Teknicar - JH au2teknik ApS Anmeldelser 243

4,8

Kratbjerg 301 A, 3480 Fredensborg, DK

Jonas er bare altid sød og imødekommende. Han er ordentlig og man har en oplevelse af ikke at blive snydt

Superservice til fornuftige priser Skulle have nyt gasspjæld og skulle bruge bilen dagen efter. Jonas fandt et brugt men funktiuonelt gasspjæld frem og monterede det så jeg kunne bruge bilen over wee... Se mere

Altid positiv og løsnings orienteret, udføre et super flot stykke arbejde, til den aftalte pris, og orientere dig, hvis der er noget der skal laves / overvejes at skulle laves udover det aftalte. Værk... Se mere

Jonas er ordenligheden og grundigheden selv. På en enkelt opgave med udstødningen lavede han ikke for meget men det nødvendige og på ingen tid. Et mærkevareværksted tilbød lidt mere, men til en pris 6... Se mere

1. nr. 7 af de 61 bedste virksomheder i Autoværksted
  2. nr. 5 af de 18 bedste virksomheder i Automekaniker
  3. nr. 4 af de 11 bedste virksomheder i Mekaniker

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Teknicar består af mere end 180 værksteder fordelt over hele landet. Find dit lokale værksted, på postnummer eller find det via listen herunder. Teknicar er en række frie og selvstændige værksteder, med én vigtig fælles interesse - nemlig biler. Derfor servicerer vi dig og din bil bedst muligt!

• Kratbjerg 301 A, 3480, Fredensborg, Danmark

• 30276213

4,8

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Jonas er bare altid sød og…

22. juni 2026

Hej Ulla

Tak for din anmeldelse😊

Det er dejligt at høre, at du oplever Jonas som sød, imødekommende og ordentlig, og at du føler dig tryg gennem hele forløbet.

Kathrine fra Teknicar

Hurtig effektiv venlig og meget rimelig…

Hurtig effektiv venlig og meget rimelig pris

9. juni 2026

Hej Michael

Tak for din anmeldelse😊

Dejligt at høre, at du oplevede hurtig, effektiv og venlig service til en rimelig pris.

Kathrine fra Teknicar

Jeg fik hurtigt hjælp og til en god…

Jeg fik hurtigt hjælp og til en god pris.
Kan varmt anbefale Teknicar.

29. maj 2026

Hej Benedikte

Tak for din anmeldelse😊

Det glæder os at høre, at du fik hurtig hjælp og oplevede en god pris.

Kathrine fra Teknicar

Uærlig mekaniker, tager overpris og er unfair! Nul stjerner!

Kan på ingen måde anbefale denne mekaniker i Kratbjerg, Fredensborg.
Han fusker, tager overpris og lyver om, hvad der er blevet aftalt. Jeg valgte ham på baggrund af en anbefaling, men det var en kæmpe fejltagelse. Føler mig virkelig snydt og kommer aldrig til at bruge ham igen.

2. juni 2026

Hej Mie

Vi er kede af at læse din anmeldelse, da vi ikke kan genkende beskrivelsen af forløbet.

Du indleverede bilen til service og fik stillet en gratis lånebil til rådighed. Efter gennemgang af bilen gav vi dig forskellige muligheder og priser på service, da bilen ifølge servicehistorikken tidligere kun havde fået udført meget begrænset vedligeholdelse.

Efter dialogen blev det aftalt, at der udelukkende skulle udføres et olieskift med oliefilter – og ikke et fuldt service eller yderligere arbejde på bilen. Det er derfor også kun dette arbejde, der er udført.

Vi ønsker altid en ordentlig dialog med vores kunder, men vi kan ikke acceptere beskyldninger om fusk, overpris eller løgn, når arbejdet er udført i overensstemmelse med den aftale, der blev indgået.

Du er naturligvis velkommen til at kontakte os direkte, hvis du ønsker at drøfte sagen yderligere.

Jonas

Hurtig service

Service med kort varsel ;-)

26. maj 2026

Hej Kim

Tak for din anmeldelse😊

Det glæder os at høre, at du kunne få hjælp med kort varsel, og at du havde en god oplevelse hos os.

Hej

Tak for din anmeldelse😊

Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med oplevelsen hos os.

Fin service

Fin service

12. maj 2026

Hej Jeanet

Tak for din anmeldelse😊

Dejligt at høre, at du oplevede fin service hos os.

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt - super godt

22. april 2026

Hej

Tak for din anmeldelse😊

Dejligt at høre, at du oplevede det som både nemt og hurtigt, og at du er tilfreds med forløbet.

Altid god og venlig service

Altid god og venlig service

18. marts 2026

Hej Jeannette

Tak for din anmeldelse😊

Det er dejligt at høre, at du altid oplever god og venlig service.

Altid Super fin service

Altid Super fin service

5. marts 2026

Hej Carsten

Tak for din anmeldelse😊

Det er dejligt at høre, at du altid oplever super fin service hos os.

Fleksibilitet!

23. februar 2026

Hej Claus

Tak for din anmeldelse😊

Det er dejligt at høre, at du oplevede fleksibilitet hos os.

Super service !!!

11. februar 2026

Hej Lars-Erik

Tak for din anmeldelse😊

Det er dejligt at høre, at du oplevede super service hos os.

Superservice til fornuftige priser

Superservice til fornuftige priser
Skulle have nyt gasspjæld og skulle bruge bilen dagen efter. Jonas fandt et brugt men funktiuonelt gasspjæld frem og monterede det så jeg kunne bruge bilen over week-enden. Sendte besked om at det ny spjæld var ankommet og skiftede det medens jeg ventede. Det er hvad jeg forstår ved superservice

11. februar 2026

Hej Hans Christian

Tak for din anmeldelse😊

Det er dejligt at høre, at du oplevede superservice og en god løsning, så du kunne bruge bilen over weekenden, samt at udskiftningen blev klaret, mens du ventede.