Fik slebet og poleret min terrazzo bordplade og vask i badeværelset. Hold nu op, hvor blev det bare sindssygt flot!! Den står som ny nu! Christopher er ekstrem professionel og kommunikationen spiller... Se mere
Jeg kan ikke bedømme arbejdet da det ikke er blevet udført. Jeg havde en aftale mandag den 28. juli som blev aflyst 1,5 time før aftalt tid pga sygdom. Aftalen blev rykket til den 31. juli, men der... Se mere
Renovering af terrazzo gulv i gammelt bade/vaskerum, reparation af gulv efter toilet, samt slibning og polering. Gulvet fremstår som nyt. Arbejdet er udført som aftalt, på de aftalte dage, så vi er... Se mere
Esther team der er røvere og banditter ligner Køge boligselskabs Tina Jakobsen i udseendet og de vil ikke give mig vores tidligere lejlighed Fasanvej 13, stuen, T. V., Køge. Men jeg kræver den lejli... Se mere
Vores mål er at yde Danmarks bedste service og kvalitet indenfor terrazzo branchen. Vi knokler på og giver ikke op før, at vi har de gladeste, mest tilfredse og tilbagevendende kunder. Vi ser frem til at høre fra dig og håber at du vil give os chancen for at blive din leverandør. Team Terrazzo har mange års erfaring med behandlinger og reparation af terrazzo gulve og vægge i alle miljøer. Uanset om det er en stor eller mindre opgave, så har vi mandskab og mulighed for at varetage opgaven. Vi hjælper dig hele vejen i mål og giver dig tryghed og ro i maven igennem hele processen.
Vejlegårdsparken 88, 2665, Vallensbæk Strand, Danmark
- kontakt@teamterrazzo.dk
- teamterrazzo.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Godt håndværk og god service
Mit gamle terrazzogulv er blevet sååå flot. Team Terrazzo er derudover pålidelige, overholder sine aftaler og er vældig søde og servicemindede. Jeg kan kun anbefale dem.
Kan varmt anbefales!
Vi har haft den bedste oplevelse med Team Terrazzo. Virkelig god service og kommunikation - og resultatet blev virkelig flot! Kæmpe anbefaling herfra!
Flot resultat og tydelig kommunikation.
Flot resultat og tydelig kommunikation.
Har fået slebet terrazzo gulv, og er yderst tilfreds med resultatet. TT kunne træde til med kort varsel, og leverede et flot resultat. Jeg vil klart anvende dem igen, hvis lignende opgaver skal udføres.
Jeg kan anbefale team terrazzo
Jeg kan anbefale team terrazzo. Mit terrazzo gulv er blevet rigtig flot, og vi er meget glade.
Super godt arbejde
Super godt arbejde, ordentlig pris og hurtig til at svare på ens henvendelse. Fik poleret hele mit badeværelse og det blev virkelig pænt igen.
Teamterrazzo kan anbefales.
Flot arbejde
Flot arbejde, lidt spor af det gamle, men langt ud over forventninger, efter som det så ud før behandling
Super håndtering.
Super håndtering. Vores vask er blevet meget pænere. Og nu skal vi blot huske vask med sæbespåner😉
Flot resultat
De kom til aftalt tid, og leverede et superflot arbejde. Kan kun anbefale at bruge dem.
Super service og hurtig til at svare.
Super service og hurtig til at svare.
Opgaven blev udført som forventet med rigtig godt resultat- meget tilfreds, kan anbefales

Besvarelse fra Team Terrazzo
Fint, hurtigt og venligt.
Vi har fået slebet gulv i ældre toilet…
Vi har fået slebet gulv i ældre toilet og badeværelse samt foretaget reparation af huller. Det er blevet rigtig fint og processen med Team Terrazzo har også været god. Kun gode anbefalinger herfra :)

Besvarelse fra Team Terrazzo
Super flot resultat!
Ca 70 kvm blev slebet + 3 kvm nylagt…
Ca 70 kvm blev slebet + 3 kvm nylagt terrazzo
Pænt at få slebet gulvet og ny terrazzo er ligeledes pænt. Ad åre vil pris nok følge arbejdets omfang.
Flot Gæstetoilet
Team Terrazzo kan vi varmt anbefale de er meget profesionelle meget nærværende, Jafet som vi havde besøg af kom med løsninger vi ikke lige havde set, resultatet blev så flot, vi er meget taknemlige😊
Jan
Vi har stort set fået to nye håndvaske…
Vi har stort set fået to nye håndvaske efter slibning og polering af Team Terazzo. Alle pengene værd.
Professionelt, dedikeret og omhyggeligt udført arbejde
Professionelt, dedikeret og omhyggeligt udført arbejde. Jeg fik hjælp til slibning og efterbehandling af et gammelt terrazzogulv med lim- og malingrester i entre og trappe. God kommunikation, hurtigt udført arbejde. Vi er fuldt ud tilfredse med resultatet, og vil anbefale Team Terrazzo til alle der måtte have brug for hjælp 👏🏻
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse med Team Terrazzo! Jeg fik slibet mit gulv på Sjælland og resultatet var meget imponerende. De har virkelig styr på deres håndværk og jeg kan varmt anbefale dem til alle, der ønsker en service i top og et professionelt og holdbart resultat! Mvh Michael
Super godt service
Super godt service, flinke folk og så lækkert et gulv. Vi er så glade for vores nye gulv i hverfald. Ville helt klart gå med Team Terrazzo igen en anden gang og anbefale dem videre.
Rigtig god oplevelse med Team terrazzo
Rigtig god oplevelse med Team terrazzo. De kom ud og skulle ordne et stort hul i mit badeværelses gulv. Rigtig god service samt god behandling. Jeg kan kun anbefale dem til andre 👍🏽
Terrazzo gulv
Mit gulv på badeværelset blev meget flot. Jeg havde fuld tiltro til, at arbejdet kunne finde sted, uden at jeg var i lejligheden. Det kunne ikke være bedre