Jeg købte et cover fra dem i en bestemt farve. Da jeg så modtog det, var coveret en helt anden farve end på billedet på deres hjemmeside. Jeg har så kontaktet dem via mail og beskrevet mit probl... Se mere
Da i vælger GLS går man varen, som aftalt. Da jeg kan se, at i får besked, når jeg afhenter varen det aftalte GLS-shop, ville det ha' været en fin gestus, at i som nu, hæver pengene på min konto ved... Se mere
Meget tilfreds både med den hurtige levering og det bestilte telefoncover lever helt op til forventningerne. Tak jeg vil helt sikkert tjekke hos jer om I har et cover med indvendig gummiholder til tel... Se mere
16/1 lavede jeg første anmeldelse: ⭐️ Med teksten “Det bestilte cover passer ikke til den telefon det er bestilt til - har en meget skuffet datter” 22/1 redigerer jeg min ovenstående anmeldelse... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Hos Telefoncovers.dk for du et bredt sortiment af covers til de populære mobiler på markedet. Vi har covers til IPHONE, HUAWEI, ONEPLUS og SAMSUNG pt. Vi stræber selvfølgelig efter at få de nyeste covers hjem til de nye mobiler som bliver produceret. Vi håber på vi har covers hjemme til enhver smag. Vi køber covers hjem fra nøje udvalgte producenter i Kina, hvor kvaliteten står højst. Så Hvis du mangler et cover, silikone cover, etui, etui med pung eller læderetui, så har vi sikkert det du står og mangler, til markeders bedste priser.
Pottehusevej 2, 6580, Vamdrup, Danmark
- kontakt@telefoncovers.dk
- telefoncovers.dk
Over alt forventning..
Varen lever ikke kun op til forventning, men til meget mere, dette er ikke sidste gang at jeg handle her.
Super service og fedt med en personlig hilsen, vil helt klart anbefalede dette firma.
Hurtig ekspedition fra telefoncovers
Hurtig ekspedition fra telefoncovers, og fine produkter. Ønskes hurtig levering skal man nok ikke vælge postnord, men én af de andre leverandører ;)
Hurtig levering og produkt i høj…
Hurtig levering og produkt i høj kvalitet
Utrolig god service.
Hurtig ekspedition
Hurtig ekspedition og endnu hurtigere levering. Er meget tilfreds med mit køb.
Super fin og hurtig service.
Hurtig levning
Pakke modtaget hurtigt
Pakke modtaget hurtigt. Ekstrem god kundeservice, vil klart anbefale dem til andre og købe produkter hos dem igen.
Cover my I-Phone
Fine tynde covers til en rigtig god pris så man kan tillade sig at skifte noget oftere når de bliver misfarvede / grimme - og hurtig leveret med DAO til postkassen
God butik på nettet
Godt udvalg, hurtig levering og fornuftige priser.
Rigtig god oplevelse..
Rigtig god oplevelse... dejligt med en personlig hilsen i pakken👍
Hurtig og prof respons på reklamation.
Hurtig og prof respons på reklamation.
Hurtig levering.
Hurtig levering fin betjening
Hurtig levering fin betjening. Klart anbefales
Fantastisk
Mega god hjemmeside. Hurtig levering. Køber bestemt herfra igen:)
Fuld tilfreds med varerne
Fuld tilfreds med varerne , hurtig levering
Meget fin oplevelse
Meget fin oplevelse, alt blev meddelt og hurtigt leverering
Meget hurtig og uproblematisk