Teleoutlet Anmeldelser

7.284

4,6

Købte Samsung S21 Ultra i 'God' stand ifølge Teleoutlet. Den er meget bedre en blot 'God'. Ikke en ridse, skramme eller andet at se uanset hvilken vinkel den holdes i, under skarpt lys bl.a solen. Rig... Se mere

Hurtig forsendelse . Jeg har ikke taget produktet i brug endnu da det er en gave til min datter som hun skal have på sin fødselsdag, men vi har kigget lidt på det og umiddelbart ser det rigtigt fint u... Se mere

Har bestilt Iphone tidligere & en ny nå, helt fantastisk rask leveranse! Kan virkelig anbefales! Camilla

Sømløs transaksjon fra bestilling til levering. Produkt over forventning (bestilte Grade C mobil telefon).

1. Mobiltelefonbutik
  2. Leverandør af telekommunikationsudstyr

Good for your wallet – good for the planet! Teleoutlet is an online store specializing in gently used and nearly new mobile phones. Every device is carefully inspected by an authorized workshop, comes with the same warranty as new products and supports a more sustainable future.

7 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

(7.284)

1.218 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Produkt som beskrevet

Produkt som beskrevet, superkjapp levering. Kan komme til å handle fra Teleoutlet igjen.
Smart for lommeboka, smart for miljøet.

19. oktober 2022

Hei Simen! 😄

Herlig at du er fornøyd med produktet du har mottatt 🤩🤩
Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å handle hos oss igjen! 😊😊

Ønsker deg en flott dag videre!

Flott

Hurtig og bra levering.

4. september 2022

Hei Andreas.

Takk for en fin tilbakemelding 😊

Med vennlig hilsen Teleoutlet!

hurtig levering og bra priser,i tilegg…

hurtig levering og bra priser,i tilegg alt gjort klar for en eventuell retur

27. juli 2022

Hei Frank 😃

Så flott at du er fornøyd med levering og pris på din ordre 🤩🤩

Håper du får en strålende dag 😊

Med vennlig hilsen Teleoutlet.

Telefon besvart hurtig.Retur av vare…

Telefon besvart hurtig.Retur av vare ukomplisert.Tilb.bet.av returvare fra Klarna ordnet.Veldig bra.

15. juli 2022

Hei Kjell 😃

Flott å høre at du er fornøyd med oss, selv om du returnerte varen din 😊

Håper du får en strålende dag videre 🤩🤩

Virker bra!

Virker til å være helt ok.

1. juli 2022

Hei Roy.

Takk for en positiv tilbakemelding 😊

Med vennlig hilsen Teleoutlet!

Gode varer

Gode varer og rask levering

17. maj 2022

Hei Svend,

Så fint å se at du er så godt fornøyd med både varene vi og med leveringene av disse - det synes vi er helt nydelig å se🤩🤩

Vi takker deg så mye for tilbakemeldingen din, og ønsker deg en riktig så fin dag videre!

Hei Tommy,

Så godt å se at du er så fornøyd med leveringen av varen din og med prisene vi opererer med - det liker vi å se🤩🤩

Med vennlig hilsen Teleoutlet

Gode telefoner for en billig penge og…

Gode telefoner for en billig penge og gjenbruk som er bra for miljøet👍🏻

26. april 2022

Hei Linus,

Så flott å se at du setter sånn pris på vår praksis med å selge brukte telefoner, noe som både er bra for lommeboka og enda bedre for miljøet🤩🤩

Hurtig levering.

16. april 2022

Hei Olger,

Så godt å se at du er så fornøyd med den raske leveringen av den nye varen du bestilte via våre nettsider - dette liker vi å lese om🤩🤩

Hei Jacop,

Så flott å se at du er så godt fornøyd mned varen du mottok, og leveringen av denne - det liker vi å se🤩🤩

Med vennlig hilsen Teleoutlet.

Rask levering og telefonen er i…

Rask levering og telefonen er i utmerket tilstand og passer graderingen på kjøp

15. marts 2022

Hei Andreas,

Så flott å se at du er så godt fornøyd med telefonen du mottok av oss, og leveringen av denne - det liker vi å se🤩🤩

Vi takker deg for tilbakemeldingen din, og ønsker deg en riktig så fin dag videre!

Fin beskrivelse

Fin beskrivelse, rask levering. Vare bedre enn beskrevet.

22. januar 2022

Hei Kjetil,

Så godt å se at du er så fornøyd med varen du mottok, det synes vi er kjempemoro å lese om🤩🤩

Varen var som forventet

Varen var som forventet. Meget hurtig levering.

17. januar 2022

Hei Ole Gunnar,

Så utrolig godt å se at du er så fornøyd med oss som du er, det liker vi🤩🤩

Rask og effektiv

15. december 2021

Hei, Betaling.

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! 😃

Ha en fin dag!