Telenorerhverv

Tak, fordi du bruger Trustpilot. Vi har desværre midlertidigt måttet lukke ned for tilgangen af nye anmeldelser på denne side. Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Mega dårlig kundeservice

Mega dårlig kundeservice. Skulle have haft internet for en uge siden. Der kommer to teknikere og siger at det blot er routeren som skal tilsluttes. Da jeg får routeren med posten og tilslutter den, er der ikke hul igennem til fibernet.
Ringer flere gange til kundeservice og som ikke kan løse problemet. Bliver lovet at der kommer en tekniker mellem 7.30-16 hvilket ikke sker. Det er ikke samme besked kundeservice giver når man ringer til dem. Utroligt at der ikke er en medarbejder som tager bolden og får løst problemer.
Ikke et firma jeg kan anbefale som udbyder til et firma.

5. februar 2021

Magen til amatøragtig fortagende skal…

Magen til amatøragtig fortagende skal man sgu lede længe efter. Jeg havde problem med mit abb ringede ind flere gange og talte med 4 forskellige telefonsælgere og fik 4 forskellige forklaringer på samme problem. Det de gik mest op i at fortælle mig var jeg stadig var bundet af aftalen et år endnu og skulle betale det aftalte beløb uanset hvad jeg gjorde.. Det lykkedes mig aldrig at få hjælp til mit problem så jeg må leve med det indtil bindingen er forbi.

26. januar 2021

Jeg blev kontakt af Anders Daniel…

Jeg blev kontakt af Anders Daniel Bjerregaard Petersen. Som solgte mig telefoni samt 4 nye iPhone hvor han sluttede af med at de kunne komme under juletræet. (Vi lavede aftalen den 9. December 2020)

Derefter hørte jeg intet fra ham eller Telenor og det nærmede sig den 24.

Ugen mellem jul og nytår prøvede jeg at kontakte Anders (uden held) derefter Telenor erhverv som var forvirret over manglede levering da hovedet lagret sagde de var på lager.

Men de begyndte istedet at sende en mail hvor de skrive “de forventede at sætte mine iPhones idag” - nu snakker vi den 11/1 og har endnu ikke fået en skid..

idag Har jeg for sidste gang snakket med en sød pige fra erhverv som endnu ikke kunne give mig en dato på levering på mit køb. Så nu er DET NOK!! Telenor er det mest ringeste selvskab jeg nogensinde har haft med at gøre og de skider på deres kunder! Min kontrakt skal rives over. Jeg tilskynder alle til IKKE at handle med dem..

11. januar 2021

Dårlig, dårligere, dårligst

Meget dårligere dækning and hos 3 til trods for at Telenor garanterede os bedre dækning. Fejlagtige ekstra regninger pga. ting der er skrevet med småt og ingen advarsler. Hold Jer fra Telenor. Jeg vil til enhver tid gå tilbage til 3.

4. januar 2021

femtobox og ugyldiger regninger

Jeg har læst jeres anmeldelser og må sige at jeg er 1000% enig jeg vil råde folk til af afmelde.
jeg har været bundet i 3 år på grund af en femtobox som ikke virkede jeg fik extra regning på extra regning. i maj var de 3 år gået og jeg kom tilbage til telia. efterfølgende fik jeg rykker på rykker for tid hvor jeg allerede var i telia. da jeg skrev en negativ anmeldelse på trustpilot, lokkede de mig ind i en komunikation der endte med at de opkrævede 100 kr extra. jeg vil på det kraftigste råde jer fra telenord

1. november 2020

Hold jer fra Telenor

Hvis jeg kunne, ville jeg give minus antal stjerner!
Vi blev for 3 år siden kontaktet af en sælger, som påstod at han kunne hamle op med det abbonnemet vi havde hos Lebara. Vi har brug for meget udenlandstelefoni, og det var inkluderet i vores abbonnement til 99,- om måneden hos Lebara.
Da vi så flytter til Telenor, er udenlands telefoni ikke inkluderet i abonemmentet og kom til at koste os rigtigt dyrt.
Det var ikke muligt at komme derfra igen før efter 3 år, så vi opsage vores abonnement allerede da vi have indgået det.
Det skulle så have været stoppet nu, men da vi skal have vores telefonnr overflyttet, binder de os for 3 måneder yderligere!!!!
Jeg kan på ingen måde anbefale Telenor!!!
De lover guld og grønne skove, men det hele er bondefangeri, og der står en mængde mellem linjerne i de ca. 10 forskellige dokumenter de vedhæfter en aftale!
Hold jer langt væk fra dem!

14. september 2020

Telenor Erhverv Det værste du kan vælge...

Telenor Erhverv kan på ingen måde anbefales.
Vi har prøvet at opsige nogle firma abonnementer.
På trods af modtaget opsigelser, så fakturer de på livet løs.
Der er ingen der vil tage ansvar, når man kontakter dem og de bliver ved med at trække opsigelse og opsigelses forløb ud.
De har absolut ingen kunde service og kan ikke anbefales for hverken priser, service eller ydelser.
Brug aldrig Telenor.!!

31. august 2020

Vær opmærksom på deres fælder

Vær opmærksom på deres fælder, til at blive bundet i 3 år på en kontrakt, når de tilbuddet jeg en gratis ting Men aftalen, også selvom det er en billig ting, hold øje med om den er skrevet med i aftalen, da man så er fanger i 3 år.
Hvis jeg skulle anbefalede ville jeg vælge en anden udbyder. Som ikke holdte fast på kunden med bondefangeri, de er søde og rare indtil de har fået underskriften.

28. juli 2020

Hvor svært kan det være ...

Jeg bliver sindsyg ... Har flyttet teleselskab til Telenor og i starten da jeg skulle flytte over var der ikke det der ikke kunne lade sig gøre. Nu har viderestillingen fra min firmatelefon til min mobiltelefon ikke virket i over en måned! OG jeg har ringet ind 5 gange, talt med 20 forskellige mennesker, sagt det samme igen og igen - at mit firmanummer skal viderestilles til mit mobilnummer. Hvor svært kan det være, det er jo en raket man skal sende til månen - MEN det er stadig ikke sket - og der er INGEN hos Telenor der kan sige hvornår de kan få det fixet .... MAMAMIA ... Det den 21. mand kunne sige var at han ville PRØVE at se på det og jeg så selv kunne ringe ind imorgen og høre om det var fixet! Kundeservice? Forståelse for at det er ens firmatelefon og ingen kan komme igennem - GLEM DET.
Det er nærmest som man er lidt små irriterende, når jeg giver udtryk for min frustration, svare den unge mand lettere overbærende 'ja, vi beklager ...' Jeg er pi**e ligeglad - FIX DET NU! Action, lav en haste sag ... hrfmmmmffffffff .... Nu laver jeg 30 armbøjninger, og så må jeg videre med dagens opgaver. Det positive er at jeg ikke bliver forstyrret af telefonen .... nå men god dag til jer.

9. marts 2017

Uhøflig medarbejder

Jeg har nu igennem de sidste mange år, modtaget ugentlige opkald fra Telenor erhverv, som bestemt mener de har nogle gode tilbud til mig.
(Af uforklarlige årsager, er mit mobil nummer tilknyttet et holdingselskab, som jeg absolut IKKE har nogen forbindelse til.)
Hver gang bliver jeg lovet at de notere det og sørger for ikke at forstyrre igen, men suk de bliver ved, Og nu har de igen ringet her til formiddag, denne gang smed sælgeren røret på da jeg udbad en forklaring på deres gentagne opkald.
Dette er efter min mening ualmindeligt uhøfligt, ud over at disse opkald også er meget generende.

3. marts 2017