Teknicar - Brandelev Auto Anmeldelser

Holmevej 55, 4700 Næstved, DK

Jeg oplevede noget af den bedste hjælpsomhed man kan ønske sig - qua min lidt specielle situation (omend, det nok ikke er så sjældent). Han brugte meget energi på, at samtale og vurdere og stille fors... Se mere

Serviceniveauet er i top hos Brandelev Auto. David er en super professionel mekaniker, som virkelig ved, hvad han taler om. Mine biler har altid været i tip-top stand efter et besøg.

Super hurtig fejl finding på Mercedes sprinter 316 fra 2017 som andre værksteder ikke kunne finde fandt David og hans gutter på 1,5 time😎👌🏻 David er super flink og til og ha med at gøre og giv... Se mere

1. nr. 7 af de 62 bedste virksomheder i Autoværksted
  2. nr. 5 af de 18 bedste virksomheder i Automekaniker
  3. nr. 4 af de 11 bedste virksomheder i Mekaniker

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Teknicar består af mere end 180 værksteder fordelt over hele landet. Find dit lokale værksted, på postnummer eller find det via listen herunder. Teknicar er en række frie og selvstændige værksteder, med én vigtig fælles interesse - nemlig biler. Derfor servicerer vi dig og din bil bedst muligt!

• Holmevej 55, 4700, Næstved, Danmark

• 61414099

4,7

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

1.032 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Super service fik lavet fuld service på…

Super service fik lavet fuld service på bilen og fik en gratis ac servicere i prisen

13. februar 2026

Hej Dennis

Tak for din anmeldelse😊

Det er dejligt at høre, at du oplevede super service i forbindelse med det fulde service på bilen og AC service.

Altid god oplevelse

Altid god oplevelse, Brandelev Auto tog bilen ind med det samme, og David var på værkstedet søndag, så jeg kunne få den, da den skulle bruges mandag morgen 😁

22. januar 2026

Hej Alice

Tak for din anmeldelse😊

Det er dejligt at høre, at du igen har haft en god oplevelse, og at bilen blev taget ind med det samme. Skønt at David var på værkstedet søndag, så du kunne få bilen klar til mandag morgen.

100 % tilfredshed

Hurtig og effektiv hjælp da bilen meldte fejl vi var i en akut situation men kunne stole på Brandelev Auto og fik den hjælp vi havde brug for

20. december 2025

Super hurtig fejl finding på Mercedes…

David er super flink og til og ha med at gøre og giver sig tid til en lille snak👌🏻

Nu er vores Jeep på besøg hos david og igen super hurtig fejlfinding glæder mig til at den kommer tilbage når han er færdig med den 5 stjerner her fra din bil er i trygge hænder her!!!

5. december 2025

Tak for din anmeldelse😊

Dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med den hurtige fejlfinding på både din Mercedes og din Jeep, og at den personlige og venlige betjening gjorde en forskel for dig.

Værkstedet virker tillidsvækkende.

Værkstedet virker reelt og tillidsvækkende, hvis der er større problemer ringer de for en godkendelse af udgiften.
Jeg er meget tilfreds, med den måde de servicerer deres kunder.

19. november 2025

Hej Uffe

Tak for din anmeldelse😊

Hvor er det dejligt at høre, at du oplever værkstedet som reelt og tillidsvækkende, og at du er tilfreds med måden, vi servicerer vores kunder på.

tillid

Jeg sætter stor pris på, at jeg altid har tillid til at David gør hvad han kan for mig og min bil

12. november 2025

Hej Birgit

Tak for din anmeldelse😊

Det betyder meget at høre, at du altid føler tillid til, at David gør sit bedste for dig og din bil.

Super oplevelse

Hurtig og professionel hjælp og gjort med et smil

Tak for din anmeldelse😊

Dejligt at høre, at du havde en super oplevelse med hurtig og professionel hjælp – og endda leveret med et smil.

Kvalitetsservice

Meget venligt personale og erfarne mekanikere. Dejligt at kommunikere med, og vi får et godt resultat som følge deraf.

2. november 2025

Tak for din anmeldelse😊

Hvor er det dejligt at høre, at du oplever kvalitetsservice, venligt personale og erfarne mekanikere.

Kvalitet, hurtigt og billigt

Endnu engang leverer Brandelev Auto en 5 stjernet oplevelse. Der leveres kvalitet, det går hurtigt og så til en billig pris.

Hej Christian

Tak for din anmeldelse😊

Hvor er det dejligt at høre, at du endnu engang har fået en 5-stjernet oplevelse med både kvalitet, hurtighed og en god pris.

Godt værksted

Information om hvad der skal laves på bilen. Hurtig ekspedition. God behandling mens jeg ventede.

Hej Clea

Tak for din anmeldelse😊

Dejligt at høre, at du fik god information om arbejdet på bilen, oplevede hurtig ekspedition og en god behandling, mens du ventede.

STOL IKKE på denne mekaniker

STOL IKKE på denne mekaniker - har repareret bil og sat ventil modsat, så varme apparet ikke virkede og sagde efterfølgende til kunden at køleren nok skulle skiftes.
Denne bil blev repareret hos en ordentlig mekaniker, der udover at vende ventilen rigtig så der kunne komme varme i bilen, også strammede løse spændebånd samt påfyldte kølervæske.
Kan overhovedet ikke anbefales

Opdatering på baggrund af ejers svar:
Det er ikke mig der er kunden, jeg skriver anmeldelsen på baggrund af en af dine kunder. Man kan ikke stole på dig eller dit arbejde, og ja jeg er helt sikker på det er Brandelev Auto, det står der i hvert fald på de regninger som kunden har betalt. Kunden har som tidligere oplyst fået repareret sin bil hos en ordentlig mekaniker.
Endnu en opdatering:
David har kontaktet kunden for at få navnet på den mekaniker der fandt "fejlen" med ventilen.
Opdatering efter endnu et svar fra David:
Du har ikke svaret på hvorfor ventilen vendte forkert samt at du ville skifte køleren lige pludselig? Den anden mekaniker har ikke fundet det nødvendigt at skifte køleren, samt vendt ventilen korrekt! Du har repareret bilen for 50000kr!
Endnu en besvarelse til David efter hans seneste svar:
Det var dog en virkelig lang forklaring på at komme med tom snak, du har stadig ikke besvaret hvorfor den ventil vendte forkert så der ikke kunne komme varme i bilen, samt at du anbefalede at få skiftet køleren??? Den anden mekaniker vendte som sagt ventilen rigtigt, samt spændte nogle løse spændebånd!! Den anden mekaniker har sparet kunden for adskillige tusinde kroner i regning fra dit værksted, og har i øvrigt heller ikke anbefalet at få køleren skiftet, da den der sidder på virker upåklageligt.

31. oktober 2025

Hej Kenneth,

Det beklager jeg, hvis det skulle være sket på mit værksted.
Jeg kan dog ikke finde nogen sag eller kunde registreret under dit navn – er du sikker på, at det drejer sig om Brandelev Auto?
Hvis det er tilfældet, vil jeg meget gerne høre direkte fra dig, så vi kan få rettet op på sagen.

Vi laver aldrig noget, vi ikke kan stå inde for, og vi sørger altid for at have kunden med hele vejen, inden vi udfører noget arbejde.

Som en uddybning af det konkrete forløb:
Jeg er ked af, hvis du har fået den opfattelse, at man ikke kan stole på mit værksted. I den sag, du henviser til, har vi fra starten været i dialog med kunden. Vi gennemgik alle de defekte reservedele sammen, og inden der blev udskiftet noget, dokumenterede vi det hele med billeder og video. Kunden fik selv mulighed for at se både dokumentationen og delene, og kunne dermed se, at udskiftningen var nødvendig.

Vedrørende køleren brugte vi et kamera til at undersøge den indvendigt. Her konstaterede vi et tykt lag slam i tilslutningerne. Jeg gjorde kunden opmærksom på, at jeg ikke kunne sige med sikkerhed, om den var defekt, da jeg kun kunne se ind via tilslutningerne. Kunden valgte herefter ikke at bruge flere penge på bilen, og derfor stoppede vi arbejdet på det tidspunkt.

Vi står altid inde for vores arbejde og prioriterer gennemsigtighed og ærlig kommunikation med vores kunder.

Svar til Kenneth:
Ganske rigtigt har jeg skrevet en SMS til kunden for at høre, hvem der havde udført arbejdet. Det skyldes alene, at jeg gerne ville forstå, hvad der blev opfattet som en fejl, da jeg fortsat ikke mener, at vi har lavet nogen.

Som tidligere nævnt i forbindelse med køleren, har vi allerede forklaret forløbet og vist, hvordan vi dokumenterede alt undervejs.

Når du vælger at tage sagen op, selvom du ikke selv er kunden eller har haft noget med arbejdet at gøre, vil jeg blot opfordre til, at man holder tingene adskilt og bruger de korrekte oplysninger – herunder det reelle beløb, som slet ikke stemmer med det, du nævner.

Jeg og mit værksted kan naturligvis ikke tage ansvar for fejl og mangler, der følger med en brugt bil. Vi har hele vejen igennem fremlagt de defekte dele for kunden, så de selv kunne se og mærke, hvad der var galt, inden noget blev udskiftet. Kunden har ved hver udskiftning fået fremvist delene og selv kunnet se fejlene. Vi har derfor gjort alt for at sikre fuld gennemsigtighed før, under og efter arbejdet.

Hvis kunden på et tidspunkt ikke ønsker at bruge flere penge på reparationer, kan vi naturligvis ikke gøre mere.

Jeg håber, at de svar og oplysninger, vi har givet, kan være med til at bekræfte vores version af sagen.
Du er også velkommen til selv at spørge kunden, om de ikke har fået alt fremlagt, samt gennemgå deres regninger – her vil du kunne se, at beløbet, du nævner, ikke stemmer med det, de faktisk er blevet opkrævet. Alle oplysninger står tydeligt på fakturaer og i vores SMS-korrespondance.

Efter denne uddybning håber jeg, at du vil genoverveje din vurdering af både mig og mit værksted.

Som tidligere nævnt værner vi meget om vores kunder og vores ærlighed.

David, Brandelev Auto

Fin service 😊

28. oktober 2025

Hej Gitte

Tak for din anmeldelse😊

Dejligt at høre, at du er tilfreds med servicen hos os.

Kathrine fra Teknicar

Super hurtig og effektivt service

Super hurtig og effektivt service, de var forberedte til opgaven og var køreklar kort tid efter ankomst.

29. oktober 2025

Tak for din anmeldelse😊

Hvor er det dejligt at høre, at du oplevede en super hurtig og effektiv service, og at alt var klar, så du hurtigt kunne komme videre!

22. oktober 2025

Hej Benthe

Tak for din anmeldelse😊

Hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds med servicen hos os.

Aftaler overholdt

Aftaler overholdt. Veludført arbejde. Imødekommende og lydhør mekaniker.
Okay pris.

13. oktober 2025

Hej Ole

Tak for din anmeldelse😊

Hvor er det dejligt at høre, at du har oplevet veludført arbejde, overholdte aftaler og en imødekommende mekaniker.

Ærlig og reel mekaniker

20. september 2025

Hej Thomas

Tak for din anmeldelse😊

Dejligt at høre, at du oplever os som ærlige og reelle.

Kathrine fra Teknicar

Alt blev lavet til aftalt pris

Alt blev lavet til aftalt pris, nemt og overskueligt samt god service.

10. september 2025

Hej Karsten

Tak for din anmeldelse😊

Dejligt at høre, at alt blev lavet til aftalt pris, og at du oplevede en nem og god service.