De Tefal stoomgenerator Express Power SV8110 is geweldig. Simpelweg in gebruik nemen en dan strijken maar! Fluisterstil met een prachtig resultaat. Werkt op leidingwater en ontkalken is een fluit... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Eind februari een nieuwe snack collection aangeschaft omdat de oude na minstens 5 jaar dagelijks gebruik aan vernieuwing toe was en het nieuwe gekleurde model ook mooi in de keuken paste. Na 3 weken... Se mere
Ik had een HEMA gourmetstel waarbij de pannetjes totaal niet warm werden en het gourmetten geen leuke bezigheid meer was omdat iedereen zo lang moest wachten. Nu op de gok bij Mediamarkt een Tefal... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Tefal biedt de beste technologie met innovatieve oplossingen om eten en drinken te bereiden, voor thuiscomfort, schoonmaken, strijken en schoonheid. Van de eerste antiaanbakpan op de markt tot een compleet assortiment kleine huishoudelijke apparaten: Tefal blijft innoveren om het dagelijks leven in elk huishouden gemakkelijker te maken.
Kontaktoplysninger
Holland
- tefal.nl
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
het apparaat is perfect. slechte klantendienst
het apparaat is perfect, maar de beloofde korting krijg ik niet en de klantendienst werkt niet mee. Heel teleurstellend
Tefal easy fry dual XXL
Onlangs de Tefal easy fry dual XXL aangeschaft.
Zeer tevreden over dit product. Je kunt de 2 lades zo instellen dat ze tegelijkertijd klaar zijn. Het is vaatwasser bestendig heerlijk is dat.
Ik vind het echt een topproduct
Ik vind het echt een topproduct. Zuigen en stomen tegelijk hoe geniaal. Het werkt goed en door de 2 hitte standen kan je voor de wat gevoeligere stoffen wat voorzichtiger zijn. Het werkt snel en is effectief. Waterreservoir vind ik wat klein. Ik beveel het zeker aan.
Daarnaast waren ze zeer behulpzaam met de cashbackactie, zowel via het contactformulier als telefonisch.
Prima ervaring
De bestelling op de site liep prima. Helaas bij UPS problemen met de bezorging waardoor ik één van de vier producten niet mee kreeg bij het afhaalpunt. Na een redelijk onvriendelijk gesprek met de UPS klantenservice toch het pakket mee kunnen nemen. Drie van de vier bestelde items waren prima. Één helaas beschadigd. Contact met de klantenservice van Tefal zelf liep moeiteloos. Het beschadigde product wordt vervangen. Ik ben erg blij met de bestelde producten en de manier waarop de klantenservice van Tefal me heeft geholpen. UPS daarentegen, die kunnen de boom in.
Infrarood airfryer Top
Wat een top product. super! Het lijkt wel of deze airfryer het eten heter maakt dan de PH die wij hiervoor hadden.
Ook het kijkglas is super handig. Minpuntje is dat bak niet door een geleiderail wordt ondersteunt.
Stoomt en strijkt als een malle!
Stoomt en strijkt als een malle!
Goed en snel!
Bestellen ging eenvoudig en product werd netjes binnen 2 dagen geleverd.
Waardeloze service bij onbruikbare staafmixer
Ik heb voor mijn verjaardag een Tefal staafmixer gekregen inclusief hakselbakje. Dit bakje past niet en de staafmixer klemt niet op het bakje. Onbruikbaar dus. IK WACHT AL 2,5 MAAND OP EEN OPLOSSING. 20 E-Mails verder en nog geen passend bakje. Waardeloze service.
Pure POP stoommachine
Bestelproces ging makkelijk en werd snel geleverd.
Prima product. Geschikt voor het doel. Werking heel makkelijk.
Enige nadeel product heeft geen standaard of haakje/ lus om hem tussen de stoombeurten neer te leggen/ op te hangen.
Tefal Express powerstoomgenerator
Goede en betrouwbare stoomgenerator van Tefal
Type Express power
Bevalt goed niet te zwaar makkelijk om mee te werken
Tefal PerfectMix+ blender
Als je regelmatig smoothies, soepen of andere blend-gerechten maakt, dan is deze blender een fantastische keuze. Hij voelt degelijk aan, mixt alles zeer krachtig en is makkelijk schoon te maken, precies wat je wil voor dagelijks gebruik. Zeker een aanrader voor iedereen die kwaliteit wil zonder direct voor een extreem duur model te gaan!
Perfectmix Cook BL83SD high speed blender incl. stoommandje
Zelf heb ik laatst een Perfectmix Cook BL83SD high speed blender incl. stoommandje aangekocht.
De bestelling was erg zorgvuldig gelopen. Mooi ingepakt en voorzien van een duurzame verpakking die aansluit op de productverpakking.
Na de blender uitgepakt te hebben kon ik meteen aan de slag. De instructies waren overzichtelijk en duidelijk aangegeven. Fijn en gebruiksvriendelijk product waarin alle aspecten zijn opgenomen die je belangrijk kan vinden voor dit soort blender.
Voelt solide aan en heeft goed afgestelde programma's. Mijn hele stukken groenten en fruit werden moeiteloos vermalen en binnen no time had ik mijn eerste heerlijk smoothie gereed. De schoonmaakfunctie werkt ook erg goed, geen gedoe meer met die vieze hoekjes.
Top product, erg aan te raden en voorzien van alle zaken die nodig zijn. Het voelt persoonlijk als een perfecte mix van blender, keukenmachine en eenpansproduct.
Op 28 november een Tefal optigrill…
Op 28 november een Tefal optigrill gekocht. Met black friday een goede koop dacht ik. Nou hij heeft het nog geen dag gedaan. Ondertussen is hij opgestuurd voor garantie en weer “gerepareerd” terug gekomen! En wat denk je hij werkt nog steeds niet zoals zou moeten. Dure aankoop. Hij kan wat mij betreft zo de kliko in.
Snelle duidelijke service
Makkelijk zoeken, duidelijke uitleg. Goede communicatie en zeer snelle service. Leuke cashback acties.
Tefal easy fry xl…
Begin Januari een Tefal easy fry xl gekocht ter vervanging van onze airfryer xl uit Eindhoven die na 1,5 jaar vervangen moest worden. Wat een fijn apparaat deze easy fry, mooi design, ruim, metv en raampje en licht, geen gedoe met een mandje. Onze Tefal actifry uit 2007 doet nog trouw dienst dus de verwachtingen zijn hoog, maar op Tefal vertrouw ik wel
Alle informatie is te vinden
Kapot handvat hapjespan
Ik heb een Tefal hapjespan gekregen van mijn schoonmoeder die inmiddels overleden is en hiervan is het handvat van de glazen deksel stuk gegaan. Ik heb Tefal benaderd voor een nieuw handvat maar dat kunnen ze niet leveren. Ten eerste moet ik hiervan een factuur kunnen overleggen die ik niet heb omdat het een kado was en ten tweede kunnen ze hem niet eens leveren omdat ze het niet hebben in verband met kwaliteitseisen en veiligheidsvoorschriften.
Er wordt niet mee gedacht en alleen maar stug gereageerd. Voor een groot merk als Tefalhad ik zeker wat anders verwacht.
Super blij met de pannen
Super blij met de pannen, passen goed in elkaar dus weer ruimte over in de kast voor wat nieuws 😉
Bestelling plaatsen!
Makkelijk online een bestelling plaatsen. Duidelijk en gebruiksvriendelijk pagina!
Ik heb een nieuw strijkijzer gekocht
Ik heb een nieuw strijkijzer gekocht, nl de SV8130
Zeer makkelijk in gebruik
Met name het antikalk element
Geeft voldoende stoom en is makkelijk bij te vullen
Læs mere om andre typer anmeldelser.