Telia Finance Anmeldelser

1,1

Jeg har betalt min gæld ud til dem også har de lige fundet på at sørger for man ikke kan lukke kontoen fordi det mindste beløb er større end gælden nu, men det må jo være måden at tjene penge på idag... Se mere

INGEN SERVICE! Man kan ikke anskaffe sig faktura på det beløb man skylder. Når man logger ind på deres hjemmeside med NEM-ID melder siden om fejl når man prøver at downloade fakturaen. Dette uanse... Se mere

-5 Stjerner. (Det er ikke et firma, men et fusker "firma") Fordele: Ingen Ulemper: 1. Har siddet over 1 time i telefon "køen" altså ingen kundeservice. Og blev så omstillet til... Se mere

Har utallige gange forsøgt at tilmelde mig BS uden held, da jeg har svært ved at huske at betale manuelt (dermed får jeg ofte 100kr. rykkergebyr, som naturligvis er min egen fejl). Dog føler jeg mig v... Se mere

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Hold jer væk

Velkommen til rente fri betaling.
Du skal blot betal 15kr i måneden for betalins service.
Men Telia Finans nægter at bruge Bestalings service, så sender de en automatisk faktura på 49 kr.
Så i stedet for 366,63kr i måneden koster det 415,63kr i måneden så ca 12% i gebyr/indirekte rente
så er det trodsalt billigere at låne pengene i banken.

Jeg synes, det virker som direkte bedrageri

29. december 2023

HOLD JER VÆK!!

Ringere service findes vidst ikke!!

Nok reklamer i med rentefri betaling, men det sørger i da bare for at få på en anden måde!
Trods opsætning af PBS i butikken, fik vi en regning med et gebyr på 49kr
Så prøvede vi igen, den forsvandt bare fra banken, så prøvede vi endnu engang via banken, den forsvandt også, så prøvede vi via jeres egen hjemmesiden, så blev den rent faktisk aktiv, men trods det modtager vi måned efter måned en ny faktura med gebyr på
Vi kontakter vores bank som forklare, at så længe i ikke fodre betalingsservice med info, så bliver der heller ikke trukket penge

Jeg snakkede så med en medarbejder før jul, som lovede vi ikke skulle betale diverse gebyrer, og ville sende det på skrift, det skete sjovt nok aldrig

Nu snakkede jeg så med jer igen, og i fylder en med møg, eller rettere i forsøger

I mener at vores bank skal bruge reg og kontonr for at oprette PBS
Medarbejders ord var “Her er de rigtige oplysninger” som om dem på vores faktura ikke er de rigtige

Efter jeg ved ikke hvor mange gange jeg har forsøgt at forklare at man ikke skal bruge det, og bedt tale med en leder (vi ved lederen står ved siden af) siger han at det ikke er muligt

Jeg har snakket med banken endnu engang, og ganske rigtigt, de skal ikke bruge det til noget som helst

Jeg giver flere andre ret i her på trustpilot at det her er lige til Kontant eller Operation X

HOLD JER LANGT VÆK
De SNYDER jer for vildt!

29. december 2023

Jeg er tidligere kunde

Jeg er tidligere kunde, men har så set at selvom jeg ikke er kunde længere, at de trækker penge hver månede for et tlfnr jeg aldrig har haft kendskab til. Og det har de så gjort så længe jeg kan se tilbage. Da jeg var kunde tænkte jeg ikke over det. Men nu hvor jeg i foråret forlod dem, blev de ved med at trække 45kr hver månede. Jeg har kontaktet dem flere gange, hvor de lover at få styr på det. Men alligevel skal jeg ind og afvise betalingen hvorefter de sender en rykker. Det er svindel af H til. F... jer telia.

23. december 2023

Aldrig Telia igen!!

Man bliver snydt!

Det er ikke muligt at skifte til kortbetaling, på trods af at de reklamerer med det. Man er tvunget til at betale via girokort og det tager de 49kr for pr. gang.

Så snart min bindingsperiode er overstået ved Telia skifter jeg tilbage til konkurrenten igen. Jeg skal aldrig have Telia igen!

Udover deres absurde bondefangeri, så er signalet også super dårligt på deres netværk.

19. december 2023

0 ud af 5 STJERNER! Elendig service !

MIN OPLEVELSE HOS JER ER 0 ud af 5 stjerner!!!!

Jeg har problemer med mine regninger og bøvl med at betale osv!!
Jeg har både ringet og været ude i en fysisk butik!
Når jeg ringer bliver jeg bedt om at tag ned til en fysisk butik og når jeg møder op i en fysisk butik, ber de mig om at ringe til kundeservice !!!!
Igen idag forsørger jeg at ringe ind og venter 45 minutter. Og imens jeg er ved at fortælle mit problem bliver der kraftedme lagt på. Lige i hovedet på mig. Det kan da ikk være rigtigt der er så dårlig kundeservice! Min familie og jeg skifter selvskab ligeså snart vi kan! Det kan da ikk være rigtigt man skal igennem en ubeskrivelig lang proces bare for at snakke med kundeservice.

18. december 2023

Umuligt at ændre betalingsmetode

Jeg har gang på gang forsøgt at ændre betalingsmetode væk fra girokort med posten, men der står stadigvæk at jeg modtager den. På betalingsservice står der den er aktiv, men telia siger stadigvæk at girokort er nuværende betalingsmetode…

8. december 2023

Jeg har haft problemer med Telia flere…

Jeg har haft problemer med Telia flere gang hvor de har sendt mig ekstra regninger oven i købet bliver jeg ringet op af den for tilbud osv. hvor jeg være gang siger til dem jeg ikke vil være kunde hos jer fordi i snyder folk OSV jeg for er svar tilbage okay det jeg ked af at høre så slukker de telefon. Det kan virklige ikke passe at man betaler sin regninger på tid så siger de ikke har modtagt dem og sender kunde i Inkasso det er ikke okay. Det jo totalt fup. Og klamt af dem

VILLE SKET SLET IKKE ANBEFALDE NOGEN TIL AT VÆRE KUNDE HOS DEM
de siger jeg også til dem når de ringer de skal hvide hvordan de snyder folk

27. september 2023

Du bliver snydt, når du køber iPhone via finance

Jeg købte en iPhone hos Telia og skulle efter aftalen betale min iPhone gennem Telia Finance for 161 kr. om måneden.
Efter det der stod i telias reklamen betaler man ikke gebyrer, Da jeg købte iPhone, fik jeg også det at vide, at jeg ikke ville betale nogen gebyrer.
Dog ser jeg at der hver måned trækkes et ekstra beløb på 15 kroner.

Jeg blev fra starten snydt for at købe iPhonen med 750 kr. men jeg havde ikke overskue for at klage til dem.
Jeg har også haft problemer flere gange, da de har trukket 100 kr i gebyrer mv.

Jeg synes, det er mesterligt snyd og direkte bedrageri

1. december 2023

Dårlig behandling.

Dårlig behandling.
Er sendt til inkasso på trods af at jeg betaler mine regninger og kan bevise det. De har ikke styr på en skid, vil aldrig anbefale dette selskab 🤬
De gider heller ikke svare når man skrive til dem

22. november 2023

Jeg har været en tilfreds kunde i mange…

Jeg har været en tilfreds kunde i mange år, men det undrer mig, at det pludselig ikke længere er muligt at betale mine regninger gratis. Nu koster det 15 kr. per regning at benytte PBS, og i modsætning til Telias øvrige abonnenter er det ikke muligt at anvende gratis kortbetaling.

Gebyret for Betalingsservice bliver begrundet med omkostningerne ved transaktionen, som ifølge betalingsservice.dk dog kun er omkring 5 kr. per transaktion. Således tager Telia tilsyneladende 10 kroner selv for noget, de har tilbudt gratis i mange år.

27. november 2023

Telefonsvare....

Jeg har dags dato prøvet at ringe ind for at snakke med en medarbejder da jeg ikke forstår min regning. Da jeg har siddet i kø i ca. 20 min, kan jeg høre opkaldet bliver stillet om til et andet nummer, hvor jeg får fat på telefonsvareren.

Hvordan skal man komme i kontakt med jer, hvis I ikke tager telefonen?

17. november 2023

Betalings tidspunkt er lagt lige sådan…

Betalings tidspunkt er lagt lige sådan at man næsten med sikkerhed får ryggergebyr.
Alt er nøje planlagt for at øge indtægter.
At få flyttet Betaling til den første er helt umuligt i dette firma.
Vil ikke anbefale nogen at købe noget hos dette firma og slet ikke noget på afdrag.
JB.

30. oktober 2023

Amatørfirma,

Telia jeg har ringet ind til jeres kundeservice vedr. afslutning på mit mellemværende med jer ifm. delbetaling som jeg har betalt ud den 15 August, men I bliver ved med at sende rykkere på noget som er betalt for flere måneder siden.
Få nu styr på jeres ting, amatører firma.

I må meget germe kontakte mig så vi engang for alle kan få styr på det, hvis I altså kan finde ud af det.

29. oktober 2023

De tager r.... på dig

De tager r.... på dig.
Jeg har i flere måneder prøvet af få min BS aftale igennem. Det virker bare ikke, min bank eller BS kan ikke hjælpe mig, men siger den ligger hos telia.
Når jeg læser BS oplysningerne op fra telia til min bank forstår de det hvad telia skriver, og derfor kan jeg ikke lave en BS aftale, med korrekte oplysninger.
Telia Finance lever af at tilbyde "rentefrie lån"
Det koster mig 50 kr pr måned i gebyr, når BS ordningen ikke går igennem..
dvs mit rentefrie lån, koster ca. 20% i rente.
Jeg ved godt hvordan deres forretning hænger sammen!

HOLD JER LANGT VÆK!!!!!

9. oktober 2023

Betalinger har kørt over…

Betalinger har kørt over betalingsservice 13 måneder uden problemer. De sidste 6 måneder er der så kommet 15,- på i betalingsgebyr. Jeg måtte sidde i telefonkø i 45 minutter for at komme igennem til kundeservice for at få rettet op på det snyderi. Det skal skal siges at det var en utrolig flink og hjælpsom Teliamedarbejder.

3. oktober 2023

Jeg købte fornyligt en telefon via en…

Jeg købte fornyligt en telefon via en kampagne hos Telia.

Det tog dem næsten 3 måneder at overføre mit Nr og i den periode betalte jeg ikke for abonnementet.

Da jeg havde tilmeldt mig automatisk betaling, så havde jeg en forventning om, at regningerne fra Telia Finance også ville blive betalt.

Efter flere snakke med både chat og kundeservice, så har jeg fået at vide at det ikke er tilfældet, og de sender 2 separate regninger, da de gerne vil tjekke om kunden "handler i god tro" EFTER man har skrevet under på alt!

Mit forløb med dem har været kendetegnet af at være upersonligt, uprofessionelt og ugennemsigtigt med meget lange svar tider, mangel på forståelse og interesse og generelt dårlig og uforståelig kommunikation med rigtig mange sproglige fejl.

2. oktober 2023

Besværligt og utilfredsstillende

De sender for anden gang en regning selvom jeg er tilmeldt betalingsservice. Regningen er imidlertid uden reg. nr og jeg kan derfor ikke betale den. Sidst jeg ringede til den ang dette havde de 59 min ventetid på telefonen. Kan ingen mulighed finde for at kontakte dem på anden måde.

26. september 2023

Man kan ikke lave en ekstra indbetaling…

Man kan ikke lave en ekstra indbetaling selvom de skriver det flere steder. De skriver ordret i deres regninger "Du kan også betale extrabeløb gennem bankoverførsel. Log ind på Mine sider for at få flere oplysninger", men på "Mine sider" står der nul og niks. Og når man prøver at komme i kontakt med dem, er ventetiden i gennemsnittet 30 minutter - det var så længe jeg ventede sidst på, at få lov til at betale. Det kunne modtageren så heller ikke finde ud af, for 14 dage senere(!) får jeg en mail fra en telia ansat der efterlyser en kvittering på, at jeg har lavet en indbetaling, men i og med at telefonsælgeren jo ikke har løst den simple henvisning, så var der ikke rigtigt noget at komme efter i den mail.

10. august 2023

Køb ikke med afbetaling hos telia finance, de snyder deres kunder

Jeg anbefaler ikke at købe med mobilafbetaling hos telia Finace, de snyder deres kunder.
Jeg købte en mobiltelefon med afbetaling over 2 år hos dem.
Der blev lavet en afbetalingskontrakt hvor der står en månedlig afbetaling i og også extra står der i 0 kr. i gebyr elle andre omkostninger, de forsikrede mig fra starten at der ikke bliver andre omkostning, de første 4 måneder går alt godt og så sætter de bare en gebyr på 15 kr. på uden at advare eller skrive til kunderne om det, som de også skriver på deres side at de skal gør når der kommer ændringer. Og så ændrede telia også bare min mobilaftale til en dyrer version uden at spørge mig først. Så skiftede jeg abonement til et anden selskab.
de 15kr. vil jeg så ikke betale fordi det stod i den betalingskontrakt at det er 0 kroner, så sætter de bare yderlige 50 kr. på om måneden.
Så har jeg afsluttet det og betalt hele afbetalings beløb med det samme og sagde til mig aldig mere telia.
Sådan En snydeforening har jeg der aldrig oplevet før.

27. august 2023

Er dette din virksomhed?