tegelspreuken.nl Anmeldelser 30

3,5

Pakketje word op het verkeerde adres bezorgd. Klantenservice 14x gebelt verspreid over 2 dagen. Geen reactie. 5 emails verder, geen reactie. Erg jammer aangezien we er meerdere wouden bestellen en dit... Se mere

1. Indretningsarkitekt
  2. Dekorerings- og boligindretningsbutik
  3. Flisebutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Ontwerp nu je eigen tegel! Elke tegel ongeacht tekst, foto en effect slechts € 9,95! Op werkdagen voor 16.00 besteld = zelfde dag verzonden!

3,5

Middel

Ik vond het spannend om hier te…

Ik vond het spannend om hier te bestellen omdat er wat negatieve reviews waren, maar ik heb het toch gedaan en wat ben ik blij dat alles goed is verlopen! Echt hele mooie kwaliteit en mijn beste vriendin er heel blij mee kunnen maken. Ik kan echt iedereen aan raden om hier te bestellen. Het is een betrouwbaar bedrijf, klantenservice reageert ook heel snel. Ik had een mailtje gestuurd omdat de postnl track en trace bleef hangen een aantal dagen, ik was bang dat het pakket misschien kwijt zou zijn geraakt. Ik had letterlijk in het weekend binnen 1 uur een reactie terug die heel vriendelijk was. Kortom, echt waar, jullie verdienen echt een goede review. Ik ben er heel blij mee en zal vaker aan jullie denken.

19. marts 2026

Na bijna een maand geleden iets te…

Na bijna een maand geleden iets te hebben besteld, nog steeds niks ontvangen. Status via bezorgdienst was dat het bezorgd was, toe weer opgehaald en daarna weer bezorgd. Contact opgenomen met klantenservice, maar werd elke keer van kastje naar de muur gestuurd. Ze hadden hem weer opnieuw verzonden, maar zelfs die is nooit bezorgd bij mij. Weer met klantenservice gemaild, maar helaas niks meer van ze gehoord. Heel jammer is dit. Ik ben al niet zo van online bestellen, en durf dus nu niet ergens anders iets te bestellen door deze slechte ervaring.

29. november 2025

Ik heb 3 tegeltjes besteld

Ik heb 3 tegeltjes besteld, deze kwamen super snel binnen. Ze waren heel erg zorgvuldig verpakt, ik wist niet dat er nog een mooie cadeau verpakking bij zat en nog iets extra’s om ze op te hangen. Dit was helemaal top! De tegeltjes zijn prachtig en nog mooier in het echt dan op de foto 😊 heel erg bedankt en ik ga hier zeker vaker bestellen

25. november 2025

Shipping is ridiculous, tiles are good

The tiles are great but the shipping is a bit annoying. If you order less than 3 pieces they ship it without any protection of the packaging, so the packaging gets torn in the post and it doesn't look that good anymore and you have a shipping label over a big part of the packaging. Only when I ordered 5 pieces they came nicely packaged in a box. I contacted the company and they said it is just how they do things.

17. november 2025

Tegenvaller. Klantenservice reageert nier

De tegel zou in een cadeauverpakking komen. Deze "cadeauverpakking" is ook gelijk de verzenddoos, en die plakken ze vol met verzendstickers die je er met geen mogelijkheid af krijgt zonder de doos te beschadigen. Waardeloos dus.

Daarnaast wordt de tegel dus ook niet discreet verzonden. Het was een cadeau voor mijn partner, die het nu dus gezien en geopend heeft (hij dacht dat het reclame was, door de goedkope verpakking). Verrassing weg.

Verzenden duurde 5 dagen. Kunnen zij vast niks aan doen... maar het is wel weer een tegenvaller.

Ik heb dit eerst naar de "klantenservice" gestuurd... hoor en wederhoor enzo... maar die reageren niet.

Er zijn zat andere bedrijven waar je tegels kan laten maken. Desnoods op aliexpress.

31. oktober 2025

niks ontvangen

Ik heb een tegel besteld bij Tegenspreuken.nl. Op de website stond duidelijk dat deze de volgende dag geleverd zou worden. PostNL gaf zelfs aan dat het pakket bezorgd was, maar ik heb nooit iets ontvangen. Geen pakket, geen duidelijke communicatie en erg slecht geregeld. Heel teleurstellend en zeker geen aanrader!

27. september 2025

Jaren lang was ik tevreden

Het bedrijf moet zijn kwaliteit behouden. Het levert minder voor hetzelfde geld. Er zal wel concurrentie zijn, maar bijvoorbeeld eerst waren er M3 Plakkers die nooit een probleem waren, die waren gewoon goed. Nu probleem plakkers. Ik heb al 2x meegemaakt, dat er een tegeltje spontaan naar beneden viel. Plakkers zijn dus gewoon Chinese troep en je wilt niet dat je tegeltje stuk valt. Zelf de doos is mindere kwaliteit. Dus ga ik concurrentie uit proberen.

15. april 2025

Prachtige tegels met snelle verzending

Prachtige tegels met snelle verzending
Ik heb hier vorige week tegels besteld en ze zijn vandaag aangekomen, ze zijn echt van super goede kwaliteit. Ik heb er veel plezier van, elke keer als ik er naar kijk word ik vrolijk. Bedankt, en ik zal hier in de toekomst zeker weer bestellen.

1. april 2025

Tegel is leuk

Tegel is leuk, maar er is een stukje af. Tot twee keer toe een formulier ingestuurd waarnaar ze verwijzen in de ordermail. Tot nu toe geen reactie. Tegel mist dus een stukje en de blauw rand (kader) is niet goed gedrukt.

28. marts 2024

Oplettende en goede service

Hier 1 tegeltje besteld alleen bleek dat google autofill hier 78 van had gemaakt... De oplettende werknemers hebben hiervoor mij eerst gecontacteerd met de vraag of dit wel klopte.
Al snel bleek dit niet zo te zijn en hebben ze gelukkig maar 1 stuk gemaakt!

Zeer tevreden over de kwaliteit en service!

26. januar 2024

Slechte afdruk foto

Ik heb 2 tegeltjes met een foto van mijn pasgeboren kleinzoon laten maken maar de kleur is echt abominabel slecht, veel te rood, lijkt niet op de originele foto. Heb van beiden een afdruk naar tegelspreuken gestuurd maar krijg niet eens een reactie terug. Zijn telefonisch niet bereikbaar en op mail wordt niet gereageerd. Denk dat ik mijn geld kwijt ben voor een superslecht product.

18. november 2023

Er dette din virksomhed?