1. Køkkenrenovering

I 1966 bliver Tectum bliver introduceret som et nyt modulopbygget køkkensystem, udviklet af Børge Kjær, Inger og Hans Zachariassen. Køkkenet sælges gennem FDB Brugsen Møbler over hele Danmark og fremstilles udelukkende i Eg og Oregon Pine. Tectum Køkkenet vokser sig hurtigt op til at være et af Danmarks absolutte største køkkenbrands. Det er designet med fokus på funktionalitet, æstetik og fleksibilitet til danske hjem. Tectum bliver i 1975 optaget i Dansk Møbelkontrol, som den eneste køkkenproducent på daværende tidspunkt. Det understreger køkkenets kvalitet, detaljering og møbelmæssige tilgang. Tectum ses nu som en naturlig del af den danske møbel- og design arv. Tectum relanceres i 2025 under Refront Group med ønsket om at bevare og fremtidssikre det ikoniske brand. Den originale produktion fastholdes i Danmark, og nye fronter og løsninger udvikles i samarbejde med danske og udenlandske arkitekter, samt designere. Arven føres videre med respekt og med øje for kommende generationers køkkenbehov.

3,9

God

Kæmpe anbefaling

Super super flot køkken leveret og sat op, i aftale med Tectum Køkkenet. Jeg har fået et flot nyt køkken i min nye lejlighed i kbh. Efter god rådgivning og tegnede skitser af Ole Eichen, blev det til sidst lige som jeg kunne ønske mig.
Køkkenet blev sat op at en snedker, som Ole henviste mig til.
På trods af skæve gulve og vægge, samt fliser som var i vejen, blev køkkenet til sidst tilpasset og snedkereret på plads. Det ser så flot ud.
Efter forløbet fandt jeg ud af, at jeg gerne ville have nogle speciallavede hylder, som Ole herefter tegnede og fik lavet.
Alt i alt en rigtig god oplevelse, som har resulteret i mine største anbefalinger til alle jeg møder.
Mange tak.
Mvh. Marius

19. oktober 2023

Er i den grad blevet snydt af Tectum

Er i den grad blevet snydt af Tectum, der tager overpriser for at udføre meget, meget lidt arbejde. Samtidigt er Ole Eichens rådgivning direkte løgnagtig.
Hold jer langt fra dette firma.

18. marts 2020
Tectum Køkkenet-logo

Besvarelse fra Tectum Køkkenet

Hej Charlotte, vi er meget kede af, at du har haft en dårlig oplevelse! Som vi også har talt om tidligere, har din utilfredshed ikke noget med Tectum Køkkenet at gøre. Så vidt jeg forstår, hænger din utilfredshed sammen med snedkerens vurdering af din havedørs tæthed, som i hans optik ikke kunne gøres mere tæt end arbejdet allerede havde ledt til. Dette grundet temperaturforholdene på hver side af døren. Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse, men understreger endnu en gang, at denne ikke havde med Tectum Køkkenet at gøre.

Mvh. Ole Eichen, Tectum Køkkenet

Useriøs virksomhed

Kontaktede tectum køkkenet med henblik på renovering af vores køkken. Forsøgte først at få tilsendt prisliste og katalog som de reklamerer med på deres hjemmeside. Der kom aldrig noget først efter utallige forsøg og et par oprigninger fik jeg det endeligt.
Vi kontaktede derefter tectum for at få en konsulent ud at snakke om vores nye køkken - det var ikke noget problem vi blev dog gjort opmærksom på at det ville koste 1500 kr. såfremt vi ikke ønskede at købe noget fra dem.
Vi fik besøg og snakkede om køkken og aftalte der skulle sendes et tilbud. Der kom desværre aldrig et endeligt tilbud på hele vores køkken. Først vi vil sendt et halvfærdigt tilbud som jeg måtte ringe og sige det ikke var helt som aftalt, herefter gik der igen lang tid før der var kontakt og konsulenten huskede ikke rigtig om der var sendt et tilbud eller om der var noget der manglede.
Alt i alt en meget kedelig og meget ustrukteret oplevelse og ikke den service og responstid man måtte forvente kontra prissegmentet. Her vil jeg mene man kan finde mange andre spillere der har kunden i fokus og opererer en del mere professionelt.
Til trods for det mangelfulde tilbud var regningen på 1500 kr. ikke til diskussion.
Kan ingen anbefalinger give til tectum.

25. oktober 2016
Tectum Køkkenet-logo

Besvarelse fra Tectum Køkkenet

Hej Søren, tak for din velformulerede anmeldelse!
Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med Tectum Køkkenet.
Hvad angår kommunikationsproblemerne, kan dette skyldes en fejl med vores hjemmeside- og mailudbyder, som desværre var tilstede i perioden du henviser til.
Når det er sagt, er vi kede af at du har haft en dårlig oplevelse, og at du ikke føler at Tectum Køkkenet lever op til det forventede.
Vi bestræber os altid på at forlade kunderne tilfredse, og det er heldigvis også det vi oftest oplever.
Vi håber at du en dag vil overveje at henvende dig til os igen, såfremt du er på udkig efter et kvalitets køkken.

Mvh. Ole Eichen, Tectum Køkkenet