Der var lidt opstartsproblemer med forsendelserne - men nu kommer de månedligt. Teen smager fint og har drukket den hver morgen i 3 måneder, dog uden vægttab🤷♀️
Jeg fik en prøvepakke bryder mig ikke om smagen, mener jeg satte kryds uden for, vil ikke modtage flere, alligevel dukkede der en ny æske op. Der står en adresse med et dansk nr, alligevel var det... Se mere
Brugte tea zero i 6 uger uden at smide ét kilo og blev lidt opgivende. Men jeg målte mig efter 7 uger og der var maven 6 cm mindre og fedtprocenten på maven gået fra 25 til 22! Vildt nok.
LAD VÆRE MED AT BESTILLE EN “PRØVEPAKKE”…… På trods af, at jeg 2 gange har skrevet til dem, at jeg ikke ville have flere pakker, da jeg bestilte og nu her, hvor jeg alligevel får en ny pakke, sker d... Se mere
Har ikke besvaret negative anmeldelser

Besvarelse fra Tea Zero
Det er både en frisk men også sød start på dagen
Jeg har desværre ikke fået nogen effekt

Besvarelse fra Tea Zero
Jeg har nu i 2 måneder drukket rea zero, som skulle være med til at omsætte fedt og kulhydrater. I stedet synes derimod, jeg har ophobning af mere fedt på kroppen og har desuden taget på i vægt selvom, jeg som altid har gjort, har spist sundt og alsidigt!

Besvarelse fra Tea Zero
Synes ikke det har nogen virkning og oplever det som bondefangeri at man lige pludselig har et abonnement?!?!? Ville bare prøve det, men skal nu opsige et abonnement jeg aldrig har bedt om, øv!

Besvarelse fra Tea Zero
Har prøvet TeaZero (og før det også CoffeeZero). Ud over at det smager dejligt kan jeg hverken se eller mærke nogen effekt på kroppen.
Havde nok egentlig ikke rigtig tro på at det ville virke.

Besvarelse fra Tea Zero
Brugte tea zero i 6 uger uden at smide ét kilo og blev lidt opgivende.

Besvarelse fra Tea Zero
Hej det er en rigtig god tea zero. jeg er rigtig glad for den og den hjælper .

Besvarelse fra Tea Zero
Det virker bare ikke - har ellers brugt det i lang tid efterhånden….