Skuffende Kundeservice.
I omtrent halvandet år har vi haft et teleplus abbonement; et abbonement vi egentligt ikke brugte, og på et tidspunkt i oktober måned valgte at opsige via. mail.
Tilsyneladende gik denne mail ikke igennem, hvorefter vi stadig modtog mine regninger. Jeg ringer i December-Januar måned til Teleplus for at lukke mit abbonement, og bliver mødt af en veltalende og flink Teleplus medarbejder; der udmærket kan sætte sig ind i min frustration, og lover at lukke telefonnummeret - hvilket han da også gør.
I min gode tro tager vipå udlandsophold, og tænker ikke længere over Teleplus; da jeg følte mig i gode hænder efter samtalen med kundeservice, og i forvejen var tilmeldt med mine bankoplysninger.
I dag kommer vi hjem fra udlandsopholdet, med en sagsbehandling der vil ende i inkaso, blandt vores mange breve. Dette er til vores store undren, da vi aldrig er kommet så vidt med en betaling, og gør en stor dyd af rettidig betaling.
Jeg kontakter herefter Teleplus, og får mig en snak med en kundeservicemedarbejder, der simpelthen ikke vil bruge tid på at hjælpe, er virkeligt uforstående overfor situationen, og konstant stresser for at få smækket røret på - da jeg beder om evt. at snakke med afdelingslederen, så hun kan fortsætte med at servicere andre kunder, ignorere hun denne forespørgsel flere gange, indtil jeg til sidste må konfrontere hende med et spørgsmålet endnu engang, og beder om et klart "Ja/Nej" svar, hvortil hun svare Nej, og lover hun sender sagen videre til sin kollega - en kollega der kommer på arbejde efter sidste frist for rettidig betaling.
Hvad den første medarbejder gjorde godt for mig i kundeservice, fik den sidste medarbejder virkeligt lavet godt og grundigt rav på.
.. Og så der lige de 30 dages binding, jeg i sin tid ikke fik fortalt noget om.
Held og lykke med at finde teleselskab derude :-)
18. april 2013