Var nede og få lavet min Iphone 15. Mødte en fremragende mand der var glad og smilende, en super god service! Min "nye" telefon spiller og blev lavet hurtigt og effektivt. Vil helt klart anbefale Migu... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
- Reparation af mobiltelefoner
- Genbrug og oplåsning af mobiltelefoner
- Mobiltelefonbutik
- Computerservicering
- Reparation af telefoner
Danmarks største reparatør af mobiltelefoner, tablets, computere og meget andet. Vi køber og sælger også refurbished telefoner!
Østerbrogade 140, 2100, København Ø, Danmark
- info@telerepair.dk
- telerepair.dk
Det tager typisk over 1 måned at svare
Super og lynhurtigt service!
Super service!
Efter en tvivlsom oplevelse, har jeg snakket i telefon med Mark, som har givet god kompensation og super service!
Tak!
Venlig og kompetent
Hurtig og venlig og kompetent betjening. Var i trygge hænder og med en venlig og ærlig imødekommenhed
Helt fantastisk
Min veninde havde problemer med sin telefon og jeg ringede til butikken for at få hjælp. Min veninde var så i butikken, der ydede en helt fantastisk hjælp. Kan varmt anbefales.
Hurtig udskift af ladestik og batteri
Hurtig udskift af ladestik og batteri, og god service.
Hurtig og hjælpsom ekspedition.
Sød, hjælpsom og serviceminded ekspedient og meget hurtig hjælp og sidst men ikke mindst, MEGET billigt.
Fantastisk service og gode reparationer
Jeg har fået repareret både min telefon og min computer flere gange - det er SUPER service hver eneste gang og priserne er go'e. Medarbejderne er vanvittigt søde og imødekommende, når man kommer ind af døren med et teknisk problem. Dialogen er altid meget opløftende og man får gode råd og vejledning. Jeg anbefaler dette sted til ALLE som jeg kender:)
God kundekontakt og hurtig arbejde
Sammy skiftede min skærm på ingen tid og har den hyggeligste kundekontakt. Spørg helt klart efter Sammy, når jeg kommer igen.
Hurtig og god service
Jeg har fået skiftet mit iPhone batteri i dag. Tak for en hurtig og god service! Jeg vil anbefale det :)
Hurtig og helt igennem god service
Hurtig og helt igennem god service. Vil klart anbefale det hvis du skal have repereret din telefon.
Jeg har af flere omgange brugt Telerepair i Fiolstræde og deres service har været super god. I sidste uge oplevede jeg adskillige problemer med min iPad, men teamet i Fiolstræde fik det på det hele på plads.
Kan på det varmeste anbefale deres service.
Mange tak til Kais på Frederiksberg
Jeg var nede for et få et par gode råd om et problem med min smartphone. Kais, som expedienten hed, var utrolig venlig, svarede på mine spørgsmål, viste mig eksempler på ligende skader, og fik tingene forklaret. Jeg var meget taknemmelig for den service, og syntes han fortjener noget ros.
Tak til Sami, Amagerbrogade.
Min mobiltelefon blev ordnet på under en time, til en meget rimelig pris.
Mange tak til Sami for super service. En høflig og dygtig ung mand
Hurtigt og effektivt
Skærmen var gået i sort, og bagstykket var også godt medtaget, men mobilen virkede som sådan godt nok, f.eks. gennem AndroidAuto i bilen. Fik en super venlig betjening og inden for 45 minutter havde vi en næsten ny telefon :-) til rimelige penge. Super tilfreds, kunne næsten ikke overskue at skulle igennem flytning til en anden.

Besvarelse fra Telerepair.dk
Kæmpe anbefaling!
Efter et par tvivlsomme oplevelser hos repairshops i Roskilde, har jeg brugt Telerepair i City2 i et års tid nu.
Gutten i butikken er dygtig, hurtig og altid sød og hjælpsom. Han rådgiver og er fleksibel og løser altid problemet til fuld tilfredshed inklusive garantier osv.
Meget professionel forretning! De varmeste anbefalinger her fra!
Mvh. Jakob

Besvarelse fra Telerepair.dk