KÆMPE ANBEFALING! :)
Jeg fik ved en fejl, nulstillet og omdannet mit USBdrev til et Windows10 styresystem, og mistede dermed en meget stor mængde billeder og andet privat indhold.
Først tog jeg ind i en elektronik-butik, som ikke kunne hjælpe.
Udsigterne til at få mit indhold tilbage, ville indebærer at sende mit USBstik til Norge, samt betale op mod 12.000 tusinde kroner (blot for MÅSKE at få mine billeder tilbage).. derfor troede jeg det hele var gået tabt - indtil et familiemedlem fortalte mig om Tekka.
Gustav som har Tekka, leverer lynhurtig- og serviceminded hjælp!
Han er fleksibel i forhold til at mødes og håndtere mit data professionelt.
Mod forventning, får Gustav alt mit indhold tilbage på UBS'en, og så på mindre end én dag.
Han har også en stor teknisk viden om dét han laver. En viden, som utekniske mennesker (som jeg), ikke forstår. Men han formår dog alligevel at forklare problemet og fremgangsmetode på en pædagogisk måde som gør, at jeg forstår problemet.
Tekka er uden tvivl min "GO TO" næste gang jeg har tekniske udfordringer.
Jeg vil klart anbefale enhver med tekniske udfordringer, at spare problemerne og pengene der er ved, at få et produkt sendt til diagnose hos diverse elektronikbutikker, men i stedet lige give Tekka et kald først!
Jeg tror størstedelen ville kunne spare en hel del penge, samt en masse besvær - ligesom jeg selv gjorde.
Så tak for enormt godt arbejde, Gustav. :)