We werden zeer vriendelijk ontvangen door alle medewerkers. Konden rustig rondkijken en er was genoeg personeel in de omgeving als we wat wilde vragen. We kregen koffie en wat lekkers. Men dacht actie... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Enorm veel keuze en zeer scherpe prijzen. Ook de levertijd is erg gunstig. Groot voordeel vind ik ook dat het bedrijf tijdens de bouwvak gewoon open is. Erg vriendelijk, behulpzaam en kundig person... Se mere
Vriendelijk, behulpzaam en gastvrij (je krijgt gratis appelflappen en koffie, thee of fris aangeboden). De selectie aan tegels is groot en divers. Voor ieder wat wils. Zover wij kunnen zien zijn de p... Se mere
Bij de vestiging in Mijdrecht tegels uitgezocht voor onze badkamer. Prettig en kundig geadviseerd (inclusief koffie en gebak) door de medewerker. Hij hielp ons de hoeveelheden uitrekenen. De regels... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Vloertegels en wandtegels koopt u direct uit voorraad bij Tegels in Huis. Altijd de goedkoopste
Kontaktoplysninger
Energieweg 35, 3641 RT, Mijdrecht, Holland
- 0488-429587
- info@tegelsinhuis.nl
- tegelsinhuis.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
super klantvriendelijk en behulpzaam.
super klantvriendelijk en behulpzaam.
Kim van de klantenservice denkt ook graag mee.
Een zeer goed en kundig uitleg van Jan…
Een zeer goed en kundig uitleg van Jan ! Heeft verstand van zaken en geeft goed advies. Veel keus in de winkel.
Wat een topservice
Wat een topservice bij Tegelhuis Zetten! We werden meteen vriendelijk ontvangen en kregen heldere uitleg. De medewerker heeft de tegels zelfs voor ons gehaald en in de auto gezet. Echt ontzettend goed geholpen!
Zo hoort het !
De verkoper was netjes en vriendelijk. Ondanks de drukte nam hij de tijd voor mij. Hielp mij bij de juiste keuze zonder maar iets op te dringen. Ik ben dus zeer tevreden. Al met al een voorbeeld voor menig ander !
Mooie tegels en vriendelijk personeel.
Personeel is super behulpzaam
Personeel is super behulpzaam. Goed geholpen en veel keuze aan tegels.
Daarnaast kregen we nog wat te drinken en iets lekkers; betere service bestaat niet! 😊
Echt aanrader
Erg vriendelijk, behulpzaam en kundig personeel. We werden heel vriendelijk geholpen, zelfs toen het 17.00 uur was en ze eigenlijk zouden sluiten. Er werd goed naar ons geluisterd en alles rustig doorgenomen.
Een dag later kwamen we erachter dat we iets waren vergeten en dat we de spullen eigenlijk toch iets eerder geleverd zouden willen hebben. Dat werd heel snel en vriendelijk opgepakt. De spullen werden toegevoegd, een aparte betaallink werd gestuurd en ook de afleverdatum werd aangepast.
Erg tevreden over Tegels in Huis Zetten, ik kan het iedereen aanbevelen.
Super vriendelijk en met kennis van…
Super vriendelijk en met kennis van zaken. Bezorgdatum kun je zelf aangeven, handig!
Super fijn en professioneel geholpen!!
Super fijn en professioneel geholpen! Kundige maar vooral eerlijke werknemers wat wij erg op prijs hebben gesteld :)
Wij hadden maar 1 losse tegel nodig en…
Wij hadden maar 1 losse tegel nodig en medewerker ( oude) Wim was zo vriendelijk om ons hier mee te helpen om i.p.v een heel pak tegels te moeten kopen.
Dit noem ik nou ' de klant is koning"
Nogmaals bedankt
Zeer tevreden
Wij zijn zeer tevreden over Tegels in Huis. Vriendelijk personeel en eenhele goede service. En de producten zijn van topkwaliteit!
Diverse en grote selectie tegen goede prijzen & zeer gastvrij en behulpzaam
De selectie aan tegels is groot en divers. Voor ieder wat wils. Zover wij kunnen zien zijn de prijzen erg concurrerend.
Topservice
Supersnelle reactie van Tegels in Huis toen mijn tegels omgeruild moesten worden terwijl de tegelzetter al bijna op de stoep stond. Alternatief was gevonden in de ruime keuze, genoeg op voorraad, en binnen 24 uur stonden de nieuwe tegels in huis en werden de andere tegels mee terug genomen. Grote klasse!
samengevat zeer goed!!
samengevat zeer goed!!
Nu al 4 tegel ruimtes tevreden over de tegels van Tegel in huis
we moeten er een stuk voor rijden maar dat vonden we alle 4x de moeite waard.
Service:
- vriendelijk
- behulpzaam
- goed advies
- eerlijk
- gastvrij
- meedenkend
- levering goed en flexibel in te plannen
Product:
- Kwaliteit zijn we erg over te spreken
- prijs kwaliteit verhouding zeer interessant
- keuze aanbod is zeer breed
Locatie Zetten
Vriendelijke en adequate service
Vriendelijke en adequate service. En gaat er iets mis, dan wordt het gewoon eerlijk in goed overleg opgelost.
Mooie tegels
Mooie tegels, nette prijs en keurig op afgesproken tijd geleverd.
We zijn super goed geholpen
We zijn super goed geholpen. Prettige medewerkers. Het assortiment is enorm. Voor ieder wat wils.
Wij zijn in ieder geval heel tevreden!
Hele fijne zaak om tegels te kopen/uitzoeken
Hele fijne zaak om tegels te halen/uitzoeken. Elke keer als wij kwamen kregen wij drinken aangeboden en wat lekkers. Goed geholpen door personeel en heel veel keuze! Iedereen kan hier een tegen vinden. Komen hier zeker in de toekomst terug en raden het aan.
Groot assortiment aan tegels met zeer…
Groot assortiment aan tegels met zeer betaalbare prijzen. Ik heb er prima advies gekregen!
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.