Meget positiv oplevelse hos Telerepair i Lyngby. Jeg fik skiftet et batteri på min gamle MacBook. Hurtigt og proff. Senere havde jeg problemer med en inaktiv mailserver. Dette problem blev også... Se mere
Min lynoplader til min one-plus virkede ikke mere. I 3-forreningen afviste de reklamation. Påviste senere, at min gamle oplader virkede. Har nu, ved ikke helt hvorfor, modtaget to nye lynop... Se mere
Min iPhone 13 Pro faldt uheldigvis ud lommen på mig, da jeg var ude og cykle og skærmen gik i stykker. Efter lidt research fandt jeg Telerepair, som havde en masse gode anmeldelser. Jeg betroede den... Se mere
- Reparation af mobiltelefoner
- Genbrug og oplåsning af mobiltelefoner
- Mobiltelefonbutik
- Computerservicering
- Reparation af telefoner
Danmarks største reparatør af mobiltelefoner, tablets, computere og meget andet. Vi køber og sælger også refurbished telefoner!
Lyngby Hovedgade 44A, 2800, Kgs. Lyngby, Danmark
Det tager typisk over 1 måned at svare
Top service
Super positiv oplevelse hos Telerepair Lyngby
Meget positiv oplevelse hos Telerepair i Lyngby.
Jeg fik skiftet et batteri på min gamle MacBook. Hurtigt og proff.
Senere havde jeg problemer med en inaktiv mailserver.
Dette problem blev også fikset på kort tid.
Super betjening af Ovi, utroligt venligt personale.
Kan absolut anbefales. 5 stjerner herfra.
Vi har brugt Telerepair i Lyngby flere…
Vi har brugt Telerepair i Lyngby flere gange. Altid god og hurtig service. Idag var det "No Problem" at der var en fejl på en reparation. Vi fixer det .. gratis .. og du får iPad tilbage senere idag.
👍👍
God telefonrepratør
Jeg havde nogen problemer efter jeg havde været der og jeg skrev fik svar med det samme og en tid med det samme jeg kom ned lagde min telefon og fik den tilbage for 0kr virkelig god service og en kæmpe anbefaling
Fik repareret min iPhone på 15 min
Fik repareret min iPhone på 15 min. (Nyt ladestik) super god og venlig betjening.
Kan godt anbefale telerepair
Above & Beyond oplevelse
Venlig betjening, service i top, til tiden, konkurrencedygtig, leverance indenfor 1,5 time og kvalitet i top.
Repair af IPhone både glas og bagsiden.
Kan kun give min bedste anbefalinger.
Super hurtige og effiktive
Super hurtige og effiktive, til den årlige service på min macbook pro.
Top ekspertise
Vi fik den fineste hjælp med en totalt død iphone. Virkelig serviceminded personale. Butikken på Lyngby Hovedgade kan absolut anbefales
Henrik
Som sædvanligt en rar oplevelse grundet…
Som sædvanligt en rar oplevelse grundet den service og expertice, der bliver lagt for dagen.
Jeg har i dag været hos Telerepair i…
Jeg har i dag været hos Telerepair i Kgs Lynngby og har fået en virkelig god professionel betjening af OVI
Fantastik servse
Fanstatisk servis, jeg kommer igen
Preben RAin
Præcis og hurtig diagnostik efterfulgt…
Præcis og hurtig diagnostik efterfulgt af hurtig udskiftning af SIM kortlæser
Det var en meget behagelig oplevelse
Det var en meget behagelig oplevelse. Ejeren var flink, effektiv og dygtig og man havde følelsen af oprigtig rådgivning! Derudover gav han mig Black friday rabat. Kan anbefale!
Butikken i Lyngby fungerer optimalt. Man kan komme ind fra gaden og få lavet sin telefon som regel inden for 1 time hvis det er mindre reparationer. Har fået lavet familiens telefoner der, efterhånden for, mange gange. Det er hurtigt og nemt og man får et præcis bud på hvad der er galt og hvad det koster
Super god og hurtig service for ok…
Super god og hurtig service for ok penge.
Lille fejl efter modtagelse af produkt men….
Super super service, en mindre fejl af uforklarlige årsager og de fiksede det bare, endda med et dyrere produkt end oprindeligt 🙏🏼
Kompetent og venlig betjening
To gange har jeg benyttet Telerepair i Lyngby og begge gange fået kompetent, hurtig og meget venlig betjening.
Hurtig og professionel betjæning
Hurtig og professionel betjæning. Mobilen virker perfekt igen
Fantastisk service og venlig betjening
Fantastisk service og venlig betjening. Min iPhone blev ordnet lynhurtigt - på stedet - og jeg fik en super venlig service. Kan varmt anbefale dette sted!
Christina