Havde en skærm på en ældre DORO-telefon, der var gået løs, og som skulle limes. Var så lige et hurtigt smut forbi butikken på Frederiksberg, for at hører om de kunne give den lidt lim. 1-2-3 så hav... Se mere
Min mobil blev afsendt fra telerepair i mandags, den er stadigvæk ikke ankommet hjem til mig, de lover at ringe tilbage med trackingnummer, men hører ikke fra dem. Venlige men ufremkommelige.... Se mere
Nu er der anden gang at jeg bruger TELEREPAIR på Falkoner Allé og de har så hurtig og god service at den er værd at anbefale.
Utrolig hjælpsom rensede min strøm indgang på 1 min. Og ville ikke have betaling. Service man skal lede længe efter ligesom i gamle dage. 👍👍👍👍
- Reparation af mobiltelefoner
- Genbrug og oplåsning af mobiltelefoner
- Mobiltelefonbutik
- Computerservicering
- Reparation af telefoner
Danmarks største reparatør af mobiltelefoner, tablets, computere og meget andet. Vi køber og sælger også refurbished telefoner!
Falkoner Alle 22, 2000, Frederiksberg, Danmark
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Det tager typisk over 1 måned at svare
Nu er der anden gang at jeg bruger…
Hurtig og god service
Hurtig og god service. Han fiksede med det samme mit Apple Watch.
God service og hurtig ekspedition/reperation.
1-2-3 så havde han limet skærmen fast, og han ville ikke have noget for det. Jeg lovede dog at jeg ville gå ind og give hans shop en fin anmeldelse. - og selvfølgelig vil jeg det, specielt når servicen så også er i top. 🙂
Så ⭐⭐⭐⭐⭐herfra.
Hurtigt god pris rar man
Hurtigt god pris rar man. Alt i super stand
Utrolig hjælpsom rensede min strøm…
Min mobil blev afsendt fra telerepair i…
Venlige men ufremkommelige...
Marc Holtze
Update: Telerepair har i dag afleveret min mobil hjemme hos mig, den var tilsyneladende aldrig afsendt:-(
Det skal de have to ekstra stjerner for....
Telerepair har tilbudt mig at reparere den endnu en gang.
Efter hurtigt ophold hos Telerepair har jeg fået den tilbage igen. Desværre klager´er folk stadig over at de har svært ved at høre mig.
Nu opgiver jeg og overvejer situationen...
Nu har Telerepair returneret min betaling for reparationen, fair nok,; jeg giver dem 5 stjerner:-)
Virkelig god service i Telerepair på…
Virkelig god service i Telerepair på Frederiksberg! Jeg havde hørt at de var de bedste, og de skuffede bestemt ikke :) Hurtige, effektive og oplysende. Jeg kan på det kraftigste anbefale dem på Falkoner Alle 22.
Rigtig god service samt oplevelse
Rigtig god service samt oplevelse. Blev hjulpet af Hamed.
Jeg havde store problemer med mit…
Jeg havde store problemer med mit IPhone batteri. Jeg havde renset laderen, mente jeg, og var klar til at udskifte hele ladepartiet. Telerepair gave mig et tilbud, som jeg accepterede på stedet, og jeg fik at vide at min mobil ville være klar om ca 45 min. Jeg returnerede til butikken efter 45 min og fik at vide, at der i virkeligheden ikke var noget stort problem, og en bedre rensning var udført. Han ville ikke have penge for så lidt, men jeg betalte noget alligevel, men meget mindre end jeg havde accepteret. Sikken er ærlighed, og sikken en god service. Jeg vender helt sikkert tilbage med andet hardware, når jeg får problemer. Mange tak igen. Varm anbefaling.
Super service og hurtig betjening
Besøgte deres butik på Frederiksberg. Jeg blev mødt at super venlig og kompetent service, og med hurtig betjening på min reperation. Jeg ville klart anbefale Telerepair!
Top professionel service :)
Fik renset mit ladestik gratis
Fik renset mit ladestik gratis.
Det gik hurtigt og servicen var i top
Jeg kom ind med min telefon
Jeg kom ind med min telefon, som ikke kunne oplade. Den blev fikset lynhurtigt til en mere end fair pris. Super god betjening også! Kan meget anbefales
Thank you for your excellent service
Thank you for your excellent service, Cornelius. I strongly recommend. Falkoner Allé 22, Frederiksberg.
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. God service og hurtig reperation
Rigtig god oplevelse hos telerepair på…
Rigtig god oplevelse hos telerepair på Frederiksberg jeg fik panser glas påsat det gik super hurtigt og servicen var klasse tak Alex

Besvarelse fra Telerepair.dk - Frederiksberg
God service fra Alex
God service fra Alex, som hurtigt fikset mit batteri på under en halv time!

Besvarelse fra Telerepair.dk - Frederiksberg
Venlig og kompetent
Hurtig og venlig og kompetent betjening. Var i trygge hænder og med en venlig og ærlig imødekommenhed
Mange tak til Kais på Frederiksberg
Jeg var nede for et få et par gode råd om et problem med min smartphone. Kais, som expedienten hed, var utrolig venlig, svarede på mine spørgsmål, viste mig eksempler på ligende skader, og fik tingene forklaret. Jeg var meget taknemmelig for den service, og syntes han fortjener noget ros.