Teknicar - Hokkerup Auto Anmeldelser

Nederbyvej 2, 6300 Gråsten, DK

Top service i en presset situation. Pludselig voldsom punktering på en ny bil, som bliver afleveret ved Hokkerup Auto sent mandag aften. Tirsdag middag er bilen klar igen. 💪👍

Akut problem med tandrem. Hokkerup Auto lavede plads til at min peugeot kunne blive fikset inden jeg skulle retur til Aarhus dagen efter. God service, fair pris og bilen/motoren kører betydeligt bedr... Se mere

Jeg har brugt Johnny og hans slæng de sidste par år, da mit kære problem barn (kia ceed 1.6 crdi, 2014) har haft mange problemer 🥵 Det første man møder er travle folk, dog er der alligevel god t... Se mere

Troværdig mekaniker. Vi har haft begge vores biler ude hos Teknicar, og Johnni og hans dygtige folk har været imødekommende, overholdt det aftalte, og prisen har været helt fair. Det er nok ikke... Se mere

1. nr. 7 af de 62 bedste virksomheder i Autoværksted
  2. nr. 5 af de 18 bedste virksomheder i Automekaniker
  3. nr. 4 af de 11 bedste virksomheder i Mekaniker

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Teknicar består af mere end 180 værksteder fordelt over hele landet. Find dit lokale værksted, på postnummer eller find det via listen herunder. Teknicar er en række frie og selvstændige værksteder, med én vigtig fælles interesse - nemlig biler. Derfor servicerer vi dig og din bil bedst muligt!

• Nederbyvej 2, 6300, Gråsten, Danmark

• 61189330

4,8

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

1.012 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Hurtig diagnose og afvikling

Hurtig diagnose og afvikling. Kundeservice, kommunikation og udlejningsbil var uden problemer. Det er også meget nyttigt, at der tales tre sprog der. Min klare anbefaling.

12. januar 2026

Hej Steve

Tak for din anmeldelse😊

Det er dejligt at høre, at du oplevede hurtig diagnose og afvikling, problemfri kundeservice, god kommunikation og udlejningsbil.

Hurtig betjening

Hurtig betjening, flink og imødekommende personale, er mega tilfreds

2. december 2025

Hej Ina

Tak for din anmeldelse😊

Dejligt at høre, at du oplevede hurtig betjening og imødekommende personale, og at du er meget tilfreds.

Kathrine fra Teknicar

Kompetent og serviceminded firma med…

Kompetent og serviceminded firma med kunden i centrum.

14. november 2025

Hej Ulrich

Tak for din anmeldelse😊

Dejligt at høre, at du oplever os som et kompetent og serviceminded firma med kunden i centrum.

Kathrine fra Teknicar

Der var hurtig og god service samt…

Der var hurtig og god service samt fulgte der god rådgivning med 🙂

12. november 2025

Hej Bo

Tak for din anmeldelse😊

Det glæder mig at høre, at du oplevede hurtig og god service, og at du samtidig fik god rådgivning med på vejen.

Flink betjening.

Flink betjening.
Billig.
God pris på dæk.

2. oktober 2025

Hej Egon

Tak for din anmeldelse😊

Dejligt at høre, at du er tilfreds med betjeningen.

Flot service

Meget fin service. På campingferie begynder et hjulleje at “knurre”. Afleverer bilen og dagen efter er der udskiftet et forhjulsleje. Flot service og til en fair pris.

28. august 2025

Er meget skuffet over behandling

Fik en ca pris på arbejde der skulle udføres på bilen og efter udførte arbejde blev regning dobbelt op..... Er meget skuffet

14. juli 2025

Hej Dietmar,

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at du er skuffet over oplevelsen hos os – det er bestemt ikke vores ønske.

Da du afleverede bilen, blev der givet en cirkapris på baggrund af den opgave, du beskrev. Under arbejdet viste det sig dog, at der var flere ting, der krævede udbedring, og vi kontaktede dig telefonisk for at informere dig om dette. Vi fik dit samtykke til at fortsætte arbejdet, og de ekstra opgaver blev derefter udført.

Når der udføres mere arbejde end først aftalt, vil det naturligt afspejles i den endelige pris. Vi forsøger altid at være så tydelige som muligt omkring dette og beklager, hvis der har været nogen uklarhed i kommunikationen.

Vi tager din oplevelse seriøst og vil meget gerne sikre os, at der er klarhed omkring forløbet. Du er velkommen til at kontakte Johnni og værkstedet direkte, hvis du ønsker en uddybende gennemgang af regningen – de står gerne til rådighed.

Tilbudsprisen holde ikke

Tilbudsprisen holde ikke. Ellers ok service.

30. juni 2025

Hej Mike,

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse.
Vi er glade for, at du oplevede god service – men vi er selvfølgelig kede af at høre, at tilbudsprisen ikke holdt. Det skal helst være klart og gennemskueligt hele vejen igennem.

Vi tager din feedback med os, så vi kan blive endnu skarpere fremover.

Har du yderligere kommentarer, er du velkommen til at sende mig en mail på soec@cac.dk.

Sofie fra Teknicar ☀️

Fantastisk service og kreativ mekaniker…

Fantastisk service og kreativ mekaniker
Vi stod med en utæt dieselbil dagen før vi skulle flytte. Da reservedelen ikke kunne nå frem i tide, trådte den rutinerede mekaniker til med lidt George Gearløs og nu kan vi både flytte og få bilen med.
Varm anbefaling herfra.

4. juli 2025

Hej Bent,

det er en rigtig dejlig anmeldelse, du har skrevet - tak for den. Og tak for anbefalingen 💚

Sofie fra Teknicar ☀️

Chefen og personale virker kompetente…

Chefen og personale virker kompetente og seriøse. jeg havde en god oplevelse.

23. juni 2025

Hej Mads,

det er rigtig godt at læse om din opfattelse af holdet hos Hokkerup. Vi er selvfølgelig rigtig glade for at høre, at du havde en god oplevelse ⭐

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen - og indtil da, rigtig god sommer.

Mange sommerhilsner Sofie fra Teknicar

Værksted med styr på det hele

De virkede til, at have godt styr på teknikken i elbiler.

Værkstedet udstrålede ,også ordentlighed og opryddeligt .

Værktøj var lagt pænt på plads.

Venligt ansatte

19. juni 2025

Hej Ejvind,

det er rigtig godt at høre, at du har et godt indtryk af værkstedet og de ansatte.

Vi håber, at du kigger forbi os igen i fremtiden 😊

Rigtig god weekend og sommerhilsner

Meget kompetent

Meget kompetent, reel, go pris og hurtig tilbage levering!
Og! Jeg lånte en bil i mens! 🚙🙏

18. juni 2025

Hej Vivi,

Sikke en skøn anmeldelse – det hele spiller!
Vi er glade for, at du oplevede hurtig og reel service, god pris og kunne køre videre med lånebil imens. Sådan skal det være!

Tjek af motor

Alt ok som aftalt

11. juni 2025

Hej Finn,

det er rigtig godt at høre!

Vi glæder os til dit næste besøg 😊

Mange hilsner fra Sofie fra Teknicar

Troværdig mekaniker.

Troværdig mekaniker.

Det er nok ikke sidste gang vi får vores biler serviceret og repareret hos Hokkerup Auto.

12. juni 2025

Hej Victor,

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det er lige præcis sådan noget, der gør, at vi elsker at være lokale mekanikere.
Vi sørger altid for, at aftaler bliver holdt, og at både folk og biler bliver behandlet ordentligt.
Vi sender også et ekstra skulderklap videre til Johnni og holdet hos Hokkerup Auto!

Vi glæder os til at tage imod jer igen næste gang – forhåbentlig bare til service og ikke noget alvorligt 😉