TEAMSKOV tandlæger Anmeldelser 3

3,8

1. Tandlæge

Om TEAMSKOV tandlæger

En klinik, som udfører almindelig tandpleje og højt specialiserede behandlinger, på Frederiksberg...
... solid og ordentlig tandpleje med vægt på kvalitet og opfølgning. Du vil få behandling indenfor de forskningsrelaterede rammer, som har evidens - altså med videnskabelig dokumentation, hvorfor årsagssammenhænge giver virkning.

Vi tilbyder et bredt spektrum af kirurgiske og protetiske specialer lige fra den akut udslåede tand, restaurering af et slidt tandsæt til et kort præcist operativt indgreb ved en visdomstand. Den knækkede tand eller fyldning og forbedring af din mundhygiejne klares også.

Professionel opfølgning og kontrol af dine tænder er en forudsætning. Vi er et team af behandlere, som giver din behandling langtidsholdbarhed og sidst men ikke mindst... glæde ved at smile...

Smil til os - vi ses!

3,8

God

Den absolut bedste tandlæge til dato

Den absolut bedste tandlæge til dato.
For én der har tandlægeskræk har jeg hos Team Skov formået at få fjernet alle 4 visdomstænder, alt sammen i de mest trygge rammer som kun personalet formår at skabe. At blive taget så godt imod HVER gang, om så det blot er en tandrens, skal man lede længe efter. Men ikke hos Team Skov, der mærker man det fra man møder receptionisten, til man siger pænt farvel til både tandlæge og assistenterne. Bare waow - tak for jer🙏🏽

15. januar 2026

Besvarelse fra TEAMSKOV tandlæger

Kære Sarah, tak for dine pæne ord. Vi forsøger at gøre en forskel... TEAMSKOV . tandlæger

Her blev jeg overrasket .

Her blev jeg overrasket .
Tænkt de gav fair gratis vejledning .flot med service der giver kunderne en økonomisk fair behandling .
Tak

4. november 2025

Besvarelse fra TEAMSKOV tandlæger

Tak for din anmeldelse og pæne ord. Vi kender dig dog ikke af navn? Men gi' dig tilkende på klinikken næste gang! Bh TandSteen

Rigtig god oplevelse

Den tandklinikassistent jeg var hos han var rigtig flink, hensynsfuld og dygtig. Desuden var det flotte lokaler og meget venligt personale :)

15. november 2022

Besvarelse fra TEAMSKOV tandlæger

Tak for din positive tilbagemelding. Du var inde hos vores tandplejer James. Bh TEAMSKOV . tandlæger