor pakkerne ofte modtages allerede dagen efter bestillingen uden problemer. Kunderne fremhæver desuden det store udvalg af sjove ting og fine produkter, hvilket gør det meget nemt at finde det, man skal bruge til store fester. Nogle anmeldere var ikke tilfredse med kvaliteten af enkelte varer, da nogle produkter gik i stykker eller slet ikke levede op til de skriftlige forventninger. En lille gruppe af kunder nævnte også, at størrelserne eller målene på varerne ikke altid passede præcist med de beskrivelser, der blev oplyst på hjemmesiden.

Det, folk taler mest om

Delivery service

Brugere udtrykker stor tilfredshed med den exceptionelle hurtige leveringsservice, hvor mange forbrugere... Se mere

Product

Mennesker rapporterer positive oplevelser med produkt, og mange fremhæver fine varer til gode priser samt en... Se mere

Quality

Kunder deler tvetydige meninger om kvalitet; mens nogle anmeldere roser varerne for at være i top og have en... Se mere

Order

Kunder havde positiv oplevelser med ordre, da de fleste udtrykte stor tilfredshed med den usædvanligt hurtige... Se mere

Service

Anmeldere fremhæver positive aspekter af service, hvor forbrugerne udtrykker stor tilfredshed med den hurtige... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Det er ganske fine og sjove ting, men fx virkede de snørrebånd ikke jeg havde købt. Edit (efter deres svar) De vil gerne hjælpe hvis jeg vil sende en video ind af snørrebåndene. Det er også ri... Se mere

Pakken kom til mig meget hurtigt. Jeg skal dog returnere et par bukser grundet misforstået kvalitet fra min side. Skulle jeg rette en lille utilfredshed skulle det være prisen på lederhosen og de... Se mere

Mega god service. Jeg har købt ind til en Stitch fest, men kunne se at pakken ventede på en vare, jeg skrev til dem og spurgte om min pakke ville nå at komme, og meget få timer efter fandt vi en lø... Se mere

Bestilte om torsdagen kl 17.00 kunne hele tiden følge hvornår den kom frem. Fik den om fredagen som lovet alt ialt fantastisk, bestiller gerne igen. Hilsen fra Henrik

1. nr. 3 af de 3 bedste virksomheder i Kostumebutik
  2. nr. 5 af de 6 bedste virksomheder i Ballonbutik
  3. nr. 2 af de 3 bedste virksomheder i Bryllupsbutik
  4. nr. 9 af de 10 bedste virksomheder i Butik med festartikler
  5. nr. 1 af de 1 bedste virksomheder i Butik med hawaiianske produkter
  6. nr. 2 af de 2 bedste virksomheder i Tryllebutik

Temashop.dk er Danmarks største webshop med salg af kostumer, udklædning og tilbehør. Vi har mere end 25.000 varer i shoppen til markedet bedste priser, så hvad enten du skal til karneval, halloween, fastelavn, sidste skoledag eller temafest, så finder du hvad du skal bruge hos os. Kig forbi vores webshop : www.temashop.dk

De bedste priser - og god service!

30 dages fuld returret
Du har 30 dages returret fra du modtager din pakke. Det er naturligvis tilladt at prøve tøjet, bare husk returnere det i original emballage.
Gebyrfri Webshop
Vi tager ikke gebyr for brug af kreditkort - uanset om du bruger Dankort, VISA eller Mastercard.
Reklamationer / Garanti
Skulle der være en fejl på et af vores produkter, så sender vi hurtigt en ny vare. Vi kræver blot du indsender billededokumentation.

40 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(39.960)

3.193 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Go´ oplevelse

Nem bestilling, hurtig levering.

24. september 2026

Hej Judith.

Tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner! 🌟

Hvor er det dejligt at høre, at bestillingen var nem, og at pakken nåede hurtigt frem til dig. Det sætter vi stor pris på.

Rigtig god fornøjelse med dit køb! 🎉

Laura - Kundeservice 🌷

Hurtig levering, og hjelpsom personale i telefon til ug

Hej Tina.

Tusind tak for de 5 stjerner og din fine anmeldelse! 🌟

Hvor er det skønt at høre, at du oplevede både lynhurtig levering og fik en god og hjælpsom betjening i telefonen. Det giver vi med glæde videre til resten af holdet.

Vi ønsker dig en fantastisk fest! 🎉

Laura - Kundeservice 🌷

Hurtig og nem bestilling og levering.

Hurtig og nem bestilling og levering.

Hej.

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner! 🌟

Det er skønt at høre, at både bestilling og levering gik nemt og hurtigt igennem. Vi gør os altid umage for, at varerne kommer frem i en fart.

Rigtig god fornøjelse med dit køb! 🎉

hurtig levering

hurtig levering, god vare

Hej Else.

Tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner! 🌟

Det er fantastisk at høre, at du oplevede en hurtig levering, og at du er glad for dine varer. Det sætter vi stor pris på.

Hej Casper.

Tusind tak for de 5 stjerner og din fine anmeldelse! 🌟

Det er fantastisk at høre, at du fandt et godt udvalg hos os, og at pakken nåede lynhurtigt frem. Vi gør os altid umage for at få ordrerne hurtigt afsted, så det er skønt at vide, det levede op til forventningerne.

alt godt

alt godt uden forbehold

Hej Karsten.

Tusind tak for de 5 flotte stjerner og din fine anmeldelse! 🌟

Hvor er det fantastisk at høre, at alt bare spillede helt uden forbehold. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Laura - Kundeservice 🌷

Fint udvalg og fornuftige priser

Fint udvalg og fornuftige priser. Nem bestilling og nem returnering da jeg havde bestilt forkert størrelse. Hurtig levering og hurtig tilbagebetaling ved refusion.

Hej Tommy.

Tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner! ⭐

Det er skønt at høre, at både bestillingen, den hurtige levering og returneringen med refusion kørte helt uden besvær, da størrelsen lige skulle byttes. Det er lige præcis den gode oplevelse, vi altid arbejder for at give.

Hurtigt & nemt

Hej Christian.

Tusind tak for de 5 stjerner og din fine anmeldelse! 🌟

Det er fantastisk at høre, at din oplevelse var både hurtig og nem – præcis som det skal være.

Rigtig god fornøjelse med festen! 🎉

Laura - Kundeservice 🌷

Som altid hurtig pakning af varerne

De bestilte varer bliver altid hurtigt pakket, og jeg henter dem selv, fordi jeg bor ret tæt på Temashop.

Hvis jeg vil returnere noget, går det også altid helt gnidningsfrit.

Fem meget fortjente stjerner ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Hej Lilli.

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse og de fem stjerner! 🌟

Vi glæder os til at pakke til dig igen næste gang. Hav en rigtig dejlig dag! 🎉

Er vild med det

Er vild med det. Jeg hygge mig med jer. Det er noget være bras, men det hved man. Alle tinge er ok, selv om det er billigt. Hihi. Sjov side. Jeg forsætter med hyggen.

Hej Sabrina.

Tusind tak for de 5 stjerner og din skønne anmeldelse! 🌟

Hvor er det herligt at høre, at du hygger dig på vores side, og at pynten til Halloween spreder god stemning. Vi elsker, når der er plads til både spas og sjov.

God fornøjelse med hyggen og den festlige uhygge! 🥳

Jeg er meget glad den hurtige levering

Jeg er meget glad den hurtige levering

Hej Ma. Joy.

Tusind tak for din fine anmeldelse og de 4 stjerner! ⭐

Det er skønt at høre, at du oplevede en lynhurtig levering. Vi gør altid vores bedste for, at pakkerne kommer frem i en fart.

Vi ønsker dig en rigtig god fornøjelse med dit køb! 🎉

Laura - Kundeservice 🌷

Hurtig afsendelse og den sjoveste ordre…

Hurtig afsendelse og den sjoveste ordre bekræftelse jeg nogensinde har fået 😂

Hej Anja.

Tusind tak for de fem stjerner og din skønne anmeldelse! 🌟

Hvor er det fantastisk at høre, at både den hurtige afsendelse og vores ordrebekræftelse bragte et smil frem på læben. Vi elsker at sprede lidt ekstra feststemning hele vejen igennem.

Rigtig god fornøjelse med festen! 🎉

nemt og hurtigt levering

Hej.

Tusind tak for de fem stjerner og din fine anmeldelse! 🌟

Det er fantastisk at høre, at leveringen var både nem og hurtig. Vi gør os altid umage for, at festtøjet når frem i en fart.

Rigtig god fornøjelse med tyrolertøjet og festen! 🎉

Fed drikkedunk

Fed drikkedunk - hurtig levering

Hej Helle.

Tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner! 🌟

Hvor er det skønt at høre, at drikkedunken faldt i god jord, og at leveringen gik lynhurtigt. Vi håber, den bringer masser af glæde i hverdagen! ✨

Laura - Kundeservice 🌷

Varerne var som forventet og levering…

Varerne var som forventet og levering super hurtig 😊

Hej Ditte.

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner! 🌟

Det er skønt at høre, at varerne levede op til forventningerne, og at leveringen gik lynhurtigt. Vi håber, du får en helt fantastisk fest! 🎉

Hurtig levering, tak

Hej Helge.

Tusind tak for de fine 4 stjerner og din anmeldelse! 🌟

Hvor er det dejligt at høre, at leveringen gik lynhurtigt, og at pakken nåede frem uden ventetid. Vi bestræber os altid på at få ordrerne hurtigt afsted.

Vi ønsker dig en rigtig god fornøjelse! ✨

Laura - Kundeservice 🌷

Fik min bestilling leveret allerede…

Fik min bestilling leveret allerede næste dag, men synes fragt er dyr, kostede nærmest mere end selve pris på bestilling..

Hej Giedre.

Mange tak for din anmeldelse og de 4 stjerner! ⭐

Hvor er det dejligt at høre, at din pakke nåede frem allerede dagen efter. Vi forstår godt din tanke omkring fragten ved mindre bestillinger – vores faste fragtpris dækker selve håndteringen og den hurtige levering med transportøren, uanset ordrens størrelse.

Vi håber, du bliver rigtig glad for kagepindene til den hyggelige anledning! 🎉

God hurtigt service

God hurtigt service
Varene altid i en god kvalitet

Hej Henrette.

Tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner! ⭐

Det er skønt at høre, at du oplevede hurtig service, og at varerne altid lever op til forventningerne til den gode kvalitet. Vi håber, det bidrager til en rigtig dejlig fest!

Rigtig god fornøjelse! 🎉