Teknicar - Martins Marine og Bilservice A Anmeldelser

Solvangsvej 2, 4681 Herfølge, DK

Kæmpe hjælp fra Martin ifm et, desværre, nødvendigt motorskifte. Frem med værktøjet - akut, for at finde frem til omfanget af uheldet, ren tale om omfang og efter nogle dage, uden opfordring, k... Se mere

Altid hurtigt og præcis service. Stor kompetence, fagligt meget dygtig. Jeg kan kun anbefale at bruge Martins Marine og Bilservice. Vi har kun god erfaring med Martin både på firmabiler, privatbil... Se mere

Hej Martin Vi vil gerne undskylde for vores bil's opførsel på dit værksted med (gearkablet)😃 Jeg ved godt du sagde at du ikke vil se os igen 🤣 ". men vi kommer helt sikkert tilbage, for så go... Se mere

Teknicar stod klar, med hurtig og kompetent service, da jeg havde et akut behov for service at mit aircon. Jeg er kørelærer, og skulle til praktisk prøve med en elev morgenen efter. Og selv om jeg v... Se mere

1. nr. 7 af de 61 bedste virksomheder i Autoværksted
  2. nr. 5 af de 19 bedste virksomheder i Automekaniker
  3. nr. 4 af de 11 bedste virksomheder i Mekaniker

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Teknicar består af mere end 180 værksteder fordelt over hele landet. Find dit lokale værksted, på postnummer eller find det via listen herunder. Teknicar er en række frie og selvstændige værksteder, med én vigtig fælles interesse - nemlig biler. Derfor servicerer vi dig og din bil bedst muligt!

• Solvangsvej 2, 4681, Herfølge, Danmark

• 42753448

4,4

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

1.034 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Kæmpe hjælp fra Martin ifm et

Kæmpe hjælp fra Martin ifm et, desværre, nødvendigt motorskifte.
Frem med værktøjet - akut, for at finde frem til omfanget af uheldet, ren tale om omfang og efter nogle dage, uden opfordring, kontakter Martin mig med prisforslag og steder, hvor en ny motor kan tilvejebringes.
Det er bare dejligt, når et værksted engagerer sig så meget for os som kunder. Og altid med et smil, også i telefonen.
Tak for altid god service. Der er en årsag til at man altid bruger det samme værksted, igen og igen,,,

Bh - og god sommer til hele værkstedet.

Brian Hockerup

24. juli 2026

Hej Brian

Tak for din anmeldelse😊

Dejligt at høre om den store hjælp fra Martin i forbindelse med motorskiftet. Det lyder som et rigtig godt forløb med hurtig fejlsøgning, ren tale om omfanget og god opfølgning med prisforslag og muligheder for en ny motor.

Rigtig god sommer til dig!

Jeg er ikke tilfreds

Jeg er ikke tilfreds

Jeg fik udført airconditionservice på min Suzuki Baleno hos Martin. Bilen havde ingen tikkende eller bankende lyd inden servicen, men da jeg fik bilen tilbage, begyndte den at lave en tydelig lyd fra motorrummet.

Jeg kontaktede værkstedet allerede dagen efter, og Martin var flink nok til at kigge på bilen med det samme. Jeg fik dog blot at vide, at kompressoren var stået af, og at det ikke var hans problem. Jeg oplevede ikke, at der blev brugt tid på at undersøge, hvorfor lyden var opstået lige efter servicen, eller om der kunne være en sammenhæng.

Jeg havde håbet på mere hjælp og vejledning i forhold til problemet, og derfor har oplevelsen desværre været skuffende for mig.

13. juli 2026

Hej Matilde

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af, at du står tilbage med en skuffende oplevelse, og at vores kommunikation ikke er blevet opfattet, som vi havde til hensigt.

Da vi blev kontaktet om den tikkende lyd, bad vi jer komme forbi, så vi kunne undersøge bilen. I første omgang kunne lyden ikke høres, men det lykkedes efterfølgende at fremprovokere den. Her konstaterede vi, at lyden forsvandt, når airconditionkompressoren blev koblet fra.

Vores umiddelbare vurdering var derfor, at fejlen sandsynligvis kunne stamme fra kompressorkoblingen. Det var dog ikke muligt at stille en endelig diagnose ved denne indledende undersøgelse, og derfor anbefalede vi, at bilen blev indleveret til en mere grundig fejlsøgning.

Det har aldrig været vores hensigt at afvise problemet eller sige, at det ikke vedkom os. Hvis det er sådan, vores besked er blevet videreformidlet eller opfattet, beklager vi misforståelsen.

Vi undersøgte bilen uden beregning og står fortsat gerne til rådighed for en egentlig fejlsøgning, så årsagen til lyden kan blive afklaret.

Martin

Fantastisk service

Nyt 12V batteri og nulstilling af SOS-fejl har gjort at vores ID.4 klarede kulden bedre end da den var ny 👌

12. februar 2026

Hej Sebastian

Tak for din anmeldelse😊

Dejligt at høre, at det nye 12V batteri og nulstillingen af SOS fejlen har gjort en god forskel for jeres ID.4.

Kathrine fra Teknicar

Mega god service og flinke

Mega god service og flinke.
Jeg er kommet værkstedet flere gange. Kan varmt anbefales

19. maj 2026

Hej Helle

Tak for din anmeldelse😊

Det er dejligt at høre, at du oplever mega god service og møder flinke medarbejdere, hver gang du besøger os.

Kathrine fra Teknicar

Stabil og dejlig service til en…

Stabil og dejlig service til en ordentlig kvalitet og pris.
OBS de kan have travlt og kan have et par dages ventetid

31. marts 2026

Hej Mikkel

Tak for din anmeldelse😊

Det er dejligt at høre, at du oplever stabil og god service med en ordentlig kvalitet og pris.

Hej Jesper

Tak for din anmeldelse😊

Det er dejligt at høre, at du altid oplever god og venlig service.

Godt arbejde

Fik laver lille service og a/c service på Captur.
Blev udført til UG og til aftalt pris.

26. februar 2026

Hej Jan

Tak for din anmeldelse😊

Det er dejligt at høre, at dit lille service og A/C service på din Captur blev udført til UG og til den aftalte pris.

Kathrine fra Teknicar

Super rådgivning og fair priser

God rådgivning af en kompetent mekanikker. Meget fair priser, og super venlig service. Jeg skulle finde en mekanikker da vi flyttede til området, og Martins Marine og bilservice lever fuldt ud op til mine forventninger

11. februar 2026

Hej Henrik

Tak for din anmeldelse😊

Det er dejligt at høre, at du oplevede god rådgivning fra en kompetent mekaniker, fair priser og venlig service, efter at du er flyttet til området.

Kathrine fra Teknicar

Altid fin service til rimelige priser 👍

3. februar 2026

Hej Kim

Tak for din anmeldelse😊

Det er dejligt at høre, at du altid oplever fin service til rimelige priser hos os.

Kathrine fra Teknicar

God service, til aftalt tid

Som altid en god oplevelse. Hyggeligt og godt udført arbejde.

7. november 2025

Tak for din anmeldelse😊

Dejligt at høre, at du oplevede god service til aftalt tid, og at det som altid var en hyggelig og god oplevelse med godt udført arbejde.

God kvalitet

Gode håndværkere, fine priser, god service

30. oktober 2025

Hej Lars

Tak for din anmeldelse😊

Dejligt at høre, at du har oplevet god kvalitet, dygtige håndværkere og god service hos os!

Kathrine fra Teknicar

Altid god service og venligt personale

Altid god service og venligt personale. Hurtig, effektiv og til fornuftig pris.

27. oktober 2025

Hej Tina

Tak for din anmeldelse😊

Dejligt at høre, at du altid oplever god service, venligt personale og en hurtig og effektiv behandling.

👍👍👍👍

20. oktober 2025

Hej Danny

Tak for din anmeldelse😊

Dejligt at høre, at du er tilfreds med servicen hos os!

Anbefales

Anbefales.
Altid søde og behjælpelige og til at regne med. Har aldrig haft problemer her.

14. april 2025

Hej Ida,

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det betyder rigtig meget for os.
Det er skønt at høre, at du oplever os som søde, hjælpsomme og til at regne med – og at du aldrig har haft problemer.
Vi sætter stor pris på din anbefaling og på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Sofie fra Teknicar

Altid god service

Deres gode humør og gode service

17. marts 2025

Hejsa

Hvor er det dejligt at høre! Det betyder virkelig meget for os, at I har taget jer tid til at skrive en anmeldelse – og endnu bedre, at vi kunne hjælpe dig godt videre.

Kig endelig forbi igen, hvis vi kan hjælpe med noget.

De bedste hilsner
Sofie fra Teknicar

Hej Martin
Jeg ved godt du sagde at du ikke vil se os igen 🤣 ".
men vi kommer helt sikkert tilbage, for så god service og engagement i sit arbejde skal man lede længe efter 💪
Stor tilfredshed herfra og vil vil 100% anbefale dette værksted til alle .
Mvh Andreas

6. februar 2025

Hej Andreas,

det er rigtig godt at høre, at I er så tilfredse med servicen og det udførte arbejde, at I kommer tilbage til Martin. Vi er særligt glade for, at I vil anbefale værkstedet til alle.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse og skrive en anmeldelse af værkstedet.

God dag og god weekend,

venlig hilsen Sofie fra Teknicar

Fantastisk service

Fantastisk service! Og skide god betjening!

4. februar 2025

Hejsa Amanda.

Det er rigtig godt at høre, at du er tilfreds med servicen og betjeningen på værkstedet.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse og skrive en anmeldelse.

God dag til dig,
venlig hilsen Sofie fra Teknicar

Det var en god oplevelse

5. december 2024

Besvarelse fra Teknicar - Martins Marine og Bilservice A

Hej Kent. Det er vi glade for at høre.
Vi sætter pris på din anmeldelse. Rigtig god dag 🙂
Venlig hilsen Sofie fra Teknicar

Der er altid verdensklasse service

Der er altid verdensklasse service. Jeg skulle bruge vinterdæk i en fart fordi jeg skulle på tværs af landet i møg vejr og de løftede til perfektion, oven i købet før tid.

22. november 2024

Besvarelse fra Teknicar - Martins Marine og Bilservice A

Hej Jonas. Det er virkelig dejligt at høre - godt, at du fik vinterdæk på i en fart.
Vi sætter pris på din anmeldelse.
Rigtig god dag 😄 Venlig hilsen Sofie fra Teknicar

Hold da op

Hold da op, sidder med en følelse om at man virkelig kan finde god service og et værksted der virkelig ved hvad de laver. De fixede alt hvad jeg kom med af problemer og har nu en bil der igen kører som en drøm 👍👍👍👍👍
Derfor 5fortjemte stjerner

12. november 2024

Besvarelse fra Teknicar - Martins Marine og Bilservice A

Kære kunde. Det er virkelig dejligt at høre! Godt, at der blev fixet alting på din bil.
Vi sætter pris på din anmeldelse. Rigtig god weekend 🙂
Venlig hilsen Sofie fra Teknicar